antonl Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Ευχαριστω.Το πρωτο δεν ανοιγει το .exe . Το δευτερο δεν καταλαβα τι να κανω. - Αποσυμπιέζεις το isoavdpcopy_0.1.zip στον ίδιο κατάλογο με το το ISO των Windows, για διευκόλυνση ας πούμε ότι είναι στον κατάλογο D:\ISO. - Πατάς Win+R, γράφεις cmd στο παραθυράκι που θ ανοίξει και πατάς Enter. - Στο παράθυρο που θ ανοίξει γράφεις: α) D: <πατάς Enter> β) cd ISO <πατάς Enter> γ) isoavdpcopy.exe <εδώ γράφεις το όνομα του ISO> <πατάς Enter> - Περιμένεις να τελειώσει η διαδικασία (δεν ξέρω πόσο χρόνο απαιτεί).
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 - Αποσυμπιέζεις το isoavdpcopy_0.1.zip στον ίδιο κατάλογο με το το ISO των Windows, για διευκόλυνση ας πούμε ότι είναι στον κατάλογο D:\ISO.- Πατάς Win+R, γράφεις cmd στο παραθυράκι που θ ανοίξει και πατάς Enter. - Στο παράθυρο που θ ανοίξει γράφεις: α) D: <πατάς Enter> β) cd ISO <πατάς Enter> γ) isoavdpcopy.exe <εδώ γράφεις το όνομα του ISO> <πατάς Enter> - Περιμένεις να τελειώσει η διαδικασία (δεν ξέρω πόσο χρόνο απαιτεί). Μαλλον δεν καταλαβα...Εχω σε ενα partition με ονομα Ι ενα φακελο με ονομα 7 και μεσα ενα αρχειο με ονομα WIN7.ISO και αυτο που αποσυμπιεσα το isoavdpcopy.exe Παω σε cmd γραφω cd.. cd.. μεχρι να μπω στο Ι μετα ομως ??? Ευχαριστω.
macabre_sunsets Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 >i: cd 7 isoavdpcopy.exe WIN7.iso υποθέτω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 >i: cd 7 isoavdpcopy.exe WIN7.iso υποθέτω. Το εκανα και μου γραφει Windows 7 iso avdp copy tool v0.1 Copyright rafael Rivera Within windows http://www.withinwindows.com Copy successful ---------- Προσθήκη στις 17:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:12 ---------- Τελικα δοκιμασα το tool της Microsoft επιλεγοντας το iso απο την νεα θεση και ξεκινησε... Ευχαριστω πολυ. ---------- Προσθήκη στις 20:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:25 ---------- Τελικα εβαλα Windows 7 Gr Home premium και ειναι μια χαρα.Δεν περιμενα να τα "σηκωσει" τοσο καλα.
lambroukos13 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Το εκανα και μου γραφει Windows 7 iso avdp copy tool v0.1 Copyright rafael Rivera Within windows http://www.withinwindows.com Copy successful ---------- Προσθήκη στις 17:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:12 ---------- Τελικα δοκιμασα το tool της Microsoft επιλεγοντας το iso απο την νεα θεση και ξεκινησε... Ευχαριστω πολυ. ---------- Προσθήκη στις 20:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:25 ---------- Τελικα εβαλα Windows 7 Gr Home premium και ειναι μια χαρα.Δεν περιμενα να τα "σηκωσει" τοσο καλα. που να ειχε και 2gb ram και σκληρο στις 7200rpm....εκει δεν θα καταλαβαινες καμια διαφορα απο intel dual core desktop,εχω κανει αυτο τον συνδιασμο και γω σε acer 751h και πεταει με windows 7 ultimate
antonl Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 που να ειχε και 2gb ram και σκληρο στις 7200rpm....εκει δεν θα καταλαβαινες καμια διαφορα απο intel dual core desktop,εχω κανει αυτο τον συνδιασμο και γω σε acer 751h και πεταει με windows 7 ultimate Ε εντάξει υπερβάλεις λίγο Έχω ακριβώς τα ίδια setups που περιγράφεις (C2D & 751h με 2GB RAM & HDD@7200) κι η διαφορά είναι παραπάνω από ορατή.
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Ξερει καποιος που μπορω να βρω drivers για την web camera αυτου του φορητου για windows 7 32 bit ? Ευχαριστω.
Voodooman Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Ψάχνοντας στον γούγλη είδα ότι το "Advent 4211 win7 web camera drivers" βγάζει αρκετά αποτελέσματα, αλλά οδηγούν σε δισκάκια επι πληρωμή. Ψάχνω και εγώ γιατί σύντομα θα τους χρειαστώ, αν βρω κάτι, θα ειδοποιήσω.
macabre_sunsets Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μήπως κάνει κάποιος οδηγός από τα MSI Wind netbook;
rafail1994 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μήπως κάνει κάποιος οδηγός από τα MSI Wind netbook; Από ότι διάβασα 99% πρέπει να παίξει
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Ευχαριστω παιδια αλλα απο MSI τι εννοειτε ??? Απο το notebook δεν εχω τιποτα για drivers κλπ.
angmar Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Όλοι οι drivers είναι εδώ. Για την κάμερα όμως δεν υπάρχει, την υποστηρίζουν απευθείας τα 7.
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Όλοι οι drivers είναι εδώ. Για την κάμερα όμως δεν υπάρχει, την υποστηρίζουν απευθείας τα 7. Στην διαχειρηση συσκευων δεν την βλεπω παντως.Ευχαριστω.
Maldino Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Να ρωτησω κατι ασχετο... Εχω ενα Sony Vaio που εδινε η Cosmote με συνδεση On The Go... Πως γινεται να βαλω παραπανω Ραμ?
angmar Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Στην διαχειρηση συσκευων δεν την βλεπω παντως.Ευχαριστω. Πάτα το κουμπί function (Fn) και το κουμπί με την κάμερα ταυτόχρονα, μάλλον είναι απενεργοποιημένη και δε την έχουν εγκαταστήσει τα 7.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.