Προς το περιεχόμενο

laptop 5" και πεθανε!

mousteris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πες απλά την αλήθεια. Μην πεις κάτι παραπάνω πχ οπως σε συμβούλεψε ο φίλος απο πανω επειδή είναι εύκολο να το καταλάβουν. Θα ζητήσεις αντικατάσταση. Ειναι προφανές οτι δεν φταις εσύ.. Κάποιο βραχυκύκλωμα θα έγινε στην μητρική. Δεν είναι δικο σου λάθος

κανε οτι σε ειπε και ο φιλος ... παιδια καλο βραδυ...

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μη το σκέφτεσαι.. πήγαινέ το πίσω.. πες απλά "δεν δουλεύει" .. άμα μυρίζει πολύ έντονα ο μετασχηματιστής πες "έτσι μύριζε και όταν το έβγαλα από τη συσκευασία.. δεν είναι φυσιολογικό;"..

κοίτα τι καθόμαστε και συζητάμε για τα αυτονόητα.. επειδή το ελληνικό after sales δεν υπάρχει.. έλεος!

---------- Προσθήκη στις 23:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:34 ----------

εγώ τα λέω αυτά γιατί είμαι καμμένος από ΠΛΑΙΣΙΟ (σε άλλη κατάσταση πιο περίπλοκη)..

α! σημείωση..αν το πήρες από το ΠΛΑΙΣΙΟ.. μην το ξανακάνεις!

Δημοσ.
μη το σκέφτεσαι.. πήγαινέ το πίσω.. πες απλά "δεν δουλεύει" .. άμα μυρίζει πολύ έντονα ο μετασχηματιστής πες "έτσι μύριζε και όταν το έβγαλα από τη συσκευασία.. δεν είναι φυσιολογικό;"..

κοίτα τι καθόμαστε και συζητάμε για τα αυτονόητα.. επειδή το ελληνικό after sales δεν υπάρχει.. έλεος!

---------- Προσθήκη στις 23:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:34 ----------

εγώ τα λέω αυτά γιατί είμαι καμμένος από ΠΛΑΙΣΙΟ (σε άλλη κατάσταση πιο περίπλοκη)..

α! σημείωση..αν το πήρες από το ΠΛΑΙΣΙΟ.. μην το ξανακάνεις!

δε το πηρα απο κει, οχι!

γιατι; στο μαγαζι θα παω; δε θα παω κατευθειαν στη TOSHIBA;

Δημοσ.

Μάλλον είναι βραχυκύκλωμα. Δεν καίγεται μια συσκευή επειδή η ΔΕΗ ανέβασε λίγο τάση. Άμα μυρίζει καμμένο ήταν ελατωμματικό από την αρχή.

Δημοσ.
Η toshiba δεν είναι που Έχει την εγκύηση ότι και αν συμβεί;

μεχρι τελος καλοκαιριου ηταν αυτο. τωρα εχει 2 χρονια.

και γενικα καλο service, λενε.. θα σου πω αυριο

Δημοσ.

πάντως τα toshiba δε τα χώνεψα ποτέ βέβαια από την άλλη είμαι κάτοχος hp λαπτοπ οπότε άβυσος η ψυχή του ανθρώπου...

Τεσπα στο θέμα μας απλά γύρνας πίσω το προϊόν και τους λες DOA και σου δίνουν άλλο μη στεναχωριέσαι. Αν δεν έχουν άλλο μπορείς να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω.

Δημοσ.
στο μαγαζί να πας και όχι στην TOSHIBA..

στη toshiba,αν μπορεις,να το παρεις και να μην ανησυχεις και δε θα σου πουνε,τιποτα!Απλα θα στο αλλαξουν!

Δημοσ.

Καταρχας ειναι καλυτερα να το πας κατευθειαν στην Ideal (ειναι στα Jumbo στην Λενορμαν) γιατι ουτως ή αλλος εκει θα το παει και το μαγαζι που το πηρες.Θα γλυτωσεις αρκετο χρονο και φυσικα μπορεις να διαμαρτυρηθεις στους ιδιους.Αν γινει οπως σε μενα κι ενος φιλου μου θα στο παρουν για επισκευη.Θα το παρεις πισω σε 7 μερες περιπου και μετα απο λιγο καιρο θα σου ξαναχαλασει.Ε θα το ξαναπας και θα αρνηθεις επισκευη.Θα ζητησεις αντικατασταση.Θα παρεις πιστωτικο και θα πας στο μαγαζι να παρεις αλλο.

