GoldenEye Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 τελικα ειχαν προβληματα και αλλη χρηστες (στην αρχη νομιζα οτι ημουν ο απολυτος γκαντεμης ειδικα σε ενα τοσο σταθερο και ωραιο λειτουργικο) αλλα ειμαι σιγουρος οτι ειναι το 0.1% αυτο το προβλημα (δεν ειχα ποτε προβλημα με αντιστοιχες διαδικασιες σε windows αλλα την ειχα πατησει με linux). http://www.product-reviews.net/2010/11/11/mac-os-x-10-6-5-update-list-of-problems-after-installation/ στο 7ο ποστ marlie · 1 day ago I have been having problems since I updated my MacBook last night as well. I can't open any applications, and my computer isn't responding to any commands. Had to wait to get to work computer this morning to see if anyone else was having issues. Didn't think of the restore... will have to try that later. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Για να λέει πάντα η Apple να κάνετε ένα backup πριν το update κάτι ξέρει. Την ώρα του update κάτι να στραβώσει κατά τη λειτουργία του μηχανήματος όλα γίνονται χάλια. Η λύση λέγεται time machine και δε χρειάζεται τίποτε άλλο παρά ένα μικρό partition ή ακόμα καλύτερα ένας μικρός εξωτερικός σκλήρός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoldenEye Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Για να λέει πάντα η Apple να κάνετε ένα backup πριν το update κάτι ξέρει. Την ώρα του update κάτι να στραβώσει κατά τη λειτουργία του μηχανήματος όλα γίνονται χάλια. Η λύση λέγεται time machine και δε χρειάζεται τίποτε άλλο παρά ένα μικρό partition ή ακόμα καλύτερα ένας μικρός εξωτερικός σκλήρός. αν και σχεδον fanboy με τα apple θα την πω την κακια μου. σε windows δεν μου χε γινει ποτε τιποτα και εχω κανει update κανοντας ταυτοχρονα και αλλα πραγματα στο pc και δεν ειχα ποτε προβλημα (θα μου πεις ειχες χιλια δυο αλλα και θα χεις δικιο αλλα τουλαχιστον ηξερα τι παιζει). τωρα με το mac το εκανα με θρησκευτικη ευλαβεια (και στο προηγουμενο pro και στο αλλο 13αρι της φιλης μου δεν ειχα κανενα θεμα με update) μου τα βγαλε ολα ΟΚ κανενα κολλημα ή μυνημα δεν φανηκε να στραβωνει τιποτα και τελικα μετα απο 2ο reboot επαθα οτι περιγραφει και ο τυπος παραπανω στο ξενο site. και το πιο σπαστικο απ ολα ειναι οτι κανεις δεν ξερει τι παιζει και στραβωνει η δουλεια και η apple το χει κανει γαργαρα ακομα και στο επισημο forum. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agpol07 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Καλα ρε παιδια κανεις δν εχει αντιμετωπισει προβλημα με το wifi? Εμενα καθε λιγο κ λιγακι εχανε το δικτυο.. Αναγκαστηκα κ επεστρεψα στο 10.6.4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pan-pan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Καλα ρε παιδια κανεις δν εχει αντιμετωπισει προβλημα με το wifi? Εμενα καθε λιγο κ λιγακι εχανε το δικτυο.. Αναγκαστηκα κ επεστρεψα στο 10.6.4. Εχω εγώ πρόβλημα με το wifi. macbook late 2007. Για να συνδεθεί στο δίκτυο της δουλειάς μου βγάζει την παναγία. Άπαξ και συνδεθεί όλα οκ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik1992 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Εχω εγώ πρόβλημα με το wifi. macbook late 2007. Για να συνδεθεί στο δίκτυο της δουλειάς μου βγάζει την παναγία. Άπαξ και συνδεθεί όλα οκ... και εγω εχω προβλημα με το wifi.. πως επιστρεφεις στην προηγουμενη εκδοση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pan-pan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 και εγω εχω προβλημα με το wifi.. πως επιστρεφεις στην προηγουμενη εκδοση? Δεν ξέρω. Δεν το έχω κάνει. Απλά κάνω υπομονή. Λογικά θα το διορθώσει αφού είναι γενικευμένο πρόβλημα.. http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=2645169&tstart=105 http://appletoolbox.com/2010/11/mac-os-x-10-6-5-airportwifi-connection-drops-repeatedly-fix/ κάντε και ένα repair permissions μπας και... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agpol07 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Εγω εβαλα παλι το dvd μεσα κ install απο πανω και με γυρισε στο 10.6.0 χωρις να αλλαξει τπτ στο συστημα. Μετα κατεβασα 10.6.4 combo και ολα καλα τωρα.. so simple ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pan-pan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Μετά απο repair permissions και reset SMC όλα οκ με το wifi. Δοκιμάστε και εσείς μπας και... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
invisiblesurfer Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Παιδες τη βαρεσε η Apple με αυτο το patch. Το fps των περισσοτερων Macs εχει παει κατα διαολου. Και σε Steam games και σε MMORPG. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axidousgr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 σε imac δεν εχω το παραμικρο προβλημα με wifi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Σε MacBook (white, 2008) και MacMini (2009) δεν έχω κανένα πρόβλημα με το update. Βέβαια, δεν παίζω παιχνίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Λοιπόν παίδες έχετε δίκιο, αλλά δεν ξέρω αν μου συμβαίνει το ίδιο. Μετά την αναβάθμιση σε 10.6.5 όλα πήγαιναν μια χαρά. Μέχρι που έκλεισα το καπάκι του laptop. Από κει και μετά δεν μπορώ να κάνω κλικ από το pad. Αν βάλω εξωτερικό ποντίκι όλα ok. Μετά από reboot όλα δουλεύουν μια χαρά, αλλά δεν πρέπει να κλείσω το καπάκι του laptop (MacBook pro mid 2008). Στο καινούργιο μου MacBook pro April 2010, ακόμα δε μπορώ να δώ αν έχω το ίδιο πρόβλημα γιατί είμαι στο εξωτερικό. Γιατί τώρα συμβαίνει αυτό και γω δεν μπορώ αν καταλάβω. Ίσως κάποια ασυμβατότητα με παλιό hardware;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iznodur Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Εγώ κανένα πρόβλημα σε macbook pro 2010 late , όλα κομπλέ ακόμα και σε games τουλάχιστον στο starcraft που παίζω c.k. by HTC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Τελικά στο i7 macbook pro δεν έχω κανένα πρόβλημα. Για games δεν ξέρω τι γίνεται, γιατί παίζω μόνο στα windows με bootcamp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.