Προς το περιεχόμενο

Εναλαγη καναλιων ηχου...

Colobosto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλως σας βρηκα παιδια σε αυτο το υπεροχο forum.

Εχω σπασει το κεφαλι μου στο να ψαχνω καποιο προγραμμα το οποιο να μου επιτρεπει να κανω εναλαγη καναλιων σε συστημα 5.1. Ξερετε καποιο?

Ποιο σιγκεκριμενα εχουμε και λεμε...

Εχω συνδεμενο τον Η/Υ μου με ηχεια 5.1 καπος ετσι:

Αριστ.Μπρ.------------------Κεντρικο-------------------------------- Δεξ.Μπρ.

------------------------------------ Οθονη Η/Υ-------------------------------Woofer

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------- Θεση μου--------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Αριστ.Πισω---------------------------------------------------------------Δεξ.Πισω

Και επιδη θα παρω μια νεα τηλεώραση και θα τοποθετηθει στα αριστερα του δωματιου μου θελω η εναλαγη (σε 4.1) να γινει ως εξης:

Δεξ.Μπρ.------------------------------------------------------------- Δεξ.Πισ.

------------------------------------ Οθονη Η/Υ-------------------------------Woofer

----------------------------------------------------------------------------------------

Τηλεωραση--------------------------Θεση μου-------------------------------------

Αριστ.Μπρ.--------------------------------------------------------------Αρισ.Πισω

Αυτααααα.... Συγνωμη για τα αθλεια σχεδιακια και σας ευχαριστω για τον χρονο που ξοδεψατε εστω για να το διαβασετε. Αν εχετε καποια ιδεα για καποιο software το οποιο ισως να μπορεσει να με βοηθισει σας παρακαλω πειτε μου και μενα για να γλιτωσω κοψιματα καλωδιων κτλ...:-) Ευχαριστώ πρωκαταβολικά!

Δημοσ.

Απ' ότι ξέρω, οι κάρτες ήχου (τουλάχιστον κάποιες realtek hd) έχουν τρόπο να ορίζεις όπως θέλεις την διάταξη των ηχείων σου.

Για κάτι σε ανεξάρτητο software που να κάνει κάτι τέτοιο δεν ξέρω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...