aris21 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 καλημερα πηρα ενα tp-link access point για να επεκτεινω ασυρματα το σημα μου, αλλα μαλλον εχω προβλημα με την εγκατασταση του.απο εκει που το πηρα μου ειπαν οτι χρειαζεται μονο να το συνδεσω με το ρουτερ μου με ενα καλωδιο ethernet την πρωτη φορα, να παρει τις ρυθμισεις απο μονο του. εχω ενα pc (win xp) και ενα macbook.το βλεπουν το access point, εχω 5 γραμμες σημα, αλλα ιντερνετ δεν μπαινει...θελει και εγκατασταση της συσκευης στους υπολογιστες μου; ο οδηγοε χρησης δεν με βοηθαει πολυ.επισης πως πρεπει να λειτουργει στην περιπτωση μου, σαν acces point η σαν repeater; ευχαριστω
leonidas_fs Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Καλημερα! Καταρχην σου δώσανε τιποτα άλλες ρυθμισεις?? Θα ηταν καλύτερο για πρωτη φορα να κάνεις ολες τις ρυθμισεις manual ( ip address , subnet mask) και αφου γινει η συνδεση και εχει internet το κανεις αυτόματα. Τα έκανες αυτα ? ΑΝ οχι κάντα. Αν δεν ξέρεις πως γίνονται ρωτα να σου πούμε.
vaha Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Πιο μοντέλο έχεις? Θέλεις να το δουλέψεις σε client mode??
aris21 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Καλημερα! Καταρχην σου δώσανε τιποτα άλλες ρυθμισεις?? Θα ηταν καλύτερο για πρωτη φορα να κάνεις ολες τις ρυθμισεις manual ( ip address , subnet mask) και αφου γινει η συνδεση και εχει internet το κανεις αυτόματα. Τα έκανες αυτα ? ΑΝ οχι κάντα. Αν δεν ξέρεις πως γίνονται ρωτα να σου πούμε. εκανα καποιες ρυθμισεις που εγραφε ενας συντομος οδηγος χρησης που ειχε το κουτι.ειναι το tp-link tl-wa801nd.αλλα μαλλον δεν τα εκανα σωστα γιατι οπως σας ειπα, δεν μπορω να μπω στι ιντερνετ.
leonidas_fs Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 εκανα καποιες ρυθμισεις που εγραφε ενας συντομος οδηγος χρησης που ειχε το κουτι.ειναι το tp-link tl-wa801nd.αλλα μαλλον δεν τα εκανα σωστα γιατι οπως σας ειπα, δεν μπορω να μπω στι ιντερνετ. λοιπον φιλε ας το παμε βημα βημα... εχεις καταφέρει να μπεις μεσω του browser ( Explorer,firefox) στην σελιδα - ρυθμισεις του ρούτερ ? Συνηθως ειναι μια διευθυνση του στυλ 127.0.0.1 ή κατι τετοιο..το εχεις κανει αυτο?
aris21 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 λοιπον φιλε ας το παμε βημα βημα...εχεις καταφέρει να μπεις μεσω του browser ( Explorer,firefox) στην σελιδα - ρυθμισεις του ρούτερ ? Συνηθως ειναι μια διευθυνση του στυλ 127.0.0.1 ή κατι τετοιο..το εχεις κανει αυτο? ναι το εκανα κι εβαλα τις ρυθμισεις που προτεινε ο οδηγος χρησης...
