Προς το περιεχόμενο

Οθονη οικονομικη με ips panel

Radiatedsoul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο την μια λες για χρωματική απόδοση και μετα κοιτάς μια 24αρα με TN. Τελικά τι χρειάζεσαι περισσότερο, χώρο; Έχει χιλιο ειπωθεί σε αυτά τα λεφτά η 2311 είναι μονόδρομος.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχεις απόλυτο δίκιο. Από εδώ όμως καταλαβαίνεις την ασχετοσύνη μου. Κοίταξα κάποιες σελίδες για την Benq και δεν έγραφε για το είδος οθόνης που έχει, συν το ότι διάβασα το μήνυμα κάποιου και είχα την εντύπωση ότι oi Led είναι σε οθόνες καλύτερες των ΤΝ. Συν το οτι μου την προτειναν εδω ενω ειχα γραψει για τις αναγκες μου σε οθονη. Λάθος μου.

• Παντως στο << .tftcentral.co.uk >> γραφει για την U2311H : <<Extended gamut support - The LP2475W and Dell U2410 are both using extended colour gamut backlighting, whereas the others are limited to only sRGB / 72% NTSC. If you want to work with extended colour spaces, the U2311H is not for you.>>

Δημοσ.
Σε εξυπηρετούσε περισσότερο το 1920*1200 από το μετέπειτα 1920*1080?

Για τι είδους χρήση είχες την οθόνη? Κανένα σχεδιαστικό η 3Dγραφικο πρόγραμμα? Τυχαίνει να έγραφες αρκετές σελίδες στο word και να κουραζοντουσαν τα μάτια σου από την επιπλέον ανάλυση και το μικρότερο μέγεθος γραμμάτων η αντικειμένων?

---------- Προσθήκη στις 18:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:10 ----------

Σε ένα άλλο ‘’θεμα’’ αυτου του site μου προτειναν την ‘’Benq BL2400PT LCD-Display (VA-LED) 24 ίν’’ αλλα δεν εχω βρει ακομα reviews για την συγκεκριμενη οθονη.

Την έχει χρησιμοποιήσει κανείς? Πια η γνώμη σας?

Εγώ φίλε βρήκα ενα review αλλά είναι στα ισπανικά!:devil:Πάντως παίρνεις μια ιδέα!;)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=4DShqUspt9I]http://www.youtube.com/watch?v=4DShqUspt9I[/ame]

Δημοσ.

To LEd backlight σε TN panels δεν ειναι μονο αναξιο λογου, αλλα το βλεπω και σαν μειονεκτημα προσωπικα. Εχω αναλυσει σε αλλο τοπικ τους λογους.

Δημοσ.
To LEd backlight σε TN panels δεν ειναι μονο αναξιο λογου, αλλα το βλεπω και σαν μειονεκτημα προσωπικα. Εχω αναλυσει σε αλλο τοπικ τους λογους.

Συμφωνώ απόλυτα φίλε μόνο που δεν είναι tn panel,αλλά VA panel!:devil:Επίσης βρήκα κ αυτή που είναι παρόμοια απο ότι βλέπω,εκτός απο την βάση της BL2400PT !Benq EW2420 λέγεται!Έχει και review!

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=s90Hl8LU75Y]http://www.youtube.com/watch?v=s90Hl8LU75Y[/ame]

Δημοσ.

Εντάξει. Δεν τίθεται θέμα για την ’Benq BL2400PT εφόσον είναι ΤΝ. Είμαι σχεδόν αποφασισμένος για την U2311H εκτός κι αν βρω καμιά 24’’ IPS καλή, μέχρι 350 άντε μέχρι 400€.

Βέβαια ακόμα δεν ξέρω σίγουρα αν σε περίπτωση 24’’, μια ανάλυση 1920*1200 ( για σχεδιαστικά προγράμματα και 3Dφωτορεαλιστικα ) αποδειχτεί κουραστική στα μάτια σε σχέση με μια 1920*1020.

Ξαναγράφω αυτό που διάβασα σε άλλο Site: ((Θες να πας σε οφθαλμίατρο πολύ σύντομα;

Παρε 24αρα με 1920*1200, εγγυημένα αποτελέσματα.))

---------- Προσθήκη στις 19:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:28 ----------

To VA σε σχεση με το IPS πως ειναι?

Δημοσ.
Εντάξει. Δεν τίθεται θέμα για την ’Benq BL2400PT εφόσον είναι ΤΝ. Είμαι σχεδόν αποφασισμένος για την U2311H εκτός κι αν βρω καμιά 24’’ IPS καλή, μέχρι 350 άντε μέχρι 400€.

Βέβαια ακόμα δεν ξέρω σίγουρα αν σε περίπτωση 24’’, μια ανάλυση 1920*1200 ( για σχεδιαστικά προγράμματα και 3Dφωτορεαλιστικα ) αποδειχτεί κουραστική στα μάτια σε σχέση με μια 1920*1020.

Ξαναγράφω αυτό που διάβασα σε άλλο Site: ((Θες να πας σε οφθαλμίατρο πολύ σύντομα;

Παρε 24αρα με 1920*1200, εγγυημένα αποτελέσματα.))

---------- Προσθήκη στις 19:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:28 ----------

To VA σε σχεση με το IPS πως ειναι?

Ξαναλέω πως αυτές οι 2 benq είναι va panel και όχι TN!!!:devil:

H διαφορά που έχουνε το ips panel σε σχεση με το va είναι :

IPS = In Plane Switching το καλύτερο lcd panel για ποιοτητά εικόνας,ακρίβεια σε χρώματα και γωνίες θέασης.Το μόνο μειονέκτημα υποτίθεται είναι πως δεν εχουνε το καλύτερο response time

S-PVA η VA = Vertical Alignment(S-P=super patterned)Είναι κάπου στην μέση σε θεμα γενικής απεικόνισης.Αλλά έχουνε το καλύτερο contrast που σημαίνει απλά καλύτερο μαύρο!Το response time πολλές φορές είναι χειρότερο απο τις ips!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...