filipp16 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Ο αδερφος μου εχει τον amd 440 και θελει να μαθει αν μπορει να ανοιξει το L3 cache, γινετε?, και αν ναι ξερετε κανενα προγραμματακι η καμοια ρυθμιση απο το bios.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Αν ειναι βασισμενος στον Deneb πυρηνα (Phenom), μπορει (ισως) να ξεκλειδωσει 1 πυρηνα και την L3. Αν ειναι βασισμενος στον Propus πυρηνα (Athlon), μπορει (ισως) να ξεκλειδωνει 1 πυρηνα μονο, δεν εχει L3. Ο δικος μου 445 ξεκλειδωσε 1 πυρηνα και καθολου L3.
LouCi4er Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Αν ειναι βασισμενος στον Deneb πυρηνα (Phenom), μπορει (ισως) να ξεκλειδωσει 1 πυρηνα και την L3.Αν ειναι βασισμενος στον Propus πυρηνα (Athlon), μπορει (ισως) να ξεκλειδωνει 1 πυρηνα μονο, δεν εχει L3. Ο δικος μου 445 ξεκλειδωσε 1 πυρηνα και καθολου L3. Ο δικος σου δεν ειναι CACYC γιαυτο και δεν εχει L3.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Ειναι NADHC οντως, τα ειπαμε στο σχετικο θεμα. Δεν με χαλασε παντως ο +1 πυρηνας για 70 ευρω. Επισης, δεν εχασα την ενδειξη θερμοκρασιων μετα το ξεκλειδωμα.
asbatey Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 και αν ο επεξεργαστης ειναι rana τι γινεται??.εμενα, αν το εκανα σωστα, δεν ξεκλειδωσε και εκανα clear cmos,αφου εμαθα πρωτα πως γινεται, αφου δεν ηξερα την τυφλα μου. athlon 445,gigabyte 785gmt-ud2h ουτε l3 cache μπορω να ξεκλειδωσω τουλαχιστον???
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Απλα σου ετυχε κομματι με προβληματικο πυρηνα. Για την L3 ξέχωρα, δεν γνωριζω. Ετσι για το τυπικόν, τι stepping ειναι;
LouCi4er Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Αν εχει L3 ο επεξεργαστης μπορεις να απενεργοποιησεις τον προβληματικο πυρηνα και να σου μεινει η L3,αν εχει ξαναλεω.Η επιλογη ACC ενεργοποιει κλειδωμενους πυρηνες και L3 cache.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Αν εχει L3 ο επεξεργαστης μπορεις να απενεργοποιησεις τον προβληματικο πυρηνα και να σου μεινει η L3,αν εχει ξαναλεω. . Πώς;
LouCi4er Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 . Πώς; Εχουν την αναλογη επιλογη οι μητρικες.Η ASRock που εχω εχει τετοια επιλογη.
asbatey Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Απλα σου ετυχε κομματι με προβληματικο πυρηνα.Για την L3 ξέχωρα, δεν γνωριζω. Ετσι για το τυπικόν, τι stepping ειναι; λοιπον το stepping που ειδα στο cpu-z ειναι 3. επισης,μηπως παιζει ρολο το οτι δεν εχω περασει drivers για την μητρικη??(εννοω οτι εκαναν εγκατασταση τα windows 7 32bit τους δικους τους και αφου ειδα οτι λειτουργει το pc το αφησα ετσι)
STORM1978 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 λοιπον το stepping που ειδα στο cpu-z ειναι 3.επισης,μηπως παιζει ρολο το οτι δεν εχω περασει drivers για την μητρικη??(εννοω οτι εκαναν εγκατασταση τα windows 7 32bit τους δικους τους και αφου ειδα οτι λειτουργει το pc το αφησα ετσι) οχι δεν παιζει ρολο. η επιλογη βρισκεται στο BIOS οταν ξεκιναει ο υπολογιστης πατας F2 ή delete και μπαινεις και βρισκεις και που στο advanced settings την επιλογη ACC ή UCC. την κανεις enable, σωζεις επανακινει το συστημα και βλεπεις πλεον αν ξεκλειδωσε ο επεξεργαστης.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 λοιπον το stepping που ειδα στο cpu-z ειναι 3. Εννοω τον τυπωμενο αριθμο, τον οποιο δυστυχως θα τον βρεις μονο πανω στο καπακι του CPU.
terry308 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Κι ο 445 που πηρα χθες με μια ταπεινη και οικονομικη m-atx Asrock Socket AM3 N68-GE3 UCC ξεκλείδωσε τον 4ο πυρήνα αλλά όχι την L3 cashe πάει μια χαρά ... με 4 gb ram
asbatey Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 καταλαβα τι εννοεις georgeman,αλλα τωρα δεν το ανοιγω το κουτι,βαριεμαι να σου πω την αληθεια. storm,το εκανα αυτο που λες ,αλλα τζιφος. τελικα μονο εγω ημουν ο γκαντεμης απ'οτι φαινεται. terry,τον ιδιο επεξεργαστη εχω και τον πηρα κι εγω απο visionstudio,αλλα μαλλον το δικο σου κομματι ηταν το καλο...
terry308 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 καταλαβα τι εννοεις georgeman,αλλα τωρα δεν το ανοιγω το κουτι,βαριεμαι να σου πω την αληθεια.storm,το εκανα αυτο που λες ,αλλα τζιφος. τελικα μονο εγω ημουν ο γκαντεμης απ'οτι φαινεται. terry,τον ιδιο επεξεργαστη εχω και τον πηρα κι εγω απο visionstudio,αλλα μαλλον το δικο σου κομματι ηταν το καλο... Δεν σου ξεκλειδωσε ουτε πυρηνας ? ειμαι συχνος πελατης γι'αυτο μαλλον το εστησα και το πουλαω 2 εχω ... λεω να δοκιμασω και τον Χ3 720 που εχω στο αλλο συστημα μου ... :s
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα