Προς το περιεχόμενο

Μεταφορά δεδομένων

drd7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

θα ηθελα να σας ρωτησω το εξης:

πως μπορω να μεταφερω (αντιγραψω) τα περιεχομενα ενος φορουμ.

Για να καταλαβαιτε, το φορουμ ειναι δικο μου και σκεφτομαι να κανω μεταφορα σε αλλο server. υπαρχει καποιος τροπος για να μεταφερω το φορουμ χωρις να χαθουν οι δημοσιευσεις αλλα και οι εγγεγραμενοι χρηστες!

ευχαριστω

Δημοσ.

Θα πρέπει να κάνεις Export την βάση δεδομένων και μετά import στον νέο server μέσω του PhpMyAdmin.Αν έχει κάποια άλλη δυνατότητα η πλατφόρμα που χρησιμοποιείς ή το Panel του server σου για πιο εύκολο τρόπο δε γνωρίζω.

Δημοσ.

απο το panel της πλατφορμας που χρησιμοποιω δεν γινετε. το έψαξα. πως αλλιως μπορώ να το κάνω?

Δημοσ.

δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις.

θα σου εξηγησω καλυτερα.

εχω φτιαξει ενα φορουμ (free) με το forummotion.

το φορουμ ειναι αυτο: http://solutions.forumgreek.com

μεσα εχει πλεον αρκετα θεματα και σχετικα αρκετους χρηστες.

το forummotion μου κανει καποιες αλλαγες (πχ προσθεσε διαφημισεις) και αυτο με ψιλοχαλαει.

θελω να παρω το φορουμ που εχω φτιαξει και να το παω αλλου χωρις να χαθουν δημοσιεθσεις και χρηστες!

Δημοσ.

Οι δημοσιεύσεις και οι χρήστες βρίσκονται στην βάση δεδομένων.Θα πρέπει να την εξάγεις μέσω του PhpMyAdmin και να την εισάγεις με τον ίδιο τρόπο στο νεο σερβερ που θα φιλοξενισει το φορουμ σου.Κατάλαβες?

Δημοσ.

Τίποτα!!!! πάντως δε νομίζω ότι είναι και κάτι δύσκολο να σου δώσουν την βάση για να κάνεις τη δουλειά σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...