kwstarikanos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Γεια σε όλους! Χρησιμοποιώ το Inno Setup Compiler για να φτιάξω αρχείο εγκατάστασης για ένα πρόγραμμα, τι ακριβώς πρέπει να γράψω στο script για να δημιουργεί στον υπολογιστή έναν νέο τύπο αρχείων με την κατάληξη και το εικονίδιο που θέλω εγώ;
Directx Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Γεια σε όλους!Χρησιμοποιώ το Inno Setup Compiler για να φτιάξω αρχείο εγκατάστασης για ένα πρόγραμμα, τι ακριβώς πρέπει να γράψω στο script για να δημιουργεί στον υπολογιστή έναν νέο τύπο αρχείων με την κατάληξη και το εικονίδιο που θέλω εγώ; Δες εδώ...
kwstarikanos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δες εδώ... thnx φίλε αλλά δεν έχω καταλάβει πως θα μπαίνουν οι ενέργειες και τα εικονίδια πχ στις ενέργειες θέλω να έχει την open και τη διαδρομή με το όνομα του αρχείου της εφαρμογής, που και πως θα το γράψω; Τα flags πρέπει να ειναι όπως είναι τώρα ή τα αλάζω; > [color=blue]Root[/color]: HKCR; [color=blue]Subkey[/color]: ".myp"; [color=blue]ValueType[/color]: string; [color=blue]ValueName[/color]: ""; ValueData: "MyProgramFile"; [color=blue]Flags[/color]: uninsdeletevalue [color=blue]Root[/color]: HKCR; [color=blue]Subkey[/color]: "MyProgramFile"; [color=blue]ValueType[/color]: string; [color=blue]ValueName[/color]: ""; [color=blue]ValueData[/color]: "My Program File"; [color=blue]Flags[/color]: uninsdeletekey [color=blue]Root[/color]: HKCR; [color=blue]Subkey[/color]: "MyProgramFile\DefaultIcon"; [color=blue]ValueType[/color]: string; [color=blue]ValueName[/color]: ""; [color=blue]ValueData[/color]: "{app}\MYPROG.EXE,0" [color=blue]Root[/color]: HKCR; [color=blue]Subkey[/color]: "MyProgramFile\shell\open\command"; [color=blue]ValueType[/color]: string; [color=blue]ValueName[/color]: ""; [color=blue]ValueData[/color]: """{app}\MYPROG.EXE"" ""%1"""
taazz Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Καταρχας δεν καταλάβα τι ακριβώς θέλεις να κάνεις. Θέλεις να προσθέσεις ενα νέο τύπο αρχείου που θα ανοίγει με το προγραμμα σου όταν κάνεις διπλό κλικ ή απλά να αντιγράψεις ένα αρχείο σε διαφορετικό όνομα και κατάληξη από αυτή που έχει στην εγκατάσταση? Για file association 2 παράδειγματα 1) http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/windowsgeneraldevelopmentissues/thread/d8b7c1b6-3e1a-4240-88ae-a0de499f5ed2 2) http://www.xtremevbtalk.com/showthread.php?t=167860 Επίσεις δοκίμασε διαφορετικά εργαλεία IDE ένα από αυτά μπορεί να κάνει import κλειδια της registry κατευθείαν για εσένα δεν θυμάμαυ ποιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.