Salvation Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα, Έχω έναν εξωτερικό δίσκο ο οποίος είναι μόνιμα συνδεδεμένος στο σταθερό μου με windows 7. Πριν από λίγες μέρες σύνδεσα το δίσκο με το λαπτοπ μου στο οποίο έχω ubuntu για να μεταφέρω κάποια αρχεία στο φορητό. Για κάποιο λόγο ενώ έκανα αντιγραφή των αρχείων από τον εξωτερικό δίσκο στο φορητό η ταχύτητα μεταφοράς συνεχώς μειωνότανε μέχρι που τελικά η διαδικασία διακοπτόταν με ένα μήνυμα σφάλματος. Υπέθεσα ότι θα ήταν καμια παραξενιά του λίνουξ οπότε και ξεσύνδεσα το δίσκο και δεν τον ξαναχρησιμοποίησα. Σήμερα που σύνδεσα το δίσκο πάλι στο σταθερό μου βγάζει ένα μήνυμα ότι για να χρησιμοποιηθεί ο δίσκος πρέπει να γίνει format! Φυσικά δεν το έκανα, ενώ στη διαχείριση των δίσκων μου τον βγάζει ως RAW. Πείτε μου σας παρακαλώ ότι δεν έχω χάσει τίποτα από το δίσκο και πώς να τον επαναφέρω!
TheELF Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Τώρα για το τίποτα δεν ξέρω αλλά για να ανακτήσεις αρχεία δες εδώ
TheELF Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Τουλάχιστον επηρεάστηκε το σύστημα αρχείων του,γιαυτό κάνεις πρώτα ανάκτηση γλυτώνεις τα αρχεία σου αν είναι δυνατόν και μετά βλέπεις.
washcloud Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 ...Right forum - wrong URL Έλφη. Σαλβέισιον, ΠΡΩΤΑ πάνε και κάνει ό,τι λέει η NBestgirl στο στίκι "Τα έχασα όλα;" εδώ στο Μονάδες Αποθήκευσης, σελ. τέσσερα, κι άμα είσαι τυχερός η απάντηση θα είναι για 'σένα "όχι"
TheELF Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Γιου άρ κομπλίτλι ρίγτ, αξίζει σίγουρα να το δοκιμάσει κανείς.
washcloud Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 ...μην του πεις βέβαια πως η συμπτωματολογία του δίσκου ισοδυναμεί με πτωματολογία, ε. Ας μείνει μεταξύ μας.
probe Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Αφού τόγραψε ο Μητσοτάκης των δίσκων τελείωσε. Ούτε ο Χριστός με θαύμα.
TheELF Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Τι είναι αυτά που λες ρε διερευνητή πως μπορείς να θίγεις έτσι τον....Μητσοτάκη (just kidding μην βαράτε)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.