Προς το περιεχόμενο

"Χιονια" στο ps3

kostionalist

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν βλεπω ταινιες και οταν παιζω παιχνιδια μερικες φορες εμφανιζονται χιονια(ειδικα στο Killzone).Αλλα οταν βλεπω βιντεο που κατεβασα απο το ps store δεν υπαρχουν χιονια. Τι φταιει? Εχω δοκιμασει δυο καλωδια hdmi και στα δυο το ιδιο. Μηπως πρεπει να αγορασω το official hdmi?

Δημοσ.

συνδεεις απεθείας το ps3 με την tv η μέσω ενισχυτή.

Είναι σίγουρα το καλώδιο μάλλον δεν κάνει καλή επαφή δεν νομίζω οτι να φταίει το ότι δεν έχεις το original

τι έκδοση ειναι to ΗDMI 1,2 η 1.3?

Δημοσ.

το συνδεω κατευθειαν στην τηλεοραση. 99% σιγουρος οτι ειναι εκδοση 1.3 γιατι περιπου πριν μισο χρονο το αγορασα και μου το εδωσαν για το hd-dvd μου. Το δευτερο το αγορασα απο amazon 3E που ελεγε οτι ειναι για ps3

Δημοσ.

κοιτα τα πρώτα ps3 έχουν έξοδο HDMI 1.2 αρα είναι προτιμότερο να έχεις καλώδιο 1.2

Το ps3 slim έχει έξοδο 1.3 άρα...εγώ πιστεύω ότι το καλώδιο δεν κάνει καλή επαφή τουλάχιστον σε μένα με την παραμικρή μετακίνηση κάνει παρεμβολές( χιόνια.

Δημοσ.

TH_boy_20 καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς :P φιλικά έτσι. Δεν έχει σημασία το PS3 υποστηρίζει όλα τα καλώδια hdmi μέχρι και 1.3b δεν ισχύει ότι είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσει το 1.2 κάποια συσκευή σου κάνει παράσιτα,εμένα κάποτε μου έκανε το ψυγείο παράσιτα και αυτό το κατάλαβα γιατί όποτε ξεκινούσε την ψύξη ακουγόταν ένας θόρυβος σε κάτι ψευτοηχεία που είχα κι έκανε κι ένα τσαφ με χιονάκια στην τηλεόραση για κλάσματα δευτερολέπτου.

Δημοσ.

άμα μου πείς ποιος ο λόγος να έχεις ένα καλώδιο 1.3b σε ενα ps3 (όχι slim) θα σου απαντήσω.... λοιπόν άντε κύριε γνωστικέ να κάνεις ποστ σε κανα cosmopolitan φιλικά έτσι....

δώσε καμία λυση αν ξέρεις και σταμάτα να κριτικάρεις τα Post

Δημοσ.
άμα μου πείς ποιος ο λόγος να έχεις ένα καλώδιο 1.3b σε ενα ps3 (όχι slim) θα σου απαντήσω.... λοιπόν άντε κύριε γνωστικέ να κάνεις ποστ σε κανα cosmopolitan φιλικά έτσι....

δώσε καμία λυση αν ξέρεις και σταμάτα να κριτικάρεις τα Post

το hdmi σήμα ή θα πάει ή δεν θα πάει ....:o δεν έχει ούτε χιόνια ,ούτε μη καλή σύνδεση κτλπ. οπότε είναι άτοπο αυτό που λες απο την αρχή ,μην το παίζετε expert αν δεν γνωρίζετε.....

Δημοσ.
το hdmi σήμα ή θα πάει ή δεν θα πάει ....:o δεν έχει ούτε χιόνια ,ούτε μη καλή σύνδεση κτλπ. οπότε είναι άτοπο αυτό που λες απο την αρχή ,μην το παίζετε expert αν δεν γνωρίζετε.....

Έτσι ακριβώς ...

Δημοσ.
Συγγνωμη που σας ενοχλω ρε παιδια. Με την κατασταση μου τι θα γινει? Φιλικα ε:P

Ακριβως το ιδιο προβλημα ειχε ενας φιλος μου με το ps3 και του παρουσιαζοταν οταν επεζε το μηχανημα σε 1080p.εφτεγε το hdmi cable.Οταν του ειχα παει το δικο μου που τυχαια ητανε και φτηνο δεν ειχε προβλημα.Το δικο του ητανε ενα πιο ενισχυμενο με 25 ευρω.Ειχε παρει και δευτερο (αντικατασταση) καινουργιο που του το αλλαξε το μαγαζι ολοιδιο ομως σε μαρκα και του εκανε ακριβως το ιδιο με τα χιονια.ειχε τυχει σε ελλατωματικη παρτιδα απο το μαγαζι.Δοκιμασε ενα εντελως διαφορετικο cable αλης μαρκας - τυπου απο αλλο μαγαζι...μηπως και εισαι οκ

Δημοσ.

παιδες εκτος απο το καλωδιο φταιει και η τηλεοραση μερικες φορες!

Εχω μια samsung 42" και σε μια απο τις 3 θυρες hdmi ο,τι εκδοση κ αν ειχα δοκιμασει εκανε χιονια!

Το ιδιο καλωδιο σε 40αρα bravia δουλευει κανονικα

Πριν ειχα ενα 1.2 καλωδιο και πριν λιγες μερες πηρα ενα 1.3b

Η τηλεοραση συνεχιζει στην ιδια θυρα να κανει το ιδιο!

Δημοσ.

παλίκαρε δεν φταίει το καλώδιο.... ,εφόσον πάει το σήμα δουλέυει τέλος. τόσο απλά είναι τα πράγματα . δοκίμασε άλλο αλλα να ξέρεις οτι πρόβλημα είναι στην tv σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...