Προς το περιεχόμενο

tp-link

aris21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ναι.. σ'αυτο δεν καναμε ολες τις ρυθμισεις ???

Λογικα θα εισαι οκ.

ΑΝ υπαρξει καποιο προβλημα γραψε εδω και θα σου απαντησουμε.

φαινεται να ειναι ολα οκ..ευχαριστω παρα πολυ για το χρονο σου! αν κατι δεν παει καλα, θα σας πω..παλι ευχαριστω.

Δημοσ.

αν και το θεμα εχει τελειωσει ενημερωτικα.οταν παιρνεις με καλωδιο ethernet απο το adsl router και δινεις στο router που πηρες τοτε το ρουτερ σου παιζει σαν access point.Οταν παιρνεις ασυρματα και αναμεταδιδεις το σημα τοτε ειναι repeater.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

γεια σας κ απο εμενα ειμαι νεο μελος κ θα ηθελα τα φωτα σας!εχω ιντερνετ απο καλωδιο εθερνετ απο ρουτερ τομσον κ παροχος ειναι η FORTHNET κ θελω να κανω το σημα μου απο εθερνετ σε ασυρματο αγορασα ενα ασυρματο ρουτερ (συγκεκριμενα το TP-LINK TL-WA701ND)αλλα δεν εχει οδηγιες στα ελληνικα κ επειδη ειμαι αρχαριος δεν εχω ιδεα τη πρεπει να κανω για να μπορεσω να συντονισω το ρουτερ.αν μπορει καποις να βοηθηση θα ημουν ευγνομων!ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!!

Δημοσ.

γεια σας κ απο εμενα ειμαι νεο μελος κ θα ηθελα τα φωτα σας!εχω ιντερνετ απο καλωδιο εθερνετ απο ρουτερ τομσον κ παροχος ειναι η FORTHNET κ θελω να κανω το σημα μου απο εθερνετ σε ασυρματο αγορασα ενα ασυρματο ρουτερ (συγκεκριμενα το TP-LINK TL-WA701ND)αλλα δεν εχει οδηγιες στα ελληνικα κ επειδη ειμαι αρχαριος δεν εχω ιδεα τη πρεπει να κανω για να μπορεσω να συντονισω το ρουτερ.αν μπορει καποις να βοηθηση θα ημουν ευγνομων!ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!!

αφου το Thomson ειναι ηδη ασυρματο?αν θες να το κανεις access point απλα θα το βαλεις σε λειτουργεια access point .θα του βαλεις διαφορετικη Ip αποτο Thomson.αν το Thomson ειναι 192.168.1.254 σε αυτο θα βαλεις 192.168.1.253.μπορεις να δωσεις το ιδιο ονομα στο wireless και τον ιδιο κωδικο απλα διαφορετικο καναλι.στο ενα βαλε 6 στο αλλο βαλε 11.επισης καντο firmware update πριν κανειςοτιδηποτε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...