mousteris Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Πρώτη φορα μου συμβαίνει κάτι τέτοιο με λάπτοπ ! Και lenovo ήταν και το προηγούμενο μου το οποίο δεν είχε πάθει τίποτα καθώς και όλα τα λάπτοπ μου πριν απο αυτο (6,7 στο συνολο). περαστικά φιλε μου, σε καταλαβαίνω! ---------- Προσθήκη στις 19:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:55 ---------- που λετε για να ενημερώσω και τα παιδια(που ευχαριστω για τα ηρεμιστικα σας λογια) μου το αλλαξανε!!! Δεν ειπα ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ για "πεσανε τα φωτα..." Οχι οτι ηταν δικο μου το φταιξημο αλλα.. ευχαριστω και παλι για τον χρονο σας κι ευχομαι καλες αξιοπιστες αγορες σε ολους
atonioz Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Πρώτη φορα μου συμβαίνει κάτι τέτοιο με λάπτοπ !Και lenovo ήταν και το προηγούμενο μου το οποίο δεν είχε πάθει τίποτα καθώς και όλα τα λάπτοπ μου πριν απο αυτο (6,7 στο συνολο). περαστικά φιλε μου, σε καταλαβαίνω! ---------- Προσθήκη στις 19:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:55 ---------- που λετε για να ενημερώσω και τα παιδια(που ευχαριστω για τα ηρεμιστικα σας λογια) μου το αλλαξανε!!! Δεν ειπα ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ για "πεσανε τα φωτα..." Οχι οτι ηταν δικο μου το φταιξημο αλλα.. ευχαριστω και παλι για τον χρονο σας κι ευχομαι καλες αξιοπιστες αγορες σε ολους Μερικά κελεπούρια μην βιάζονται να κρίνουν το service της toshiba (με την καλή έννοια κελεπούρια), κανά δυό εταιρείες θα άλλαζαν το laptop οι υπόλοιπες θα σε έτρεχαν με επισκευή στη επισκευή. Περίφανος κάτοχος 2 laptop toshiba με άμεσες λύσεις service. Μηχανήματα είναι όλα χαλάνε δε πα να νε και απο την NASA φτιαγμένα
majnun Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Καλά τυχαίνει απλά εγώ είμαι πάντα το στατιστικό σφάλμα, μια ζωή απο τα χαλασμένα ψωνίζω.Έχω αποδεχτει τη μοίρα μου . Απλά οταν θα τύχει με τη μία είναι σπαστικό, μένεις με τη χαρά και αισθάνεσαι $#$#@@. απο την άλλη καλύτερα να τύχει εκείνη την ώρα με DOA παρά 8 μέρες μετά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.