Προς το περιεχόμενο

Να πάρω Mac; Αν ναι, ποιόν και γιατί;

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλά τόσο καιρό δεν είχε και κανα σοβαρό αντίπαλο. Τώρα που τα 7 πλησιάζουν να γίνουν λειτουργικό (πλάκα κάνω.. μια χαρά είναι) ίσως ξυπνήσει και κουνηθεί λίγο και η apple και κάνει πάλι τα τρελά της..

btw επειδή κάποιος ανάφερε για πρόβλημα στο Logic board.. (μην ανοίγω άλλο θέμα) παίζει ενα imac σχετικά παλιό, το οποίο απ ότι είχαν πει στη sister, είχε πρόβλημα στο logic board. Είναι απο εκείνα που είχε βγάλει η apple ενα πρόγραμμα αντικατάστασης. Στη systemgraph όταν το χε πάει της είπαν οτι απλώς δε τη συμφέρει (κουβέντα για το πρόγραμμα παρ 'όλο που κάλυπτε τις προϋποθέσεις, anyway).

Για τι κόστος μιλάμε περίπου? αξίζει? Αν οχι αυτό όπως είναι το παίρνει κανένας για οτιδήποτε ή το στέλνω για ανακύκλωση? Ψηνόμουν να βγάλω την οθόνη του αλλά χλωμό το κόβω.

sorry για το off topic..

Δημοσ.

Ελεος πια με το χαρντγουαερ... Ελα να συγκρινουμε το τιποτενιο air 1.4 c2d με οποιο uber pc θες :P

διάλεξε ένα στα ίδια λεφτά να δούμε :P

Δημοσ.

Μην ξεχνάμε ότι η apple δίνει όμως 1 χρόνο εγγύηση σε αντίθεση με όλες τις άλλες εταιρίες του χώρου που δίνουν από 2 έως 4 χρόνια. Και η επέκταση εγγύησης είναι ένα σημαντικό εξτρά κόστος που πρέπει να υπολογίσεις στο αρχικό κόστος αγοράς (όπως πχ και την άδεια των Windows 7 αν θα θέλεις να έχεις bootcamp).

Δημοσ.

2. Μετά κοιτάς το Software που σε ενδιαφέρει να χρησιμοποιείς.

Όχι δε μιλάμε για όλα τα προγράμματα. Μιλάμε για το sonar και το logic.

γιατί νομίζεις ότι ανέφερα το cubase τυχαία και θα σε άφηνα να κάνεις το θέμα άσπρο μαύρο ? επιμένω

Δημοσ.

γιατί νομίζεις ότι ανέφερα το cubase τυχαία και θα σε άφηνα να κάνεις το θέμα άσπρο μαύρο ? επιμένω

Το θέμα για την αγορά είναι το Mac OS ή το hardware?Επιμένω....

Δημοσ.

Προσωπική άποψη, το Logic είναι έτη φωτός καλύτερο από το Cubase...

Δημοσ.

Προσωπική άποψη, το Logic είναι έτη φωτός καλύτερο από το Cubase...

εμ αυτό προσπαθώ να πω.. αλλα το κόλλημα πάει σύννεφο..

Δημοσ.

Χάζευα στο σιτε της Apple, και κοιτούσα τα Air+Pro.

Αρχικά, πριν δω τιμές είχα στο μυαλό μου το Pro 15αρι. Αλλα $1800 ήμαρτον.. Ποιος ο λόγος της μεγάλης διαφοράς 13 με 15 στην τιμή? Ίδια specs δεν έχουν, απλά διαφορετικό μέγεθος? Το 13αρι έχει $1200..

Ακόμα δεν έχω καταλάβει την διαφορά μεταξύ Air + Pro πέρα απο την ταχύτητα, μπαταρία και προφανώς την εμφάνιση.

Δημοσ.

To Air το 13 και εγω το χαζεύω εδω και αρκετό καιρο..Δεν είναι ασχημο..λεπτο,ομορφο,καλα χαρακτηριστικα..Τιμουλα λίγο τσιμπημένη ομως...

Δημοσ.

To Air το 13 και εγω το χαζεύω εδω και αρκετό καιρο..Δεν είναι ασχημο..λεπτο,ομορφο,καλα χαρακτηριστικα..Τιμουλα λίγο τσιμπημένη ομως...

Περιμενε να δεις τα καινουρια pro.... B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...