forgotten Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 εψαχνα κατι με 12 οθονη και καλη αυτονομια μπαταριας και αναρωτιομουν αν συμφερει να παρω αυτον η να περιμενω λιγο ακομα για να βγουν και απο αλλες εταιριες αντιστοιχα η τιμη στην ελλαδα ειναι 549 ευρω ,και δεν ξερω αν αξιζει πραγματικα .Τα φωτα σας http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=5832&review=asus+eee+pc+1215n
Valoel Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 πρέπει να είναι καλό (για netbook) ήμουνα έτοιμος να το πάρω και εγώ πριν λίγες μέρες αλλα μου είπαν ότι δεν το είχαν ετοιμοπαράδοτο και ότι περίμεναν να το φέρει η αντιπροσωπεία τελικά τελευταία στιγμή άλλαξα γνώμη και πήρα αυτό (εκτος πιθανόν από τη vga) έχει καλύτερα χαρακτηριστικά (4gb ram, 500gb hdd, core 2 duo) και περίπου την ίδια τιμή μέχρι ώρας είμαι αρκετά ευχαριστημένος!
forgotten Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 μαλλον θα περιμενω να βγουν και αλλα μοντελα παρομοια να πεσουν και οι τιμες θα βολευτω με τον core i5 μεχρι να ξαναρχισω τα ταξιδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.