Προς το περιεχόμενο

Omnia Lite

didymos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν απαιτείται επαγγελματικό ΑΦΜ, απλά κάρτα μέλους στο MACRO - βέβαια πρέπει να είσαι επαγγελματίας για την βγάλεις-αλλά όλο και κάποιος φίλος θα μπορεί να σου την δανείσει (δεν τσεκάρουν ταυτότητες).

Δημοσ.

Αυτό που δίνεις στο λινκ είναι το Omnia Lite, αλλά αυτό στην φωτό του Μάκρο είναι το Omnia I, ενώ έγραψαν Omnia Lite. Προβλέπω σύγχυση...

edit: άσε που κανένα από τα δύο δεν πιστεύω ότι αξίζει πιά τόσα λεφτά...

Δημοσ.

Πάντως αν πρόκειται για το omnia lite, πριν από 7 μήνες το είχε στα 179 ευρώ το multirama και μάλιστα με δώρο χάρτες πλοήγησης. Μου φαίνονται πολλά για ένα σχετικά παλιό μοντέλο (κυκλοφορεί στην αγορά από το Σεπτέμβριο του 2009).

Δημοσ.

ειναι σχετικά παλιό πλεον και επίσης ειναι εκνευριστικά αργό (κολλάει χωρις εφαρμ0ογες κλπ επάνω, φανταστείτε να το "¨φορτωσετε"). το ειχα για ένα διάστημα και με εξοργισε τόσο που γύρισα στο 5800ΧΜ

Δημοσ.

Το κινητο ειναι καταπληκτικο ,εχω 2 απο το μουλτι τοτε με τη προσφορα στα 179 Ευρώ...

Omnia lite 7300...

Κανει τα παντα ολα !!...Windows 6.5 φοραει ..

Δημοσ.
Το κινητο ειναι καταπληκτικο ,εχω 2 απο το μουλτι τοτε με τη προσφορα στα 179 Ευρώ...

Omnia lite 7300...

Κανει τα παντα ολα !!...Windows 6.5 φοραει ..

καλό αλλά για την εποχή του ρε μαν, όχι πια.. Εννοείται ότι είναι πολύ προτιμότερο ένα Vodafone Joy με 110 ευρώ. Ολοκαίνουριο, με android 2.2 και αρκετά φιλικό μενού από ότι έχω δει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...