Προς το περιεχόμενο

Dell U2311H VS Samsung BX2335

Radiatedsoul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη βιαζομαι να αγορασω οθονη, παρακαλω μπειτε στον κοπο να μου απαντησετε ποια ειναι καλυτερη απο τις δυο

http://www.my-shop.gr/eshop/catalog/product_info.php?products_id=35496 <----samsung BX2335

http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=10596 <--- dell U2311H

αυριο την παραγγελνω, οποτε ας παρω την καλυτερη, μη κανω πατατα

Δημοσ.
πολυ φανατισμενοι ειστε με την dell......

είναι η οfficial οθόνη του insomnia για το 2010, πως να το κάνουμε :-D:P

(την έχω και εγώ)

Δημοσ.
πολυ φανατισμενοι ειστε με την dell εδω μεσα...........ΕΛΕΟΣ

Εναλλακτικα μπορεις να πεις οτι ειμαστε ενημερωμενοι ή εναλλακτικα οτι εχουμε δοκιμασει καμποσες tft και με την dell βρηκαμε την υγεια μας απαντες :-)

Βρες δυσαρεστημενο χρηστη απο την ποιοτητα εικονας της dell απο οποιο forum θες και το συζηταμε παντως! Μονο καναν επαγγελματια γραφιστα και αν!

Βρες ενα review για την dell αρνητικο και το ξανασυζηταμε επισης!

Δεν μπορει forums,reviews κλπ κλπ να ειναι ολοι φανατισμενοι...

Απλα ips panel.

• Super Moderators
Δημοσ.
πόσο αρνητικό το βρίσκετε που η Dell δεν έχει LED φωτισμό?

σχεδόν καθόλου, σε αυτά τα χρήματα το led backlight είναι του "χειρότερου" είδους που δεν βελτιώνει κάτι τόσο ώστε να αξίζει τα παραπάνω χρήματα.

χίλιες φορές IPS Panel με CCFL παρά TN Panel με Led

Δημοσ.
πόσο αρνητικό το βρίσκετε που η Dell δεν έχει LED φωτισμό?

Θετικο το βρισκω.

Αν δουλεψεις σε monitors με LED backlight -τουλαχιστον αυτης της ποιοτητας που εχουν οι τωρινες οθονες- θα καταλαβεις οτι οχι απλα δεν αξιζει τα επιπλεον χρηματα του, αλλα οτι δεν αξιζει ακομα κι αν ηταν στην ιδια τιμη. Στραβωνει, και χαλαει χρωματα/contrast.

Δημοσ.

^^ Είσαι υπερβολικός. Τα έχεις βγάλει για πέταμα τα Led επειδή δεν σε ικανοποίησαν εσένα προσωπικά..Δεν πάει έτσι όμως! Σε άλλον μπορεί να είναι παραπάνω από καλά, οπότε μην ισοπεδώνουμε τα πάντα.

Δημοσ.
^^ Είσαι υπερβολικός. Τα έχεις βγάλει για πέταμα τα Led επειδή δεν σε ικανοποίησαν εσένα προσωπικά..Δεν πάει έτσι όμως! Σε άλλον μπορεί να είναι παραπάνω από καλά, οπότε μην ισοπεδώνουμε τα πάντα.

Δεν ισοπεδωνω τιποτα. 4 μονιτορ εχω δουλεψει, το LED backlight των 300 ευρω ηταν οτι χειροτερο περασε απτα χερια μου, οποτε δε νομιζω οτι ψαχνομαι να κραξω την τεχνολογια αυτη, απλως τη γνωμη μου λεω. Αν εγω ειμαι υπερβολικος, τοτε δεξου τη γνωμη του thresh που κυμαινεται στα ιδια επιπεδα και ξερει κατι παραπανω απο εμενα και εσενα στο θεμα.

Βασικα, υπερβολικοι ειναι ολοι αυτοι που νομιζουν οτι ειναι καμια σουπερ ουαου τεχνολογια το LED backlight, και δεν μπορουν να καταλαβουν οτι δεν ειναι κατι παραπανω απο μεθοδος φωτισμου. Καμια σχεση με την ποιοτητα στην εικονα. Το πιο εντονο φως και η μεγαλυτερη δυναμικη αντιθεση δε σημαινει καλυτερη ποιοτητα εικονας, καποια στιγμη πρεπει να ξεκαθαριστει αυτο το θεμα με τα LED backlight. Ειτε LED backlight εχει, ειτε CCFL, ειτε, ειτε, ειτε, οταν το panel ειναι TN, δεν εχει κανενα λογο να ειναι καλυτερο σε κατι επειδη εχει αλλο τυπο backlight.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...