Προς το περιεχόμενο

ποια είναι η διδικασία για να επισστρέψω τα windows 7?

sintalkas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά έχω πάρει ένα λάπτοπ και δεν θέλω τα windows 7 που έχει προεγκατεστημένα, ποια είναι η διαδικασία να τα επιστρέψω και πόσο εύκολα γίνεται αυτό?

Δημοσ.

Γενικά δεν είναι και η πιο εύκολη διαδικασία. Στην Ελλάδα ακόμα πιο δύσκολη (δεν ξέρω αν τα χει καταφέρει κανείς, δε θυμάμαι καν τι σχετικό λέει η άδεια χρήσης). Έχει ξαναναφερθεί το θέμα από κάποιον που ξεκίνησε αυτές τις ενέργειες.

Δημοσ.

Η μονη οδος ειναι μεσω της αντιπροσωπειας. Θα πρεπει να επικοινωνησεις μαζι τους και αυτοι να σε κατευθυνουν, νομιζω η toshiba και η sony εχουν τετοια υπηρεσια, για τις αλλες δεν ξερω.

Δημοσ.

πουλα σε κανενα το κωδικο ενεργοποιησης ,και πιο ευκολο θα ναι και θα γλιτωσεις απο την ταλαιπωρια ,Υποτιθεται το laptop το αγοραζεις με το λειτουργικο στην τιμη και θα εχει αρκετα τρεξιματα .

Εν τελει καλη τυχη

Δημοσ.

Αφου δεχτηκες την αγορα δεν νομιζω να βρεις ακρη, θα επρεπε να κανεις παραγγελεια στην εταιρια ποιο λειτουργικο θες , αν και εκει παλι υπαρχουν συμβασεις με microsoft-εταιρια, αμα ηταν ετσι θα τρεχαμε ολοι για λαπτοπ χωρις λειτουργικο για να γλιτωναμε και κανα 100 ρικο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...