Προς το περιεχόμενο

Περίεργο κολλήματα σε Windows Xp

polonos1313

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας !

Έχω εδώ και δύο μέρες ένα πρόβλημα πολύ περίεργο.

Ξαφνικά σε ανύποπτο χρόνο το Pc κολλάει εντελώς ,είτε αν κάνω browsing στους σκληρούς ,είτε παίζοντας κάποιο παιχνίδι ειτε βλέποντας ταινία.Καμιά φορά ξεκολλάει για καμιά ώρα και μετά πάλι μπορεί να κολλήσει.Πριν κολλήσει μερικές φορές ακούγεται ένας θόρυβος όπου νομίζω οτι προέρχεται από τον σκληρό δίσκο.Ο ήχος μοιάζει σαν αυτόν που κάνει ο σκληρός όταν πατάω τερματισμό λειτουργίας των Windows ακριβώς ένα δευτερόλεπτο πριν σβήσει εντελώς το pc.

Έχει αντιμετωπίσει κανείς σας παρόμοιο πρόβλημα ?

Είναι ο σκληρός ή μπορεί να ειναι και κανένας ιός ?

Θα αφήσω το avast να ψάξει το βράδυ μήπως και βρεί τίποτα.

Δημοσ.

Οπως υπονοεί και ο TheELF, μάλλον ο σκληρός δίσκος σου τάφτυσε. Αν συμβαίνει αυτό, το avast θα κολλήσει και δεν θα ολοκληρώσει την εξέτασή του. Καλύτερα θα είναι πρώτα να κάνεις backup τα αρχεία που χρειάζεσαι.

Μετά: Υπολογιστής -> δεξί κλίκ στο σκληρό δίσκο -> Εργαλεία -> Ελεγχος (για σφάλματα) -> τσεκάρεις και τα δύο και ξεκινάς. (ο έλεγχος θα ξεκινήσει την επόμενη φορά που θα εκκινήσεις τον υπολογιστή πριν μπει στα windows, και θα κρατήσει πολλή ώρα, ίσως και ώρες).

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι οτι έχω 4 σκληρούς συνδεμένους.Πως θα καταλάβω ποιος είναι αυτός που τα έφτυσε ??? Πριν αρχίσει να κρασάρει μου έβγαζε ένα κίτρινο τριγωνάκι με ένα θαυμαστικό κάτω δεξιά εκέι που έιναι η ώρα των windows και ένα μήνυμα που έλεγε κάτι για τον L: σκληρό δίσκο.Αποσύνδεσα τον L: σκληρό και το πρόβλημα συνέχισε να παρουσιάζεται χωρίς να βγάζει κάποιο μήνυμα.

Πάντως ο σκληρός μου δίσκος δεν χτυπάει όπως ο σκληρός στο βίντεο.Καμιά φορά το pc κρασάρει χωρίς να ακούγεται και ο συγκεκριμένος θόρυβος.

Με μια γρήγορη ματιά στο google για "Windows freezes" βρήκα σε πολλά forum αναφορές σχεδόν ολοίδιου προβλήματος με το δικό μου αλλά απάντηση πουθενά.

Κάπου διάβασα οτι μπορεί να οφείλεται στην registry των windows.Ποιο πρόγραμμα προτείνετε για να κάνω ένα check την registry και ένα καθάρισμα ?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

πολωνε κι εγω το ιδιο τραβαω. απο τοτε που εβαλα το utorrent 2.2 μου κανει συνεχως μαλακιες και μου'ρχεται να το τσαλακωσω το pc...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...