Προς το περιεχόμενο

Νέος amd Επεξεργαστής....

xlapatsas4000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βγήκε το καινούριο παιχνίδι Black ops,βλέπω τις απαιτήσεις του και ήμουν σίγουρος ότι θα το έπαιζα με τέρμα αναλύσεις αφού προσφάτως έκανα αναβάθμιση το Pc και του έριξα 250 ευρώ.Μα ο κακομοίρης δεν έχω ούτε τις μινιμουμ απαιτήσεις στον επεξεργαστή μου.Τον έχω από τα χριστούγεννα του 2007 τον amd μου και μπορώ να πω ότι με έβγαλε ασπροπρόσωπο,αλλά αλλάζουν οι εποχές και οι απαιτήσεις από ότι βλέπω γιατί αντιμετωπίζω και σε άλλα Games πρόβλημα,ευτυχώς το photoshop το τρέχει μια χαρά...Το σύστημα είναι το ακόλουθο

CASE:Pepper PC Mobo:Winfast N570SM2AA

CPU:AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 6000+ 3Ghz

RAM:4x KINGSTON KHX6400D2/1G HYPERX 1GB PC6400 800MHZ PSU:??? 900W Hard drive: WD 320GB-WD WDBAAK0010HCH-EESN MY BOOK 3.0 1TB VGA:NVIDIA GeForce GTS 250 512mb Mouse: Logitech G9 (Black) Monitor: Viewsonic VG2021mKeyboard: Microsofr Sidewinder x6

Θέλω όσο το δυνατόν χαμηλότερη τιμή(δεν το συζητώ για πάνω από 90,και πολλά λέω)να ταιριάζει στο PC μου (μητρικές τροφοδοτικα κ.τ.λ)-φυσικα να αντεξει για 2 χρονια τουλαχιστον-και έχω ένα θέμα με την τοποθετηση του,δεν έχω ξαναβαλει μόνος μου και θα έλεγα μιας και μένω σε μια Μικροσκοπικη πολη της Πιεριας την ΚΑΤΕΡΙΝΗ (διπλα θεσ/νικη)και έχω μόνο Eshop εδώ να την έπαιρνα από εκεί,μπορουν να μου βαλουν αυτοι τον επεξεργαστη χωρις να επιβαρυνθω ??)αα και κατι τελευταιο θα τον παρω τα Χριστούγεννα και ελπίζω να πέσουν οι τιμές:mrgreen:

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Την χρειαζομαι την αναβαθμιση όχι μόνο γι΄ αυτό το παιχνίδι δεν παίρνει τίποτα σε 3πηρυνο+ ???(Παντος ποιο άθλια μητρικη δεν εχω ξαναδει απο την πρωτη στιγμη που την πηρα ηταν μεγαλη πατατα)

Δημοσ.

Κι όμως έχουν παίξει και χειρότερες.

Πάντως τριπύρηνο δε βλέπω να υποστηρίζει. Και με 90€ δύσκολο το βλέπω να πηγαίνεις σε ΑΜ2+ και 3πύρηνο τουλάχιστον.

Δημοσ.

Αυτά πως σου φαίνονται ???

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ - CPU (PER.559617) AMD ATHLON II X3 450 3.2GHZ TRIPLE CORE BOX 74.81 €

Αλλαγή 74.81 €

ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ (PER.526867) GIGABYTE GA-M68M-S2P RETAIL 44.77 €

Αλλαγή 44.77 €

Αξία προϊόντων: 119.58 €

Πιστεύω να αξίζουν και να ταιριάζουν με το υπόλοιπο σύστημα εε ?εάν ταιριάζουν θα μου τα περάσουν στο eshop της πόλης μου τα παιδιά του καταστήματος και μηπως γνωρίζεις εάν θα επιβαρυνθώ ?Μέχρι τα χριστούγεννα δεν θα κατέβουν άλλο ??

Δημοσ.

Με λίγο ψάξιμο και σε αγγελίες μπορεί να βρεις τίμιες AM2+ με updated bios μέχρι και τους 6cores. τα 90 ευρώ όμως είναι λίγο σφιχτά και πρέπει να βάλεις λίγο παραπάνω το χέρι στην τσέπη, θα βρεις καλύτερες ευκαιρίες με 120 ευρώ π.χ. mobo/cpu combo.

update.

AMD ATHLON II X3 450 3.2GHZ TRIPLE CORE BOX 74.81 €

Αλλαγή 74.81 €

ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ (PER.526867) GIGABYTE GA-M68M-S2P RETAIL 44.77 €

Καθόλου άσχημο combo.

Δημοσ.

Την ειχα παρει υποτιθεται οικονομικα αλλα οτι δινεις περνεις που λεμε....ας το θεσω αλλιως εχεις να προτεινεις μια καλη αναβαθμιση στο πσ μου οσο το δυνατον ποιο οικονομικη ?(εχε υποψη το παιχνιδι θελω να το παιζω στα τερμα)δεν με ενδιαφερει αν ειναι amd / intel κατι που να ταιριαζει και κατα προτιμηση απο eshop.gr

---------- Προσθήκη στις 20:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:18 ----------

εστω παιδια απο 90 στα 125 δεν ειναι διαφορα κατι μεχρι αυτη την τιμη....

Δημοσ.

εγω γιατι νομιζω πως με το pc που εχεις μπορεις να παιξεις το παιχνιδι?

τι κατωτερο εχεις εσυαπο τα παρακατω και δεν μπορεις να το παιξεις??

Call of Duty: Black Ops Minimum System Requirements:

• Processor: Intel Core 2 Duo E6600 or AMD Phenom X3 8750 or better

• Memory: 2GB

• HDD:12GB**

• Video: Shader 3.0 or better 256MB NVIDIA GeForce 8600GT / ATI Radeon X1950Pro or better

• Sound: DirectX 9.0c-compatible

• DirectX:9.0c

System requirements Recommended:

Processor: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz or AMD Athlon 64 x2 2.4 GHz

Memory: 2GB RAM (XP), 3GB RAM (Vista/7)

Graphics: 512MB NVIDIA GeForce 8800 series graphics card or better

DirectX®: 9.0c

Hard Drive: 11 GB Free Space

Sound: DirectX® 9.0c compatible sound card

Δημοσ.

grimpr, δεν πρέπει να είναι συμβατός ο 450 με τη συγκεκριμένη μητρική.

Πάντως κι εγώ θα πρότεινα να τσεκάρει στις αγγελίες, αλλιώς όλο και κάποια καλύτερη θα βρει με υποστήριξη για 6πύρηνους.

Επίσης ξαναλέω, περίμενε το patch και βλέπεις.

Δημοσ.

Εκανα πανω απο τρια ηλεκτρονικα τεστ και ολα λεγανε πως εχω προβλημα στον επεξεργαστη.ουτε τα μινιμουμ δεν μου δινανε....

---------- Προσθήκη στις 20:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:24 ----------

Μα και με το πατσ δεν θα εχω και την τρομερη διαφορα κοιτα το απο πανω μου ποστ με τα τεστ που εκανα

Δημοσ.

Το προηγουμενο compo δεν ταιριαζε ???κατι σε αυτη την μητρικη ?http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522714 'η http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528556

Ταριζουν τα compo με ραμ και λοιπα parts ???

να και screens απο τα τεστ....

capture007g.png

capture006r.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...