Προς το περιεχόμενο

Χάκερς κατάφεραν να τρέξουν Android 2.2 Froyo σε iPhone 2 και iPhone 3G

REDODIN7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Όχι,αλλά τα περισσότερα drivers βγαίνουν για windows...

Περαστικά για το shock...:shock:

ειναι μεγαλη κουβεντα αυτη και προφανως γνωριζεις ακομη λιγοτερα απο μενα που ξερω πολυ λιγα...

τελος παντων, σε ευχαριστω για τα περαστικα :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όχι,αλλά τα περισσότερα drivers βγαίνουν για windows...

Περαστικά για το shock...:shock:

Εάν είσαι προγραμματιστής φτιάχνεις δικούς σου drivers. Αν είσαι απλά τελικός χρήστης τότε περιμένεις από άλλον να κάνει τη δουλειά κι εσύ απλά install-next-next-finish.

Κανένας υπολογιστής δεν είναι "φτιαγμένος" για windows.

Περαστικά...

ειναι μεγαλη κουβεντα αυτη και προφανως γνωριζεις ακομη λιγοτερα απο μενα που ξερω πολυ λιγα...

τελος παντων, σε ευχαριστω για τα περαστικα :-)

Καλά θα το πώ λιγο ανάποδα.Οι υπολογιστες της Apple πριν κάνουν την μετάβαση σε Intel τρέχανε και Linux (τις εκδόσεις που υποστηρίζανε PPC) παρόλο που ήταν σχεδιασμένοι για Mac OS.Αυτό το λέω ως παραδειγμα αντι του προηγούμενου,που όντως δεν κόλλαγε τόσο με το θέμα...:-)

Εάν είσαι προγραμματιστής φτιάχνεις δικούς σου drivers. Αν είσαι απλά τελικός χρήστης τότε περιμένεις από άλλον να κάνει τη δουλειά κι εσύ απλά install-next-next-finish.

Κανένας υπολογιστής δεν είναι "φτιαγμένος" για windows.

Περαστικά...

Ευχαριστώ,δεν είμαι προγραμματιστής.Αν ήμουνα θα είχα βάλει ηδη το iOS σε άλλη συσκευή πέραν της Apple και θα τελείωνε το θέμα....

Ευχαριστώ,δεν είμαι προγραμματιστής.Αν ήμουνα θα είχα βάλει ηδη το iOS σε άλλη συσκευή πέραν της Apple και θα τελείωνε το θέμα....

Αυτό ακριβώς εννοώ. Άρα το σχόλιο σου περί υπολογιστή σχεδιασμένο για Windows και drivers είναι άκυρο.

Αυτό ακριβώς εννοώ. Άρα το σχόλιο σου περί υπολογιστή σχεδιασμένο για Windows και drivers είναι άκυρο.

Kανένας υπολογιστής δεν είναι σχεδιασμένος να τρέχει μόνο ένα λειτουργικό αλλα ούτε το iPhone ή οποιαδήποτε άλλο κινητό θα πρέπει σων και καλά να τρέχει ένα λειτουργικό.

Ναι ήταν ακυρο το παράδειγμα,όπως και άκυρα είναι όλα τα σχόλια αντίδρασης για το συγκεκριμένο θέμα του thread...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Λεω την εμπειρια μου με HTC και WM, ουτε καν iphone δεν εχω, αμα πιστευεις οτι στο iphone θα εχεις βασικο λειτουργικο το android εισαι βαρια νυχτωμενος, και να μιλας ποιο ομαρφα.

Κομπλεξικα ενα ενα .

έχεις δίκιο όταν κάποιος μιλάει απότομα σε φόρουμ είναι το πρόβλημα, όχι όταν κάποιος ατεκμηρίωτα παραπληροφορεί τον κόσμο.

όταν με βαρβάτο ύφος γκουρού γράφεις οτι δε λειτουργεί το wireless, ενώ στο βίντεο ΔΕΝ λέει πουθενά τίποτα για πρόβλημα στο wifi τότε αυτό είναι παραπληροφόρηση. όπως πολύ σωστά προανέφερε κάποιος, στο βίντεο αναφέρετε οτι δε λειτουργεί η κάμερα και οτι υπερθερμαίνεται, αυτό μπορεί να μην μας πειράζει όλους, ειδικά απο τη στιγμή που η συγκεκριμένη μέθοδος εγκατάστασης σου επιτρέπει να έχεις και τα δύο λειτουργικά, ακόμα και πρόσβαση σε κέλυφος (σαν τρίτη επιλογή).

το wireless, ότι δεν λειτουργεί σωστά σε android όσο και να το γκούγκλαρα δε το βρήκα πουθενά, τουλάχιστον όχι κάτι buggy, άρα μάλλον η εμπειρία σου ήταν πολύ συγκεκριμένη και τη γενικεύεις γράφοντας υπερβολές "το 2011 θα δουλεψει το wifi, το 2012 θα μπορει να δεχτει wpa key και παει λεγοντας, λογια να αγαπιομαστε.".

παρεμπιπτόντως, το wireless για να λειτουργήσει πρέπει να γραφτούν οι driver, oι οποίοι ενσωματώνονται στον πυρήνα του λειτουργικού και μέσω της assembly (γλώσσα μηχανής, byte-byte αποθήκευση σε καταχωρητές μνήμης) αναλαμβάνουν να μετασχηματίσουν τις κλήσεις του λειτουργικού σε ηλεκτρικά σήματα προς τις εισόδους του κυκλώματος του wireless.

