nikpar00 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Γεια σας έχω μια 3d tv Samsung και το 3d blu ray που ήταν μαζί δώρο. Το pc μου είναι αρκετά δυνατό με κάρτα ati 4850. Έχω κάποια 3d blu ray iso αλλά από το pc δεν μπορώ να τα παίξω. Τι είναι καλύτερο να πάρω? μια κάρτα ati 6850 η nividia 460 η blu ray εγγραφής? περιμένω τη γνώμη σας ευχαριστώ
Luciddream Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Γεια σας έχω μια 3d tv Samsung και το 3d blu ray που ήταν μαζί δώρο.Το pc μου είναι αρκετά δυνατό με κάρτα ati 4850. Έχω κάποια 3d blu ray iso αλλά από το pc δεν μπορώ να τα παίξω. Τι είναι καλύτερο να πάρω? μια κάρτα ati 6850 η nividia 460 η blu ray εγγραφής? περιμένω τη γνώμη σας ευχαριστώ θεός... δεν κατάλαβα τίποτα
guardianx71 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Λέγοντας ότι δεν μπορείς να τα παίξεις υποθέτω ότι εννοείς ότι παίζουν με κολλήματα. Καταρχάς τί cpu και τί player χρησιμοποιείς.
nikpar00 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δεν μπορώ να παίξω τα 3d blu ray σαν 3d. Σαν σκέτο blu ray το παίζω χωρίς πρόβλημα με αυτό το πρόγραμμα CyberLink PowerDVD 10. όταν πατώ επιλογή 3d tv όταν ξεκινήσει το 3d το κόβει και μου γράφει ότι δεν υποστηρίζει hdmi 1.4. Δεν ξέρω αν σας έδωσα να καταλάβετε. Λογικά μόνο κάποιος που έχει 3d tv θα ξέρη να μου απαντήσει. Ευχαριστώ πάντως .
guardianx71 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Για την σειρά 5χχχ απότι διάβασα με τους catalyst 10.10 το 3d με το powerdvd λειτουργεί αλλά (δεν ξέρω αν είναι σωστό αυτό) θέλει η tv να ρυθμιστεί σε 1920χ1080@ 24 από τους catalyst. Σύμφωνα με την cyberlink βάσει όσων γράφει εδώhttp: //www.cyberlink.com/stat/3d-support/enu/index.jsp#3d-getting-started θα πρέπει να λειτουργεί και στις 4χχχ. Επείσης , powerdvd 10 ή powerdvd10 mark II ? Έχει μεγάλη σημασία
nikpar00 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Διαβασα εκει που μου ειπες γραφι ότι δουλεθουν η καρτες σε 3d Εχω αυτό το προγραμα PowerDVD 10 Ultra 3D. Στο information εχει αυτό Hardware Information: Processor: Intel® Core2 Duo CPU E8500 @ running at 3166 MHz 3DNow! technology: Not Detected Enhanced 3DNow! technology: Not Detected 3DNow! professional technology: Not Detected IA MMX technology: In Use IA sStreaming SIMD extensions: In Use IA SSE 2: In Use Video accelerator: DirectX VA (not in use) Multispeaker audio device: ASUS Xonar D2X Audio (not in use) S/PDIF output device: ASUS Xonar D2X Audio (not in use) Λογικά δεν βλέπει τι κάρτα
guardianx71 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Ούτε σε μένα γράφει τι κάρτα έχω (5770). Πάνω στο παράθυρο δίπλα στο cyberlink powerdvd πρέπει να γράφει mark II ultra version. Αν δεν είναι αυτό "αγόρασε το" και βεβαιώσου ότι έχεις και τους τελευταίους drivers από το site της AMD και ότι έχεις βάλει την ΤV στα 1080p@24.Επείσης ενεργοποίησε και το harware accelleration στο powerdvd. Λογικά με αυτά απότι διάβασα θα πρέπει να είσαι εντάξει. Στο δίκτυο που έψαξα πάντως , διάβασα άτομα που είχαν επιτυχία και με ενσωματωμένες Intel Vga , οπότε "λογικά" το πρόβλημα δεν είναι στο hardware σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.