Προς το περιεχόμενο

Ποια windows σε netbook advend 4211 ?

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου εδωσε να το κανω οτι θελω για παρτυ του ενας φιλος ενα τετοιο netbook

Μπορω να του βαλω windows 7 και ποια εκδοση ? Υπαρχει καποια για netbook ? Για ελληνικη εκδοση παντα...

Το οτι δεν εχει dvd rom πως αντιμετωπιζεται εκτος του να παρω εξωτερικο ?

Ευχαριστω.

Δημοσ.
[...]Το οτι δεν εχει dvd rom πως αντιμετωπιζεται εκτος του να παρω εξωτερικο ?[...]

α) Κάνεις εγκατάσταση από USB.

β) Εάν έχεις κάποια θήκη για να μετατρέπεις εσωτερικό σκληρό δίσκο σε εξωτερικό, τότε βάλε στην θέση του δίσκου το DVD.

Windοws 7 για netbook είναι τα Starter, τα οποία όμως έχουν αρκετούς περιορισμούς. Εαν δεν έχεις πρόβλημα τα βάζεις. Αλλιώς πας σε «ανώτερες» εκδόσεις ή σε κάποια διανομή Linux (ΧΡ το σκέφτεσαι καθόλου;*).

* Δεν έχω δει τα specs του netbook σου.

Δημοσ.

Αν έχει 2GB ram μπορείς να του βάλεις 7αρια, κάποια home έκδοση, με κλειστό το aero γιατί η κάρτα γραφικών δε πολύ τραβάει.

Η microsoft πλέον δίνει ένα προγραμματάκι που περνάει μόνο του τα 7 σε usb stick Και κάνεις από εκεί την εγκατάσταση χωρίς DVD. Θα το βρεις εδώ στην ενότητα installation στο νούμερο 1 έχει link. (Θέλει στικάκι 4GB και άνω.)

Δημοσ.

Στο δικό μου έχω επάνω professional και πάει αρκετά καλά, με τα home premium δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα, αρκεί να έχει 2GB ram, αλλάζει αρκετά την συμπεριφορά του αυτό το 1gb παραπάνω.

Δημοσ.

Η microsoft πλέον δίνει ένα προγραμματάκι που περνάει μόνο του τα 7 σε usb stick Και κάνεις από εκεί την εγκατάσταση χωρίς DVD. Θα το βρεις εδώ στην ενότητα installation στο νούμερο 1 έχει link. (Θέλει στικάκι 4GB και άνω.)

Χρειαζεται τα windows σε .iso αρχειο αλλα εγω τα εχω σε dvd.

Στο δικό μου έχω επάνω professional και πάει αρκετά καλά, με τα home premium δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα, αρκεί να έχει 2GB ram, αλλάζει αρκετά την συμπεριφορά του αυτό το 1gb παραπάνω.

Δεν εχει 2 γιγα αλλα 1 μνημη αλλα θα δοκιμασω.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Eγώ σε δε'υτερο partition του έχω βάλει τα Ultimate και πάει μιά χαρά (με 2gb μνήμη) μόνο για την κάμερα δεν βρήκα driver, αλλά δεν με ενδιέφερε και δεν το έψαξα!!!

Δημοσ.

Είναι Starter και όχι starlet. Starlet είναι το αυτοκίνητο. Φιλικά πάντα.

Οκ...Το starlet αφησε εποχη ομως !!!!

---------- Προσθήκη στις 16:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:24 ----------

Το δοκιμασα αλλα δεν δεχεται το αρχειο..

Το ιδιο προβλημα και με αλλο προγραμμα μετατροπης dvd σε iso.

Δημοσ.

Εχω ακριβως το ιδιο.

Το εχω με dual boot win7 ultimate/snow leopard .

Εχω προθέσει ενα γιγα ραμ αρα συνολο δυο.

με την επιφυλαξη της ασυρματης δικτυωσης το μηχανάκι ειναι το συμβατοτερο για να του βαλεις ανετα snow leopard.

Το osx το τρέχει ΠΟΛΥ πιο ανετα (tv tuner τρεχει αέρα στο osx ενω ζοριζει αρκετα τα 7)απο τα παράθυρα.

Αν εχεις διαθεση να το δοκιμασεις όρμα.Δεν ειναι δυσκολο.

Επίσης αν περάσεις το bios απο msi wind u100 θα εχεις την δυνατοτητα oc ως 24% (ειναι εμφανεστατη η βελτιωση και γινεται απο συνδυασμο πληκτρων).

Περισσοτερα στο insanelywind

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...