Προς το περιεχόμενο

Απορια για τα νεα προγραμματα της Wind

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες να ρωτησω. Εγω εχω forthnet 2 play και πληρωνα γυρω στα 83 ευρω το διμηνο. Στο κινητο επισης εχω(του αδερφου μου) wind και πληρωνω περιπου 70 το διμηνο.

δηλαδη τωρα δινω περιπου στα 153 το διμηνο

και αν βαλω το wind one L θα δινω 130 το διμηνο

Συμφερει ετσι δεν ειναι? ή υπαρχει κατι που δεν βλεπω?

το Δωρεάν 150 λεπτά προς κινητά για να τα καταναλώσετε όπως επιθυμείτε και από το κινητό και από το σταθερό

που λεει το wind one M, σημαινει πως θα υπαρχει επιπλεον χρεωση για κλησεις προς σταθερα απο το σταθερο και οι κλησεις προς κινητα απο το σταθερο δεν θα χρεωνονται αν συνολικα δεν ξεπερνανε τα 150 λεπτα(συνολικα απο σταθερο και κινητο).

γνωριζει κανεις πως παει απο ταχυτητες η wind στη βεροια(για το ιντερνετ) σε σχεση με τη forthnet?

εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο?

http://www.wind.com.gr/Left-Menu/Ολα-μαζί/Για-τον-Ιδιώτη.aspx

Δημοσ.

'Όσον αφορά το σταθερό,με το Wind One L Θα έχεις ότι είχες με τη Forthnet, εκτός από τις διεθνείς κλήσεις.

Με το Wind One M, αυτό που διαβάζω είναι ότι ΔΕΝ σου δίνει απεριόριστες κλήσεις από σταθερό (δλδ ότι πάρεις από το σταθερό το πληρώνεις) και ότι σου δίνει 90' παραπάνω σε κινητά (ανεξάρτητα αν παίρνεις από το σταθερό ή το κινητό).

Για ταχύτητες καλύτερα να απαντήσει κάποιος κοντά στην περιοχή σου.

Το μόνο που δεν είμαι σίγουρος, αλλά έχω διαβάσει πολλές φορές (και απλά δεν έχω διασταυρώσει) είναι ότι στα προγράμματα αυτά η χρέωση γίνεται ανά λεπτό (όχι ανά δευτερόλεπτο) και αυτό το εκτοξέυει το κόστος. Ξεκαθάρισε το μη την πατήσεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...