Προς το περιεχόμενο

Downgrade vista σε xp

tsekourakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μηπως ξερει κανεις πως μπορω να κανω downgrade απο vista σε xp για το vaio

VGN-FW31M πρωσπαθησα να το κανω οπως κανουμε format αλλα οταν κσεκηναγε το install τον windows μοθ εβγαζε σε καποια αρχεια σφαλμα οτι δεν μπορουν να ξεκινισουν κατι τετιο.... :rolleyes: αν ξερει καποιος ας βοηθισει και αν ξερετε που θα βρω τα drives αφτου του μοντελου αφιστεμου το link..... ευχαριστω... ;)

Δημοσ.

ΕΔΩ είναι η σελίδα υποστήριξης του μοντέλου σου και δεν έχει τίποτα για XP, μόνο για 7.

Για τα xp θα πρέπει να βρει drivers για τον controler του δίσκου ή να αλλάξεις την λειτουργία του από ACHI σε IDE. Αυτό γίνεται μέσα από το BIOS.

Όσον αφορά τους drivers, πιστεύω ότι θα έχεις πρόβλημα με wireless, bluetooth και ίσως κάποιες άλλες συσκευές.

Συμπέρασμα;

Εγώ θα σου έλεγα να κάτσεις με τα vista ή να πας στα 7.

Δεν αξίζει τον κόπο και μάλλον θα βρεις τον μπελά σου.

Δημοσ.
Μηπως ξερει κανεις πως μπορω να κανω downgrade απο vista σε xp για το vaio

VGN-FW31M πρωσπαθησα να το κανω οπως κανουμε format αλλα οταν κσεκηναγε το install τον windows μοθ εβγαζε σε καποια αρχεια σφαλμα οτι δεν μπορουν να ξεκινισουν κατι τετιο.... :rolleyes: αν ξερει καποιος ας βοηθισει και αν ξερετε που θα βρω τα drives αφτου του μοντελου αφιστεμου το link..... ευχαριστω... ;)

Αυτό που σου είπαν τα παιδιά κάνε , βάλε win 7 , δες εδώ αν επιμένεις να κάνει

εγκατάσταση xp

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=268866&page=50

δες τι λέει εδώ

24-09-2009, 09:10

thanos75x

http://forum.notebookreview.com/sony/394335-fw31m-successful-xp-downgrade-need-your-input.html

wi7 !! :X

Δημοσ.

Ευχαριστςω παιδια για την ενημεροση απλα σκεφτομουν οτι μονο σπασμενα θα μπορουσα να του βαλω 7 και δεν κσερω κατα ποσο ειναι καλο αυτο... :/ αφτο ειναι το θεμα μου αλλιως δεν θα ταλεποριομουν...(στιν τελικη ειναι ενοσ φιλου και του χροσταω και γιαφτο πρωσπαθω απλα αν εχετε καποια λυση με τα 7 πειτε μου).... THX btw :)

Δημοσ.

Εντάξει, παιδιά, πολύ καλά τα 7, αλλά από τη στιγμή που ζητάει ο άνθρωπος xp, δεν βλέπω τον λόγο να τον αποτρέψουμε, αν γίνεται.

Μπορεί να μη λειτουργούν κάποια περιφερειακά του και να θέλει 7 (πχ HP πολυμηχανήματα laser, κλπ), όπως την έχω πατήσει κι εγώ και αναγκαστικά χρησιμοποιώ ubuntu, όπου δουλεύουν όλα.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι το παιδι μου ειπε για xp... και γιαυτο σκαλοσα....Btw δεν ξερω αν παιζει θεμα να του βαλω τα 7 σπασμενα και δεν ξερω τι προβληματα θα του εμφανιστουν απο τα updates κτλ... Αν καποιος εχει λυση για το συγκεκριμενο θεμα δεν εχω προβλημα να του βαλο 7 απλα μονο σπασμενα θα του βαλω αν του βαλω... :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...