mousteris Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 καλησπέρα σε ολους! ειμαι παιδια να σκασω!!! σα το καινουριο λαπτοπ που αγορασα ΣΗΜΕΡΑ!!! το βαζω στη πριζα, το ανοιγω δε περνανε 5" και ΜΠΡΑΦ γενικος κατω! ολα δουλευουν στο σπιτι... ο υπολογιστης ομως.... χαιρετησε! ο μετασχηματιστης του μυριζει... τι να πω παναγια μου! δε προλαβα ΚΑΝ να μπω windows!!!!! και τον πηρα επειδη ηταν TOSHIBA (ποιοτητα και μ....) το μηχανημα δεν εχει ουτε 10 ωρες!!!! τι κανω ρε παιδια απο δω και περα; τα φωτα σας παρακαλω γιατι ειμαι να σκασω(κι εγω..)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Το επιστρεφεις εντος εγγυησης.
gs20309 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 καλησπέρα σε ολους!ειμαι παιδια να σκασω!!! σα το καινουριο λαπτοπ που αγορασα ΣΗΜΕΡΑ!!! το βαζω στη πριζα, το ανοιγω δε περνανε 5" και ΜΠΡΑΦ γενικος κατω! ολα δουλευουν στο σπιτι... ο υπολογιστης ομως.... χαιρετησε! ο μετασχηματιστης του μυριζει... τι να πω παναγια μου! δε προλαβα ΚΑΝ να μπω windows!!!!! και τον πηρα επειδη ηταν TOSHIBA (ποιοτητα και μ....) το μηχανημα δεν εχει ουτε 10 ωρες!!!! τι κανω ρε παιδια απο δω και περα; τα φωτα σας παρακαλω γιατι ειμαι να σκασω(κι εγω..) ενα πολυμπριζο προστασία ή ένα UPS όπωσδηποτε...πριν ξαναβάλεις υπολογιστή μπροστά.. δεν έχω καταλάβει όμως ο μετασχηματιστής μόνο είναι το πρόβλημα? σκέτο με μπαταρία ανοίγει.. αλλιώς πας απλά για καινούριο μετασχηματιστή, παίξτο κινέζος για να στο καλύψει η εγγύηση..
Fronimitis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Να το παιξει κινεζος για ποιο λογο;Τι λαθος εκανε δηλαδη;Επεστρεψε το και μαλιστα εγω αν μου λεγανε σουξου μουξου μανταλακια θα τους ξεχεζα οπως ειχα κανει καποτε.Την πρωτη φορα μου αλλαξανε μητρικη που καηκε και μετα αφου ξανακαηκε μου δωσανε πιστωτικο να παρω αλλο.Toshiba και κουραφεξαλα...
mousteris Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 οχι δεν ειναι μονο ο μετασχηματιστης! το λαπτοπ πλεον ΔΕΝ ανοιγει. εζησε μονο 5" παιδια! ο μετασχηματιστης μυριζει καψουλι(ωραιες εποχες!) με εγγυηση θα χω θεμα; εχω αποδειξη(ΣΗΜΕΡΙΝΗ!)
alexis333 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Ωραια και που ειναι το προβλημα .... ?? Απλα το πας πισω και ζητας να σου δωσουν αλλο ή να στο επισκευασουν ...
mousteris Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Ωραια και που ειναι το προβλημα .... ??Απλα το πας πισω και ζητας να σου δωσουν αλλο ή να στο επισκευασουν ... στη TOSHIBA? προβλημα.... δε ξερω! μη μου πουν "α ειναι ρευμα και μαλαλιες δε το καλυπτω"
Fronimitis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 στη TOSHIBA? προβλημα.... δε ξερω! μη μου πουν "α ειναι ρευμα και μαλαλιες δε το καλυπτω" Πλακα κανεις ετσι;
mousteris Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Πλακα κανεις ετσι; δε ξερω... μακαρι να εκανα παντως!
kwstas_pap Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 το πας πίσω και λες απλά ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΠΟΤΕ.. μην πεις τι έγινε και τους μπερδέψεις.. Φαντάσου ότι το έβαλες στην πρίζα.. πετάχτηκες να πάρεις εφημερίδα και μετά από καμιά ώρα που ασχολήθηκες, είδες ότι δεν "παίζει"!.. άμα τους πεις το έβαλες και μετά έκανε μπαμ και αρχίσουν "δες το ρεύμα στο σπίτι σου", "έχεις πρόβλημα στην συγκεκριμένη μπρίζα" κτλ..άστα.. είναι βλακείες γιατί βαριούνται να μπουν στη διαδικασία της επιστροφής. Σίγουρα δεν φταις για ότι συνέβη αλλά επειδή εδώ είναι Ελλαδιστάν μην προσπαθήσεις να τους πεις την αλήθεια.. Πες απλά ότι δεν δούλεψε ποτέ...
AiWaaa Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 καλησπέρα σε ολους!ειμαι παιδια να σκασω!!! σα το καινουριο λαπτοπ που αγορασα ΣΗΜΕΡΑ!!! το βαζω στη πριζα, το ανοιγω δε περνανε 5" και ΜΠΡΑΦ γενικος κατω! ολα δουλευουν στο σπιτι... ο υπολογιστης ομως.... χαιρετησε! ο μετασχηματιστης του μυριζει... τι να πω παναγια μου! δε προλαβα ΚΑΝ να μπω windows!!!!! και τον πηρα επειδη ηταν TOSHIBA (ποιοτητα και μ....) το μηχανημα δεν εχει ουτε 10 ωρες!!!! τι κανω ρε παιδια απο δω και περα; τα φωτα σας παρακαλω γιατι ειμαι να σκασω(κι εγω..) Ο ορισμός του γκαντέμη ? Το πάς πίσω και παίρνεις αλλο απλό. Αν σου πουν για επισκευή τσαμπουκα να στρώσουν χαρακτήρα
mousteris Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 το πας πίσω και λες απλά ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΠΟΤΕ.. μην πεις τι έγινε και τους μπερδέψεις.. Φαντάσου ότι το έβαλες στην πρίζα.. πετάχτηκες να πάρεις εφημερίδα και μετά από καμιά ώρα που ασχολήθηκες, είδες ότι δεν "παίζει"!.. άμα τους πεις το έβαλες και μετά έκανε μπαμ και αρχίσουν "δες το ρεύμα στο σπίτι σου", "έχεις πρόβλημα στην συγκεκριμένη μπρίζα" κτλ..άστα.. είναι βλακείες γιατί βαριούνται να μπουν στη διαδικασία της επιστροφής. Σίγουρα δεν φταις για ότι συνέβη αλλά επειδή εδώ είναι Ελλαδιστάν μην προσπαθήσεις να τους πεις την αλήθεια.. Πες απλά ότι δεν δούλεψε ποτέ... και ο μετασχηματιστης;;; βρωμαει καμμενο! Λες ε; να πω "πεταχτικα για νερο και δεν ανοιξε ποτε και τετοια(που ποτε δεν ανοιξε-ανοιξε βεβαια)" και προς θεου δε θελω να πλεξω!!!
DJ_WOODY Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 καλησπέρα σε ολους!ειμαι παιδια να σκασω!!! σα το καινουριο λαπτοπ που αγορασα ΣΗΜΕΡΑ!!! το βαζω στη πριζα, το ανοιγω δε περνανε 5" και ΜΠΡΑΦ γενικος κατω! ολα δουλευουν στο σπιτι... ο υπολογιστης ομως.... χαιρετησε! ο μετασχηματιστης του μυριζει... τι να πω παναγια μου! δε προλαβα ΚΑΝ να μπω windows!!!!! και τον πηρα επειδη ηταν TOSHIBA (ποιοτητα και μ....) το μηχανημα δεν εχει ουτε 10 ωρες!!!! τι κανω ρε παιδια απο δω και περα; τα φωτα σας παρακαλω γιατι ειμαι να σκασω(κι εγω..) μην κολας το ειχες και κατεβαζε .... και μετα που γυρισες το ειδες σβηστο αυτο να πεις ... απλα λυτα και απεριττα... ποιος δεν κατεβαζει στο ελαντα ...χααχαχαχ ... λοιπον καλα τελειωματα και οταν παρεις το καινουργιο γραψε μας απο αυτο πως τα πηγες...καλο βραδυ...
mousteris Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 μην κολας το ειχες και κατεβαζε .... και μετα που γυρισες το ειδες σβηστο αυτο να πεις ... απλα λυτα και απεριττα... ποιος δεν κατεβαζει στο ελαντα ...χααχαχαχ ... λοιπον καλα τελειωματα και οταν παρεις το καινουργιο γραψε μας απο αυτο πως τα πηγες...καλο βραδυ... ποιο κατεβασμα;;;;;;;;;;; 5" λειτουργιας μιλαμε τωρα!!!!! αυτο! και μετα θανατος!
AiWaaa Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 ποιο κατεβασμα;;;;;;;;;;;5" λειτουργιας μιλαμε τωρα!!!!! αυτο! και μετα θανατος! Πες απλά την αλήθεια. Μην πεις κάτι παραπάνω πχ οπως σε συμβούλεψε ο φίλος απο πανω επειδή είναι εύκολο να το καταλάβουν. Θα ζητήσεις αντικατάσταση. Ειναι προφανές οτι δεν φταις εσύ.. Κάποιο βραχυκύκλωμα θα έγινε στην μητρική. Δεν είναι δικο σου λάθος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.