profi Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Καλημέρα,ψάχνω την εν λόγο οθόνη για να αντικαταστήσω μία σπασμένη! από ελλάδα κοστίζει περίπου 120€ ενώ από ebay αρκετοί πωλητές την έχουν στα μισά χρήματα περίπου κ έρχεται από Αγγλία! το θέμα είναι πως δεν έχω εμπειρία από ebay κ δεν ξέρω ποιόν να επιλέξω! έχει κανείς ανάλογη εμπειρία?
pan-pan Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Καλημέρα,ψάχνω την εν λόγο οθόνη για να αντικαταστήσω μία σπασμένη!από ελλάδα κοστίζει περίπου 120€ ενώ από ebay αρκετοί πωλητές την έχουν στα μισά χρήματα περίπου κ έρχεται από Αγγλία! το θέμα είναι πως δεν έχω εμπειρία από ebay κ δεν ξέρω ποιόν να επιλέξω! έχει κανείς ανάλογη εμπειρία? Απλά πρόσεχε με την αγορά. Καλύτερα να δώσεις κάτι παραπάνω και να σου έρθει γνήσια παρά να τσιγκουνευτείς και να σου έρθει καμία με ξεθωριασμένα χρώματα...(σου μιλάω εκ πείρας... )
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Στειλε ενα pm στον Angmar,αν εισαι λιγο τυχερος θα εχει ακομα την extra οθονη του 2g,της οποιας η τιμη ηταν αρκετα μακρυα απο τα 120:P
profi Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Gi0 το έκανα μόλις! Pan-Pan δεν είναι οτι βρήκα καμία ευκαιρία,όλοι πάνω κάτω τόσο τις έχουν κ δεν έρχονται από κίνα πχ αλλά από Αγγλία (αν λέει κάτι αυτό!) απλά το οτι το ebay χαρακτηρίζει κάποιον σαν top seller λέει κάτι για την αξιοπιστία του?
andypolitis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 ευχαριστώ για τις πληροφορίες!Gi0 το έκανα μόλις! Pan-Pan δεν είναι οτι βρήκα καμία ευκαιρία,όλοι πάνω κάτω τόσο τις έχουν κ δεν έρχονται από κίνα πχ αλλά από Αγγλία (αν λέει κάτι αυτό!) απλά το οτι το ebay χαρακτηρίζει κάποιον σαν top seller λέει κάτι για την αξιοπιστία του? Ρε συ profi,άντε και την πήρες άντε και είναι και καλή.Ξέρεις να την περνάς??Εμένα προσωπικά μου φαίνεται αδιανόητο να βάλω χέρι στο iphone.
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Ρε συ profi,άντε και την πήρες άντε και είναι και καλή.Ξέρεις να την περνάς??Εμένα προσωπικά μου φαίνεται αδιανόητο να βάλω χέρι στο iphone. Προσωπικα οπως πολυ σωστα ειπες.Καποιοι βαζουμε χερι, με καλα ή κακα αποτελεσματα για τα οποια προφανως ειμαστε 100% υπευθυνοι.
profi Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Ρε συ profi,άντε και την πήρες άντε και είναι και καλή.Ξέρεις να την περνάς??Εμένα προσωπικά μου φαίνεται αδιανόητο να βάλω χέρι στο iphone. είναι ήδη ανοιχτό κ περιμένει το ανταλλακτικό...τηλέφωνο είναι δεν είναι πυρηνικός αντιδραστήρας!έχω αλλάξει πάνω από 15 οθόνες με απόλυτη επιτυχία,πρώτη φορά iphone αλλά οκ δεν σημαίνει κάτι αυτό!δεν ξέρω αν πιάνουν τα χέρια μου παραπάνω η όχι,αλλά μου φαίνεται piece of cake!έχω κάνει κ πιό δύσκολα πράγματα σε ηλεκτρονικές συσκευές!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.