Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με αναπαραγωγή αρχείων HD και DXVA

otommod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας. Έχω ένα προβληματάκι οτάν πάω να αναπαράγω αρχεία HD. Χρησημοποιώ το MPC-HC x64 με τα δικά του codecs. Το πρόβλημα είναι ότι όταν πάω να παίξω ένα αρχείο HD, απλώς δεν παίζει. Μου λεεί απλώς Stopped και όταν πατάω Play δεν γίνεται τίποτα. Έχω το σύστημα της υπογραφής. Ξέρω πώς οι ΑΤΙ κάρτες έχουν ένα πρόβλημα και δεν τα παίζουν όλα, αλλά δεν είναι ότι γίνεται μόνο σε λίγα αρχεία, γίνεται σε όλα όσα έχω στο PC μου. Ντάξει η CPU δεν έχει κανένα πρόβλημα και τα παίζει όλα με 15-20% max load, αλλά θα ήθελα να τα παίζω και με DVXA. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Έχεις ενεργοποιημένα όλα ανεξαιρέτως τα Internal Filters του MPC-HC;

060.png

Χρησιμοποιείς πρόσφατη έκδοση του MPC-HC ή κανένα build από τον...καιρό της πέτρας... ; :lol:

Έχω φτιάξει έναν οδηγό εγκατάστασης και ρυθμίσεων για το MPC-HC, ώστε να παίζει τα πάντα (όσα υποστηρίζουν οι εσωτερικοί του codecs τέλος πάντων) απροβλημάτιστα. Ρίξε κι εκεί μια ματιά.

Δημοσ.

Όλα τα codecs έχω ενεργοποιημένα. Η έκδοση είναι η πιο τελευταία που βρήκα (1.4.2719.0). Χρήσιμος ο οδηγός αυτός αλλά δεν βοήθησε, έτσι ακριβώς έχω τις ρυθμήσεις.

---------- Προσθήκη στις 23:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:59 ----------

Κοίτα να δείς κάτι πράγματα. Το CCCP το είχα εγκαταστήσει αλλά δεν είχε λύσει το πρόβλημα. Είπα να το ξαναδοκιμάσω τώρα ακολουθώντας αυτό. Και προφανώς κάποια ρύθμιση έκανα στο MPC και τώρα μου πάιζει κανονικά DXVA. Χωρίς το CCCP. Όπως και να έχει ευχαριστώ για την βοήθεια σας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...