mrpink Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 alexb_10 όταν αποφασίσεις ποια προγράμματα θες να εγκαταστήσεις στον υπολογιστή και βαριέσαι να τα εγκαταστήσεις το καθένα ξεχωριστά μπορείς να το κάνεις αυτόματα από δω ή από δω. Το ninite μπορεί να μην έχει όλα τα προγράμματα που θες, αλλά θα έχεις ήσυχο το κεφάλι σου από adware, toolbars και σχετικά. Το άλλο έχει άπειρα προγράμματα αλλά δεν ξέρω αν κάνει "καθαρή" εγκατάσταση. Και θέλει και registration (free) αν θες να εγκαταστήσεις περισσότερα από τρία προγράμματα
lexmark Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Το ninite ειναι πολυ καλη προταση. Μαζευεις τα προγραμματα που θελεις και οταν ειναι να τα κατεβασεις κανεις και ενα copy-paste το tiny-url των προγραμματων για να μην κανεις την ιδια διαδικασια επιλογης ξανα απο την αρχη την επομενη φορα που θα θες να τα εγκαταστησεις σε αλλο pc ;-)
mrpink Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Το ninite ειναι πολυ καλη προταση. Μαζευεις τα προγραμματα που θελεις και οταν ειναι να τα κατεβασεις κανεις και ενα copy-paste το tiny-url των προγραμματων για να μην κανεις την ιδια διαδικασια επιλογης ξανα απο την αρχη την επομενη φορα που θα θες να τα εγκαταστησεις σε αλλο pc ;-) Καλό αυτό, δεν το' ξερα
alexb_10 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Το ninite ειναι πολυ καλη προταση. Μαζευεις τα προγραμματα που θελεις και οταν ειναι να τα κατεβασεις κανεις και ενα copy-paste το tiny-url των προγραμματων για να μην κανεις την ιδια διαδικασια επιλογης ξανα απο την αρχη την επομενη φορα που θα θες να τα εγκαταστησεις σε αλλο pc ;-) Μπορείς για όλα αυτά να διαλέξεις την γλώσσα? Ελληνικά? Και αν ξαναθες να το χρησιμοποιήσεις, πρέπει να τα "ξανακατεβάσεις " απο το ιντερνετ?
lexmark Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Αν θυμαμαι καλα στα εγκαθιστα στη γλωσσα του συστηματος σου. Αν θες να τα ξαναβαλεις σε αλλο συστημα απλα κανεις ενα copy paste το tiny-url που εχεις αποθηκευσει απο πριν στην γραμμη διευθυνσεων ενος φυλλομετρητη, σε πηγαινει κατευθειαν στη σελιδα που σου βγαζει ολα τα επιλεγμενα προγραμματα που ειχες και απλα πατας το ok για να κατεβασεις τον installer τους. Βασικα ειναι πολυ πιο ευκολο να το δεις παρα να στο λεω. Κανε τη δοκιμη. ;-) Και οσον αφορα το ποσο μπορει να διαρκει το tiny-url, διχως να ληγει και να πρεπει να ξανακανεις τη διαδικασια επιλογης απο την αρχη, εγω προσωπικα το χρησιμοποιησα χθες ξανα μετα απο περιπου 40-45 μερες. Φανταζομαι οτι θα μπορεις να κρατησεις και τον installer, αλλα ποτε δεν το εχω κανει και δεν γνωριζω. Ειτε με τον ενα, ειτε με τον αλλο τροπο ομως πρεπει να εχεις internet ενεργο ετσι;! Επισης με τον Foxit, επειδη τον εχω και εγω να κατεβαινει με το ninite μαζι με ολα τα αλλα προγραμματα δεν εχω το σπαστικο με την toolbar του και την αλλαγη home page στον φυλλομετρητη. Ενταξει δεν λεω, ωραιος ο Sumatra αλλα παρα ειναι minimalistic για τα γουστα μου
WiseGuy Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Επίσης πολύ καλό και free πρόγραμμα είναι το TeamViewer , με το οποίο είναι δυνατόν να συνδεθεί κανείς με το Desktop του φίλου/συνεργάτη κτλ. και να πάρει τον έλεγχο, π.χ. για να του κάνει μια παρουσίαση ή για να του λύσει κάποιο πρόβλημα στον υπολογιστή.
million_voices Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 για email client ποιο freeware χρησιμοποιητε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.