Προς το περιεχόμενο

PCI express?

BIGSTELIOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα, μπορω να τοποθετησω την καρτα ηχου (ASUS) στην 2η PCI express που ειναι για την καρτα? (Μ/Β Gigabyte UD4).

Ρωταω διοτι η καρτα γραφικων με την καρτα ηχουν ειναι πολυ κοντα με αποτελεσμα να υπαρχει μικρο περιθωριο αερα για την καρτα γραφικων (ΑΤΙ 4890).

Δημοσ.

Μπορεις να την βαλεις κανονικα στην μεγαλη pci-x που προοριζεται για την καρτα γραφικων, αν δεν προκειται να βαλεις εκει αλλη καρτα γραφικων στο μελλον.

Ποσες απλες pci-x εχει η μητρικη σου? Η δικη μου (p35-ds3r) εχει μια πανω απο αυτη της καρτας γραφικων και δυο απο κατω. Και τρεις pci απλες ακομα πιο κατω.

Αν βαλω καποια μερα κατι σε pci-x απλο, θα το βαλω στην υποδοχη πανω απο αυτη της καρτας γραφικων.

Δημοσ.
απεφυγε το αν μπορεις

Ntinaras γιατι μου λες να το αποφυγω?

---------- Προσθήκη στις 12:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:09 ----------

Μπορεις να την βαλεις κανονικα στην μεγαλη pci-x που προοριζεται για την καρτα γραφικων, αν δεν προκειται να βαλεις εκει αλλη καρτα γραφικων στο μελλον.

Ποσες απλες pci-x εχει η μητρικη σου? Η δικη μου (p35-ds3r) εχει μια πανω απο αυτη της καρτας γραφικων και δυο απο κατω. Και τρεις pci απλες ακομα πιο κατω.

Αν βαλω καποια μερα κατι σε pci-x απλο, θα το βαλω στην υποδοχη πανω απο αυτη της καρτας γραφικων.

Το ιδιο ειναι και στην UD4, 1 μικρη πανω απο την καρτα (ακομα να καταλαββω για ποιο λογο υπαρχει αυτη) και 2 κατω απο την καρτα.

Δημοσ.
να το αποφυγεις γιατι δε θα παιρνει σωστα αερα η καρτα γραφικων...

δεν εχεις αλλη υποδοχη πιο κατω?

μα αυτο ειναι το προβλημα μου τωρα, εχω στην PCI x 16 την καρτα γραφικων (ΑΤΙ 4890) και λογω του μεγεθους της την καρτα ηχου την εχω στο 3 PCI express, ομως και παλι το περιθωριο μεταξυ των δυο καρτων ειναι μισο δαχτυλο!

εαν ομως μπορω να βαλω την καρτα ηχου στην δευτερη υποδοχη PCI (Μπλε) που ειναι για crossfire τοτε κερδιζω σημαντικο κενο αναμεσα στης καρτες με οφελος για την καρτα γραφικων μεγαλυτερη υποδοχη αερα.

http://ee.giga-byte.com/products/mb/specs/ga-p55-ud4_10.html

Δημοσ.

Γιατι δεν το βαζεις σε αυτη που ειναι πανω απο την πρωτη μεγαλη pci-x?

Ετσι κι αλλιως δεν εμποδιζει εκει, εκτος αν βρισκει πανω στην ψυκτρα του chipset.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...