Προς το περιεχόμενο

Αγορά Κιθάρας

sora7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Αποφάσισα να ασχοληθώ με την εκμάθηση κιθάρας και ένας φίλος μου, μου πρότεινε για αρχή να ασχοληθώ με ακουστική. Εσείς συμφωνείτε με αυτό; Με ενθουσίασε πολύ ο ήχος της δικής του κιθάρας Fender cd-60.

Έλεγα λοιπόν να προχωρήσω στην αγορά ακουστικής κιθάρας. Τι πρέπει να προσέξω σε μια τέτοια κιθάρα πριν κάνω την αγορά; Θέλω να διαθέσω περίπου 120-130 ευρώ, όχι παραπάνω, μιας και δε θέλω κάτι άριστο αφού θα είμαι αυτοδίδακτος. Έχετε να μου προτείνετε καμιά κιθάρα εσείς;

Δημοσ.

Και γω ψαχνω για ακουστικη αυτη την περιοδο και σε δυο καταστηματα που εχω ρωτησει μου εχουν προτεινει αυτη.Αν δεν κανω λαθος εχει γυρω στα 130 ευρω.Παντως απ οτι μου λεγε ενας πωλητης με τις ακουστικες δεν τιθεται ιδιαιτερα ζητημα τιμης-ποιοτητας γιατι ειναι πιο "ανθεκτικες" απο τις κλασσικες και μπορεις να βρεις καλες σε σχετικα χαμηλες τιμες.

Δημοσ.

Η συμβουλή ενός φίλου ηλεκτρικού κιθαρίστα για το συγκεκριμένο θέμα (που προσωπικά με έπεισε) ήταν η εξής:

Στις φθηνές κιθάρες δεν έχει νόημα να ψαχτείς ιδιαίτερα, αφού αν προχωρήσεις θα θελήσεις κάποια στιγμή να πάρεις κάτι καλύτερο, αν δεν προχωρήσεις θα μείνει στην άκρη.

Δημοσ.

και εγώ έχω ακούσει αυτό που ανέφερε ο Manuel πιο πάνω, χωρίς να είμαι ειδικός στις κιθάρες όμως...

ίσως έχει αρκετές πληροφορίες σε ειδικά σαϊτ, όπως π.χ. στο kithara forum

Δημοσ.

Προσωπικά έχω την CD60 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Την αγόρασα online γύρω στα 80 ευρώ και επειδή δεν είμαι και φανατικός των ακουστικών με καλύπτει για τις ακουστικές μου αναζητήσεις. :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! Λογικά θα πάρω τη Fender cd60, αλλά στο μέλλον, λόγω των οικονομικών μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...