iRox Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Βαζω χθες καρτα των 5 ευρω....στελνω ενα μηνυμα σε αλλο What's Up κιολας... Αφηνω το κινητο και μετα απο καμια ωρα παω να παρω τηλεφωνο και μου ειχε φαει ολη την καρτα..!! Λεω θα φταιει το ιντερνετ (μπηκα να δω τον καιρο και αλλη μια σελιδα) αλλα εχω πακετο (αυτο με τα 3ευρω 120mb) .Σκεφτηκα οτι μπορει να μου τελειωσε το πακετο. Παω σημερα ξαναβαζω καρτα στελνω 3 μηνυματα και αφηνω το κινητο, πολυ προσεκτικος μην μπω ιντερνετ κλπ κλπ. Το παιρνω μετα απο 2 ωρες και μου εχει ξαναφαει ολη την καρτα!!!! Εχω ενα iPhone και σκεφτηκα τελικα μηπως παει να κανει update sta apps apo to installous ή to AppStore :/ Αν συμβαινει το τελευταιο πως κοβω το ιντερνετ στο κινητο ?
basilis222 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Πας ρυθμίσεις> δίκτυο> δεδομένα> off. Και Εγω την Έχω πάθει πολλές φορές με 10αρες.
iRox Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 ευχαριστω αρα εφταιγε το installous h to appstore?
basilis222 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 ευχαριστωαρα εφταιγε το installous h to appstore? Οι γνωστοποιήσεις.
Haldol Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Tο πακέτο με τα 3€ σου δίνει 60MB internet, όχι 120MB. Τόσο σου έδινε μέχρι πριν λίγο καιρό που έτρεχε προσφορά. Όσο για το data usage στο iPhone, βάλε κάποια εφαρμογή που μετράει πόσα ΜΒ καταναλώνεις. Προσωπικά χρησιμοποιώ το iDataUsage.
basilis222 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Tο πακέτο με τα 3€ σου δίνει 60MB internet, όχι 120MB. Τόσο σου έδινε μέχρι πριν λίγο καιρό που έτρεχε προσφορά. Όσο για το data usage στο iPhone, βάλε κάποια εφαρμογή που μετράει πόσα ΜΒ καταναλώνεις. Προσωπικά χρησιμοποιώ το iDataUsage. Και Εγω αυτό Έχω.
iRox Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 και παλι ουτε τα 60 περασα και οι ειδοποιησεις ηταν ανεκαθεν ανοιχτες και ποτε δεν ειχα τετοιο προβλημα :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.