Ασχετο οταν σου χαλασε το λαπτοπ που ειχες στην πριζα την μπαταρια την φοραγε;

Γιατι και το δικο μου και του φιλου μου χαλασαν οπως το δικο σου γιατι δεν φοραγαμε την μπαταρια.Κριμα και τα ειχα σε τρελη εκτιμηση τα Toshiba.

Δημοσ.
Καταρχας ειναι καλυτερα να το πας κατευθειαν στην Ideal (ειναι στα Jumbo στην Λενορμαν) γιατι ουτως ή αλλος εκει θα το παει και το μαγαζι που το πηρες.Θα γλυτωσεις αρκετο χρονο και φυσικα μπορεις να διαμαρτυρηθεις στους ιδιους.Αν γινει οπως σε μενα κι ενος φιλου μου θα στο παρουν για επισκευη.Θα το παρεις πισω σε 7 μερες περιπου και μετα απο λιγο καιρο θα σου ξαναχαλασει.Ε θα το ξαναπας και θα αρνηθεις επισκευη.Θα ζητησεις αντικατασταση.Θα παρεις πιστωτικο και θα πας στο μαγαζι να παρεις αλλο.

Ασχετο οταν σου χαλασε το λαπτοπ που ειχες στην πριζα την μπαταρια την φοραγε;

Γιατι και το δικο μου και του φιλου μου χαλασαν οπως το δικο σου γιατι δεν φοραγαμε την μπαταρια.Κριμα και τα ειχα σε τρελη εκτιμηση τα Toshiba.

κανονικα! με την μπαταρια του ηταν! την εβγαλα μετα αλλα τιποτα!

μπαα δε νομιζω να μου το επισκευασουν..1 μερα το χα και το γυρισα πισω.. δε νομιζω να ναι τοσο μαλακές.

TOSHIBA ηθελα και γω να τον παω, αλλα Παρασκευη εβρεχε και δε...(μηχανη)

οποτε το πηγα στο μαγαζι. Το ξερω χαζομαρα μου, αλλα δε το χα για τοσο μακρυα.

Τι να πω ρε παιδια, ντροπη και γκαντεμιααα!

Δημοσ.
Μάλλον είναι βραχυκύκλωμα. Δεν καίγεται μια συσκευή επειδή η ΔΕΗ ανέβασε λίγο τάση. Άμα μυρίζει καμμένο ήταν ελατωμματικό από την αρχή.

δεν νομίζω πως αν είναι θέμα της ΔΕΗ θα βρει κανείς ποτέ άκρη με την εγγύηση. Καλό είναι να μην αναφερθεί για κανένα λόγο το θέμα δεη-κάμμένο. Να πει απλά ότι εκεί που δούλευε έκλεισε κ δεν άνοιξε ποτέ, κ αν τον ρωτήσουν για διακοπή ρεύματος κτλ, να το παίξει κινέζος τύπου είχα κ άλλο ένα λάπτοπ ανοιχτό εκείνη την ώρα δεν έπαθε τίποτα ούτε έδειξε να έγινε κάτι με ρεύμα για να τους αποκλείσει το ενδεχόμενο ΔΕΗ.

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο θέμα έπαθα κάτι παρόμοιο με τον συντάκτη του θέματος.

Σημερα ήρθε το νέο thinkpad edge 13 που ειχα παραγγείλει την Παρασκευή.

Το ανοίγω όλα μια χαρά, κάνει εκκίνηση για πρώτη φορα των windows ,φορτώνει τα σχετικά και βάζοντας το antivirus σταματά να δουλεύει η οθόνη.Δεν έκλεινε αλλα έδειχνε μόνο μαύρο.Τιποτα καπούτ,τέρμα.

Παλεύοντας να καταλάβω τι είχε παιχτεί, σε μερικά σημεία του ανοίγματος του καπακιού έπερνε για μισό δευτερόλεπτο σήμα και μετά ξανά χάος.

Εννοείται πήρα τηλέφωνο το καταστημα που το είχα παραγγείλει και το έστειλα με δικά τους έξοδα πίσω !

Πρώτη φορα μου συμβαίνει κάτι τέτοιο με λάπτοπ !

Και lenovo ήταν και το προηγούμενο μου το οποίο δεν είχε πάθει τίποτα καθώς και όλα τα λάπτοπ μου πριν απο αυτο (6,7 στο συνολο).

Τρελή νίλα,τρελή ξενέρα και τρελή ανασφάλεια με το καινούργιο όταν έρθει.

Έχετε ακούσει προβλήματα ποιότητας για αυτή τη σειρά των λαπτοπ της lenovo ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...