Προς το περιεχόμενο

PIRELLI DRG A124G αποριες..

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες καλησπερα..

Επεσε στα χερια μου ενα modem/router PIRELLI DRG A124G μαυρο.

πολλοι θα το εχετε ηδη μαλλον απο συνδεση στην On Telecoms..

οι αποριες μου ειναι οι εξης :

1) μπορει καποιος να μου στειλει ενα pdf η κατι σχετικο με εναν οδηγο

εγκαταστασης και πληρους παραμετροποιησης της συσκευης , ετσι

ωστε να το εκμεταλευτω στο maximum , μιας και βλεπω οτι το

μενου του εχει πολλα πραγματα που δεν εχω δει σε αλλα αντιστοιχα..

2) επειδη εχει καποιο firmware απο το 2008 , εχει κανενας καποιο link

με τιποτα νεοτερο αν υπαρχει βεβαια να του περασω ?

3) αξιζει σαν μηχανημα ? τι εμπειριες εχετε μεχρι τωρα απο αυτο ?

σε μενα παντως που εχω forthnet , παει πολυ καλα..

Επισυναπτω και 2 φωτογραφιες για να καταλαβετε καλυτερα για ποιο μιλαω..

dsc00174sc.jpg

dsc00175i.jpg

Δημοσ.

1) μπορει καποιος να μου στειλει ενα pdf η κατι σχετικο με εναν οδηγο εγκαταστασης και πληρους παραμετροποιησης της συσκευης , ετσι ωστε να το εκμεταλευτω στο maximum , μιας και βλεπω οτι το μενου του εχει πολλα πραγματα που δεν εχω δει σε αλλα αντιστοιχα..

2) επειδη εχει καποιο firmware απο το 2008 , εχει κανενας καποιο link με τιποτα νεοτερο αν υπαρχει βεβαια να του περασω ?

3) αξιζει σαν μηχανημα ? τι εμπειριες εχετε μεχρι τωρα απο αυτο ?

σε μενα παντως που εχω forthnet , παει πολυ καλα..

ισχυει οτι γι αολα τα ρουτερ vpi 8 vci 35.manual τετοιο που ζητας δεν υπαρχει.υπαρχει το user manual μαλλον στο cd η στο site της εταιρειας που απλα θα σου λεει τι κανει το ρουτερ.για firmware Παλι στο site της εταιρειας αρκει να εχεις root privileges πανω στο ρουτερ για να του περασεις αλλο.

3.αυτο μαλλον θα το δεις εσυ.παντως Pirelli σε ελαστικα ναι ειναι καλη σε ρουτερ.....

πολλες φορες αν η γραμμη σου ειναι καλη θα πανε πολλα ρουτερ καλα.αν η γραμμη σου ειναι χαλια τοτε πολλα ρουτερ θα παιξουν χαλια.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

τελικα βρηκα full access κωδικους και εχει παπαδες μεσα να πειραξεις τα μισα απο αυτα ειναι για μενα ακαταλαβιστικα :)

δυνατο μηχανακι παντως..

Δημοσ.

καλα οτι εχει παπαδες δεν σημαινει κατι.το βασικο ειναι να ειναι σταθερο και να παιζει καλα σε wireless και μετα τα υπολοιπα.αμα πχ σου κανει disconects τι να τους κανεις του παπαδες.

Δημοσ.

καλα εμενα μου κανει ετσι και αλλιως disconnects το τελευταιο 3μηνο οποτε αναγκαζομαι να συγχρονιζω στα 10,7 για να μην μου πεφτει για 3 μερες..

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

μου δωσανε και σε εμενα σημερα ενα, το ειχε ενας θειος μου απο παλια συνδεση. μου φάνηκε πολυ περιεργο που ειναι της Pirelli..

παντος απο αυτα τα ρουτερ που δηνει η wind θα ειναι σίγουρα καλύτερο, το μονο που χρειάζομαι ειναι ενας μετασχηματιστής

Δημοσ.

μου δωσανε και σε εμενα σημερα ενα, το ειχε ενας θειος μου απο παλια συνδεση. μου φάνηκε πολυ περιεργο που ειναι της Pirelli..

