orfeas2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα, θα ήθελα τις γνώμες σας σχετικά με μια επιχείρηση που θέλω να στήσω. Ενδιαφέρομαι να ιδρύσω ένα φροντιστήριο πληροφορικής στην επαρχεία (Κρήτη). Η ιδέα μου έχει κόστος περίπου 25000€ και στην περιοχή δεν υπάρχει άλλο. Θα είναι το πρώτο και δεν ξέρω αν θα ανταποκριθεί ο κόσμος στην περίοδο κρίσης που υπάρχει. Το μέρος που θέλω να το ανοίξω έχει πληθυσμό περίπου 10.000 κατοίκους. Πιστεύετε πως πλέον τα μαθήματα Η/Υ είναι πλέον σε προτεραιότητα όπως άλλου είδους φροντιστήρια ή όχι; Δεκτές κάθε είδους συμβουλές επί του θέματος. Ευχαριστώ.
traganeus Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Να κάνεις και μαθήματα προγραμματισμού για μαθητές 3ης λυκείου που δίνουν πανελλήνιες. Θα έχεις στάνταρ άτομα.
cyber_katsarida Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 φίλε ούτε να το σκέφτεσαι. επειδή έχω άμεση σχέση με το χώρο σου λέω να μείνεις μακριά. τα ίδια πιστεύω θα σου πούνε και οι άλλοι. επειδή τώρα βαριέμαι να γράφω, αν παρόλο αυτά θέλεις να σου εξηγήσω πες μου. βέβαια κάθε περιοχή έχει τις ιδιαιτερότητες της τις οποίες μόνο εσύ ξέρεις οπότε οι απαντήσεις που θα πάρεις απ όλους θα είναι γενικές αλλά πιστεύω είναι ο κανόνας
alexb_10 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Πάντα ο πρώτος είναι και ο καλύτερος. Η ιδέα είναι που πληρώνεται. Άν το κάνεις και πάει καλά, να το ξέρεις ότι θα βγει και δεύτερος. Και τότε θα πρέπει να παλέψεις περισσότερο. Για μένα, ναι μπορεί να είναι δύσκολες εποχές, αλλά αφου δεν υπάρχει άλλο, κάντο. Πιο πάνω είπε ένας, για μαθήματα προγραμματισμού στην τρίτη λυκείου. Φαντάζομαι μια πολη 10000 κατοίοκων θα έχει ήδη δύο - τρία φροντηστήρια για το σχολείο. Εκεί πρέπει να στοχεύσεις. Και μετά με ένα καλό όνομα, θα προχωρήσει. Βέβαια έχεις λίγο καθυστερήσει για τους μαθητές καθ' οτι Νοέμβρης, αλλά ντάξ...
black_widow Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Μην ανοίξεις και εσύ άλλο ένα φροντιστήριο για να διδάξεις απλά ECDL. Βάλε και άλλα μαθήματα όπως OPENOFFICE , CRM κ.λ.π. Σκέψου να φτιάξεις E- LEARNING για να μπορείς να στοχεύσεις και σε άλλες γεωγραφικές περιοχές .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.