Προς το περιεχόμενο

καινουργιο Toshiba και προβλημα

rioula85

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά...

αφού ενα μήνα τώρα σας έπριξα ποιο λαπτοπ να αγοράσω, πήγα χτες στο mediamarkt και αγόρασα το Toshiba A500 - 1GH ...στα 949ευρώ, το οποίο ήταν το τελευταίο εκθεσιακό κομμάτι και πήρα το ρίσκο.....ουφ

μου φάνηκε φοβερή ευκαιρία αφού το είχα δει πως γενικά ήταν πάνω από 1000. δεν είχα τελικά δίκιο, γιατί μετά είδα πως έχει βγει και το καινούργιο μοντέλο.

anyway, το μηχάνημα μου άρεσε πάρα πολύ, τρελάθηκα με το design και με τα χαρακτηριστηκά που είναι πιο πάνω απ τις προσδοκίες που είχα.

ΟΜΩΣ....από χτες που το έχω και το δουλεύω μου έκανε 3 φορές το εξής. όταν το ζόρισα λίγο μου μαύρισε η οθόνη για ένα δευτερόλεπτο και μετά αφού επανήλθε μου εβγαλε το μήνυμα...το προγραμμα οδηγησης οθονης nvidia (και κατι που δεν θυμαμαι σταματησε να αποκρινεται και ανακτηθηκε με επιτυχια.

Απ ότι διάβασα λίγο το είχαν και άλλοι αυτο το πρόβλημα με αυτο το λαπτοπ....τι να κάνω...πως να προχωρήσω.κατά τα αλλα μια χαρα το λαπτοπ ειναι τελειο....αλλά αυτό είναι πολύ σοβαρό; να πάρω τηλ την ideal; τι να κάνω ρε παιδιά εκτός του να κλαίω; :cry:

εν το μεταξύ μολις ενεργοποίησα την εγγύηση και έστειλα fax στην γερμανια την απόδειξη αγοράς.

Δημοσ.

αυτο εχει σχεση με την καρτα γραφικων.

σβησε το προγραμμα της καρτας απο την προσθαφαιρεση προγραμματων και περνα παλι τους drivers απο την αρχη.Μονο της καρτας ομως.

και δες αν σου ξανα βγαζει το ιδιο μηνυμα.

Δημοσ.

Οπως ειπε και ο φιλος απο πανω προκειται για λαθος της καρτας γραφικων. Αν οντως προηλθε απο ζορισμα, τοτε πιθανοτατα δεν φταινει οι drivers αλλα το hardware. Δοκιμασε να περασεις τους τελευταιους drivers της καρτας και αν δεν φτιαξει πηγαινε στο καταστημα για να σου δεις τι μπορει να γινει καθως ισως εχει προβλημα το ιδιο το μηχανημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...