παντος απο αυτα τα ρουτερ που δηνει η wind θα ειναι σίγουρα καλύτερο, το μονο που χρειάζομαι ειναι ενας μετασχηματιστής

δες απο κανα παλιο ρουτερ μηπως ταιριαζει.να ειναι τα ιδια volt και τα ιδια ή παραπανω ma.αν ειναι να αγορασειςκαι να δωσεις κανα 10 ευρω για μετασχηματιστη πηγαινε παρε κανα νεο ρουτερ τοτε.ελπιζω να σε αφηνει να περασεις τα στοιχεια της wind και να μην ειναι τιποτα κλειδωμενο(αν και δεν νομιζω)

Δημοσ.

βρηκα ενα, δεν τεριαζε το βυσμα αλλα το αλλαξα και αναβει,

το προβλημα μου τωρα ειναι οτι δεν δέχεται το admin admin για να μπω στην σελιδα του ρουτερ, εχω κανει reset 3 φορες..

τωρα για στοιχεια δεν ξερω, δεν εχω δοκιμάσει ποτε ρουτερ περα απο αυτα της wind, παντος στο internet με βγαζει.

μαζι με αυτο μου δωσανε και ενα της hol, cellpipe 7130, λεει τιποτα ή ειναι μαπα σαν αυτα της wind και χαλασω τσαμπα και αλλον μετασχηματιστη;

never mind, τεριαζει ο φορτιστης που ευτιαξα, 0.8A θελει 1.0 ειναι ο μετασχηματιστης. εδω μπενει κανονικα, τι εχει παθει το αλλο δεν μπορω να καταλαβω..

Δημοσ.

βρηκα ενα, δεν τεριαζε το βυσμα αλλα το αλλαξα και αναβει,

το προβλημα μου τωρα ειναι οτι δεν δέχεται το admin admin για να μπω στην σελιδα του ρουτερ, εχω κανει reset 3 φορες..

τωρα για στοιχεια δεν ξερω, δεν εχω δοκιμάσει ποτε ρουτερ περα απο αυτα της wind, παντος στο internet με βγαζει.

μαζι με αυτο μου δωσανε και ενα της hol, cellpipe 7130, λεει τιποτα ή ειναι μαπα σαν αυτα της wind και χαλασω τσαμπα και αλλον μετασχηματιστη;

never mind, τεριαζει ο φορτιστης που ευτιαξα, 0.8A θελει 1.0 ειναι ο μετασχηματιστης. εδω μπενει κανονικα, τι εχει παθει το αλλο δεν μπορω να καταλαβω..

στο internet σε βαζει επειδη ουτε η Hol ουτε η wind παιζει με radius Οποτε οτι στοιχεια και να βαλεις σε βαζει.β.δεν εχει admin admin λογικα διοτι δεν εχει και default firmware Λογικα αλλα καποιο custom.Οποτε ισως  μπαινει με κανα user .τωρα για full δικαιωματα θελε σιγουρα το admin αλλα ρωτα τον φιλο πιο πανω που μπηκε μεσα να σου πει τα στοιχεια.firmware για να το αλλαξεις και να βαλεις generic ισως να πιανει αμα το βαλεις σε tftp αλλα πρεπει να βρεις και firmware.δεν το εχω ψαξει ποτε παραπανω.επισης αν αυτος που σου το εδωσε ειχε πχ holπαιζει καποια στιγμη να του το ζητησουν πισω .το ιδιο ισχυει και για το cellpipe Διοτι η Hol τα δινει χρησιδανειο και δεν τα χαριζει.οποτε μην το πεταξετε .τωρα και απο τα τρια ρουτερ που εχεις μην περιμενεις τιποτα αξιολογο..σιγουρα και τα 2 ειναι καλυτερα απο το zte της wind που εχεις.αφου ειναι παραπανω απο 0.8a εισαι μια χαρα.το αλλο δεν εχει παθει κατι απλα μαλλον δεν ειναι admin admin.δοκιμασε με κενο ή με username/password user/user ή user/κενο.

• 3 χρόνια αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
On 27/2/2018 at 3:26 PM, hackerW32 said:

επιτελους βρηκα τον username και το password. on/on ηταν.

το αστειο ειναι πως εψαξα παλι για username και pass σημερα και βγηκε πρωτο πρωτο αυτο το τοπικ, οποτε ισως χρησιμεύσει σε κανεναν τωρα που το βρηκα :P

ναι αυτα ηταν τα ΔΥΣΚΟΛΑ αρχικα στοιχεια της On telecoms τοτε.εγινε και Recommended to post σου να φαινεται πιο ευκολα η απαντηση

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...