Sed22 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Παιδια εχω παρει καρτα ηχου(η οποια συνδεεται με usb)και εχω μονο 2 θυρες usb στο λαπτοπ.εχω ηδη ενα hub της nortek(http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.999207) με 12 ευρω το ειχα παρει και ο σκληρος δισκος και η κονσολα μου hercules δεν αναγωριζετε απο το hub..λετε να παιξει ρολο αμα παρω ενα καλυτερο ή παλι τα ιδια αποτελεσματα θα εχω?θα ηθελα καμια προταση!!ευχαριστω!
macabre_sunsets Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Έχει εξωτερική τροφοδοσία το hub σου;
Sed22 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Έχει εξωτερική τροφοδοσία το hub σου; ναι!!AC/DC adapter
bluesattack Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δοκιμασα και εγω να βαλω μια καρτα ηχου σε hub (οχι το ιδιο ) με τροφοδοσια και ειχε προβλημα , οπως και το ποντικι , που μια επαιζε μια οχι.Αλλες συσκευες , passport , flashακια κλπ παιζουν κανονικα..
v-tidus Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Εξωτερικη τροφοδοσια εχει, το τροφοδοτικο το εχεις ομως?? Το προιον το ιδιο λεει πως δεν το περιλαμβανει, εχεις αγορασει δικο σου τροφοδοτικο? Αν οχι, οι συσκευες σου δεν δουλευουν γιατι θελουν παραπανω ρευμα απο οσο μπορει να δωσει μια usb του υπολογιστη.
Sed22 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Εξωτερικη τροφοδοσια εχει, το τροφοδοτικο το εχεις ομως?? Το προιον το ιδιο λεει πως δεν το περιλαμβανει, εχεις αγορασει δικο σου τροφοδοτικο? Αν οχι, οι συσκευες σου δεν δουλευουν γιατι θελουν παραπανω ρευμα απο οσο μπορει να δωσει μια usb του υπολογιστη. Λες?που μπορω να βρω τωρα τετοιο ΄'AC/DC adapter''>??
v-tidus Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Πρεπει να δεις στην εισοδο ρευματος της συσκευης σου ποσα volt και ποσα ampere γραφει. Οταν τα βρεις αυτα, πας σε καποιο μαγαζι με ηλεκτρικα (φωτιστικα, καλωδια, μπριζες κτλ) και ζητας αντιστοιχο μετασχηματιστη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.