georgeinvictus Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 αγορασα καινουρια μητρικη,την Asrock p45xe,και καινουριο κουτι...συναρμολογω τα παντα και οταν ανοιξε ο υπολογιστης το συστημα εβλεπε προς χρηση τα 3.2 GB μνημης απο τα 4 (ετσι εγραφε ακριβως στο συστημα) και στη διαδικασια αξιολογησης windows 7 επεσε η βαθμολογια μνημης και επεξεργαστη κατα πολυ.ο επεξεργαστης ειναι intel duo e7400 οι μνημες 2 corsair των 2 gb,και τρεχω windows 7 64bit,οπως ετρεχα και πριν.ειναι κατι που φτιαχνεται με ρυθμισεις του bios η κατι αλλο που μου διαφευγει?
phanispal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Ποια είχες πριν και με τι ρυθμίσεις έτρεχες επεξεργαστή και μνήμες; Τώρα πού τρέχουν; Για να διαβάσει όλη τη μνήμη, ψάξε στο BIOS για Memory Remap ή κάτι συναφές.
georgeinvictus Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 η προηγουμενη ηταν Gigabyte,δε θυμαμαι μοντελο,η οποια βγηκε τελειως off.δεν πειραξα ρυθμισεις πουθενα,ουτε σε επεξεργαστη ουτε σε μνημες.θα κοιταξω για το Memory Remap η κατι παρομοιο αλλα ακομη κι αν δει και αναγνωρισει ολη τη μνημη το θεμα του επεξεργαστη πως λυνεται?ποιες ρυθμισεις πρεπει να κοιταξω και που?
phanispal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μη δίνεις βάση στο Windows Experience Index, λέει ό,τι να 'ναι πολλές φορές.
georgeinvictus Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 ναι μεν δεν ειναι αξιοπιστο εργαλειο αλλα παρολα αυτα ειναι ενα μετρο συγκρισης οταν γινεται μια αλλαγη,οπως οταν με τη μια μητρικη βλεπεις επεξεργαστη να κανει σκορ 6.5 και μετα να πεφτει μια ολοκληρη μοναδα,στο 5.5 τοτε κατι φταιει,κατι αλλαξε.αν υπαρχει καποια ιδεα ακομη περαν του Memory Remap που θα το ψαξω μολις μπορεσω,ειμαι ολος αυτια.
phanispal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Θυμάσαι επ' ακριβώς το κάθε part τι score έβγαζε πριν και τώρα;
8elwADSL Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Έχω και εγώ asrock μητρική και windows 7 x64 και όντως πρώτα μου αναγνώριζε 3,2gb RAM από τα 4 συνολικά που είχα άλλαξα στο bios το memory remap και όλα οκ 4Gb ram.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.