Προς το περιεχόμενο

Ati Display Driver stop responding and has succesfully recovered

PepeLePew

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

PC: HP EliteBook 8730w

VGA: Ati mobility firegl v5725

Error: Display ati driver has stop responding and has successfully recovered

Όταν συμβαίνει αυτό κολλάει το pc και μετά από 5 δευτερόλεπτα εμφανίζει το παραπάνω μήνυμα στο taskbar.

Το πρόβλημα εμφανίζεται σε άσχετους χρόνους όταν παίζω παιχνίδια, σερφάρω ή βλέπω έργο.

Μπορεί να παίζω για 5 μέρες σερί το παιχνίδι μου (mmorpg) και να μην κολλήσει καθόλου μπορεί να το πιάσει και να κολλάει συνέχεια για 10 λεπτά.

Το έχω ψάξει αρκετά στο net και έχω δοκιμάσει ήδη να αλλάξω drivers σε νεότερους, format, προγράμματα που βρίσκουν μόνα τους τον driver και άλλες λύσεις που έδιναν σε διάφορα forums για το πρόβλημα αυτό με κανένα αποτέλεσμα μέχρι τώρα έτσι έχω κολλήσει στον driver που δίνει η HP στην σελίδα support του laptop.

Επίσης έχω παρατηρήσει ότι αν απεγκαταστήσω τους drivers εντελώς και αφήσω τα Windows να βάλουν τους δικούς τους η κάρτα μου αναγνωρίζετε ως HD radeon 3600.

Κάθε σκέψη-βοήθεια λύση καλοδεχούμενη

Δημοσ.
PC: HP EliteBook 8730w

VGA: Ati mobility firegl v5725

Error: Display ati driver has stop responding and has successfully recovered

Όταν συμβαίνει αυτό κολλάει το pc και μετά από 5 δευτερόλεπτα εμφανίζει το παραπάνω μήνυμα στο taskbar.

Το πρόβλημα εμφανίζεται σε άσχετους χρόνους όταν παίζω παιχνίδια, σερφάρω ή βλέπω έργο.

Μπορεί να παίζω για 5 μέρες σερί το παιχνίδι μου (mmorpg) και να μην κολλήσει καθόλου μπορεί να το πιάσει και να κολλάει συνέχεια για 10 λεπτά.

Το έχω ψάξει αρκετά στο net και έχω δοκιμάσει ήδη να αλλάξω drivers σε νεότερους, format, προγράμματα που βρίσκουν μόνα τους τον driver και άλλες λύσεις που έδιναν σε διάφορα forums για το πρόβλημα αυτό με κανένα αποτέλεσμα μέχρι τώρα έτσι έχω κολλήσει στον driver που δίνει η HP στην σελίδα support του laptop.

Επίσης έχω παρατηρήσει ότι αν απεγκαταστήσω τους drivers εντελώς και αφήσω τα Windows να βάλουν τους δικούς τους η κάρτα μου αναγνωρίζετε ως HD radeon 3600.

Κάθε σκέψη-βοήθεια λύση καλοδεχούμενη

Εχω την αίσθηση ότι οι firegl κάρτες δεν είναι για παιχνίδια αλλά υποστηρίζουν μόνο εντολές που σχετίζονται με εργασίες όπως σχεδιασμός cad αρχείων και επεξεργασία γραφικών στα πλαισία workstations όπως επεξεργασία βίντεο κτλπ.

Δεν νομίζω ότι θα ήταν πιθανό να τρέξεις αξιοπρεπώς παιχνίδια διότι περιλάμβάνουν αυτά εντολές που ίσως η κάρτα γραφικών να μην μπορεί να εκτελέσει..

Από που έχεις πάρει το λαπτοπ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...