leonidas_fs Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Ωραία...Σιγουρέψου οτι εχεις συνδέσει ολα τα καλώδια σωστα μεταξυ τους..(Ποτε δεν ξέρεις..Ξανακοιτα τα..) Επειτα δοκίμασε να βάλεις δικές σου ip address... π.χ το router εχει διεύθυνση το 192.168.1.1 Εσυ πάνε Πινακας Ελεγχου(control panel) --> Συνδέσεις Δικτύου ( Network Connections) Εκει θα δείς τις συνδέσεις που έχει ο υπολογιστής σου. Λογικα κάπου αθ λέει κατι του στυλ "Local Area Connection" ή Τοπική συνδεση κατι τέτοιο τελος πάντων... Πατα εκει Δεξι κλικ --> Ιδιότητες Μετα πάνε στο Internet Protocol (TCP/IP) κανε 1 κλικ (Αριστερο) και πατα Ιδιότητες ( Properties) Επέλεξε το "Use the following ip address" και γράψε 192.168.1.3 255.255.255.0 192.168.1.1 -- > (εδω θα βάλεις την ip που έχει το router σου) αφου το κάνεις αυτο πατα οκ και βγες απο κει.. μετα πάνε εναρξη --> εκτέλεση (run) και γραψε cmd..πατα enter και γραψε ping 192.168.1.1 ( ή οποια ειναι η ip του router σου) αν εκει σου λέει "Reply from .....και διαφορα αλλα σημαίνει οτι υπάρχει συνδεση με το router..) Δοκιμασε και πες μας
aris21 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Ωραία...Σιγουρέψου οτι εχεις συνδέσει ολα τα καλώδια σωστα μεταξυ τους..(Ποτε δεν ξέρεις..Ξανακοιτα τα..)Επειτα δοκίμασε να βάλεις δικές σου ip address... π.χ το router εχει διεύθυνση το 192.168.1.1 Εσυ πάνε Πινακας Ελεγχου(control panel) --> Συνδέσεις Δικτύου ( Network Connections) Εκει θα δείς τις συνδέσεις που έχει ο υπολογιστής σου. Λογικα κάπου αθ λέει κατι του στυλ "Local Area Connection" ή Τοπική συνδεση κατι τέτοιο τελος πάντων... Πατα εκει Δεξι κλικ --> Ιδιότητες Μετα πάνε στο Internet Protocol (TCP/IP) κανε 1 κλικ (Αριστερο) και πατα Ιδιότητες ( Properties) Επέλεξε το "Use the following ip address" και γράψε 192.168.1.3 255.255.255.0 192.168.1.1 -- > (εδω θα βάλεις την ip που έχει το router σου) αφου το κάνεις αυτο πατα οκ και βγες απο κει.. μετα πάνε εναρξη --> εκτέλεση (run) και γραψε cmd..πατα enter και γραψε ping 192.168.1.1 ( ή οποια ειναι η ip του router σου) αν εκει σου λέει "Reply from .....και διαφορα αλλα σημαίνει οτι υπάρχει συνδεση με το router..) Δοκιμασε και πες μας ναι γραφει reply from... ...
leonidas_fs Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 ωραια αυτο σημαινει οτι υπάρχει συνδεση του υπολογιστη σου με το ρουτερ...λογικα κάπου θα είναι γραμμένα και η διελυθυνση του DNS ( Το αλλο παράθυρο κάτω απο εκει που βάλαμε την ip πριν, εχει 2 γραμμες που αφήσαμε κενες) αν τα έχεις βάλτα και ξαναδοκιμασε να συνδεθεις στο internet...Δεν νομιζω να αντιμετωπισεις καποιο προβλημα αφου βάλεις και την διεύθυνση του DNS..αν κατι δεν παει καλα ελα να μας πεις.
aris21 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 ωραια αυτο σημαινει οτι υπάρχει συνδεση του υπολογιστη σου με το ρουτερ...λογικα κάπου θα είναι γραμμένα και η διελυθυνση του DNS ( Το αλλο παράθυρο κάτω απο εκει που βάλαμε την ip πριν, εχει 2 γραμμες που αφήσαμε κενες) αν τα έχεις βάλτα και ξαναδοκιμασε να συνδεθεις στο internet...Δεν νομιζω να αντιμετωπισεις καποιο προβλημα αφου βάλεις και την διεύθυνση του DNS..αν κατι δεν παει καλα ελα να μας πεις. δεν τα εχω...που τα βρισκω και τι ακριβως ειναι dns;
leonidas_fs Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 δεν τα εχω...που τα βρισκω και τι ακριβως ειναι dns; τι συνδεση εχεις ? otenet ,hol , on ?
aris21 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 τι συνδεση εχεις ? otenet ,hol , on ? κονεξ ..........
aris21 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 εχεις pm δοκιμασε το και πες μπηκε στο ιντερνετ...τωρα δηλαδη πιανω σημα απο το tp-link; θα μεταφερω το ρουτερ στην θεση του, στον πανω οροφο για να δω αν ειναι ολα οκ..
leonidas_fs Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 ναι.. σ'αυτο δεν καναμε ολες τις ρυθμισεις ??? Λογικα θα εισαι οκ. ΑΝ υπαρξει καποιο προβλημα γραψε εδω και θα σου απαντησουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα