telis_petsotis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 ειχα μονο ubuntu κ εκανα ενα διαμερισμα 15 γβ κ ειπα να βαλω τα win7 ετσι για κανενα παιχνιδακι. τα εγκατεστησα στο αδειο διαμερισμα αλλα απο τοτε βοοταρουν μονο αυτα. δεν μου βγαζει την dual boot επιλογη οπως παλια οταν ειχα xp-ubu. μαλλον πρεπει να κανω κατι με live usb κ fix boot mrg η καπως ετσι... εχω πολυυυυυ καιρο να ασχοληθω με τετοια..... για πειτε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Φυσικα και χαθηκε ο grub γιατι τα 7 εγραψαν τον δικο τους boot manager στον MBR. Μπαινεις απτο livecd , κανεις chroot στο partition του ubuntu και τελος ξαναεγκαθιστας - ενημερωνεις τον grub στον MBR του σκληρου σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telis_petsotis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 ναι αλλα δεν θυμαμαι τις εντολες. γιαυτο θελω βοηθεια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Ποια εκδοση του ubuntu εχεις? Δεν εχουν ολες τον ιδιο grub. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telis_petsotis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 επιτελους καταφερα να μπω.. δε με εβαζε δεν ξερω γιατι.. http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=9&t=9294 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bandura Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Εγω εκανα restore τον grub2 συμφωνα με αυτο το tutorial http://www.ubuntu-inside.me/2009/06/howto-recover-grub2-after-windows.html Μετα αφου τελειωσεις και ξαναμπεις στο ubuntu δωσε σε μια κονσολα sudo update-grub για να βρει τα windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.