το wpa key, είναι απλά ένας τύπος δεδομένων (object) συγκεκριμένης δομής, που για να σχηματιστεί χρειάζεται ένα πρωτόκολλο για τη δομή του (wpa), ένα αλφαριθμητικό (aka κλειδί) και έναν αλγόριθμο (rsa ίσως; υπάρχει και η wikipedia) που θα αναλάβει το μετασχηματισμό του κλειδιού aka κωδικοποίηση (καμία σχέση με τη κρυπτογράφηση ssh, ή τη κρυπτογράφηση κατα τη μεταφορά). δεν είναι πιο δύσκολο απο τη δημιουργία των driver, διότι γίνεται σε επίπεδο κελύφους, το οποίο με τη σειρά του κάνει τις κλήσεις συστήματος που μεταφράζει ο πυρήνας, με τη βοήθεια του driver, σε σήματα για το wifi κοκ.

αυτά σε γενικές γραμμές, χωρίς να έχω περαιτέρω γνώσεις σε θέματα hardware, assembly, ή ασφάλειας, απλά για να φανεί η αυθαιρεσία στο χρονοδιάγραμμα.

τέλος του οφτόπικ απο εμένα.

Επεξ/σία από Lomar

Νομιζω σου απαντησα ηδη, μακαρι να καταφερουν να τρεξει το android νερακι, σε HTC με WM ακομα προσπαθουν εδω και 1 χρονο να τρεξει αξιοπρεπως, τα προβληματα που θα εμφανιζοντε θα ειναι παρα πολλα, πολλοι χρηστες θα κανουν τους beta testers και συνεχεια θα βγενουν βελτιωσεις, αυτη ειναι η λογικη σειρα υστερα απο προσωπικη εμπειρια.

Είναι βολικό για άτομα με 3G, 3GS που δεν θα μπορούσαν να πάρουν android (ή σαν εμένα με το ipod touch που τώρα έχει πέσει σε αχρηστία)! Δεν θα πάρεις το iphone 4 για να βάλεις android (εκτός ίσως από πειραματισμό). Ακόμα δεν είναι τελείως έτοιμο αλλά είναι πραγματικά πολύ δουλειά εάν το σκεφτείς. Διαφορετικές συσκευές, διαφορετικές εκδόσεις λογισμικών κ.τ.λ... Κατεμέ θα έπρεπε να σου λένε κάνε με αυτό jailbrake και μετά βάλε με αυτό το android Και gg

το wireless, ότι δεν λειτουργεί σωστά σε android όσο και να το γκούγκλαρα δε το βρήκα πουθενά, τουλάχιστον όχι κάτι buggy, άρα μάλλον η εμπειρία σου ήταν πολύ συγκεκριμένη και τη γενικεύεις γράφοντας υπερβολές "το 2011 θα δουλεψει το wifi, το 2012 θα μπορει να δεχτει wpa key και παει λεγοντας, λογια να αγαπιομαστε.

τέλος του οφτόπικ απο εμένα.

Ειπα εγω οτι δεν λειτουργει το wifi σε Android?

Μηπως ειπα σαν παραδειγμα οτι το wifi δεν θα λειτουργει σε android πανω στο μηλο?

Μηπως ειναι και πραγματικοτητα?

Απο το αρθρο του myphone.gr

Επιπρόσθετα, πολλά hardware στοιχεία δεν λειτουργούν σωστά μετά την προαναφερθείσα «υιοθέτηση», με μεγαλύτερη ασυμβατότητα, σύμφωνα με αναφορές, να αποτελεί αυτή του Wi-Fi.

Εγώ πάντως, ναι πείτε με τολμηρό, το πέρασα στο 3G μου. Η εγκατάσταση δούλεψε ρολόι αλλά δεν θα έλεγα το ίδιο και για το Android. Αργεί αισθητά (όχι ότι με την iOS4 πάει σφαίρα) και μου έλιωσε την μπαταρία...η κάμερα δεν λειτουργεί και μου είναι muted....δοκίμασα να με καλέσω από άλλο τηλέφωνο και ενώ δείχνει ότι καλεί δεν μου χτυπάει. Μακάρι να την βελτιώσουν γιατί και εγώ είμαι από αυτούς θα ήθελε 1 android κινητό αλλά λόγω οικονομικής στενότητας έχω ξεμείνει με το 3g....που έχω βαρεθεί αρκετά.

Η είδηση θα είναι εάν και όταν μπει σε 3GS - 4. Το 3G έχει πολύ λίγο hardware για να τρέξει γρήγορα android οπότε σιγά το θέμα..

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Εγώ πάντως, ναι πείτε με τολμηρό, το πέρασα στο 3G μου. Η εγκατάσταση δούλεψε ρολόι αλλά δεν θα έλεγα το ίδιο και για το Android. Αργεί αισθητά (όχι ότι με την iOS4 πάει σφαίρα) και μου έλιωσε την μπαταρία...η κάμερα δεν λειτουργεί και μου είναι muted....δοκίμασα να με καλέσω από άλλο τηλέφωνο και ενώ δείχνει ότι καλεί δεν μου χτυπάει.

Θα συμφωνήσω εκτός του muted. Δεν με πήρε κανένας οπότε δεν μπήκα στον κόπο. Πάντως ένα τηλέφωνο που έκανα ήταν πολύ καλό. Είναι πολύ ενεργοβόρο και ψήνεις αυγουλάκια άνετα, το Wifi άψογο με WPA2 στο ρούτερ μου αν και γενικώς αργό & laggy...

Εν αναμονεί βελτιώσεων, περισσότερο για την πλάκα όχι για κάτι άλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...