Προς το περιεχόμενο

Επιλογή Router για μια φίλη

PETROS13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
για να κανει σκαμπανεβασματα συνηθως ειναι στο καλωδιο του οτε.αν εχεις συναγερμο πρεπει να βαλεις φιλτρο.

χθες τρελαθηκε, μια 4,7mbbs μια 4mbbs μια 4,3mbbs και απο margin πηγαινε μια στο 5 μια στο 7 μια στο 10.

Τι εννωεις συναγερμο, και τι φίλτρο να βάλω, εχω συνδεση το φιλτρακι που πάει το ενα στο ακρο του στο σταθερου τηλεφωνου και το αλλο που γράφει adsl στο ρουτερ.

Δημοσ.
Τις τελευταίες μέρες εκαναν διορθώσεις στο δίκτυο της περιοχης μου και άλλαξαν τις ταχυτητες αρκετες φορες, μεχρι την τριτη ημουν στα 3mbbs με πηγαν στα 4,5 την τεταρτη και απο προχθες το σταθεροποιησαν στα 3,9.

Αποσυνδέσεις δεν ειχα ούτε εχω.Αποσυνδεσεις ειχα στην αρχη που εβαλα tellas τον ιουλιο.. οπου καναν κανα δυο εβδομαδες να τα ρυθμισουν και να με σταθεροποιησουν στα 3mmbs, μετα σταματησαν οι αποσυνδεσεις με την προυπόθεση οτι πέταξα το παλιορουτερ της τελλας ( το οποιο πανω απο 3 μερες δεν το χρησιμοποιησα και δε θυμαμε ουτε τι μαρκα ηταν) το συγκεκριμενο δεν κάνει για μεγάλες αποστασεις, και ετσι εβαλα της hol to netfaster2 που εχω μεχρι τωρα.

Αλλα εκτος αυτου είδα σημερα που μπηκα οτι το downstream tou NOISE MARGIN επεσε απο 11,5 στα 7,5 ==>>

nbnnnn.jpg

μηπως αυτο εγινε επειδη εχθες κατα λάθος ειχα ανοίξει το wifi και το ειδα σημερα και το εκλεισα.Αυτο το 7,5 ειναι πολυ καλο απο οτι ειπες, οπότε αν βάλω καλητερο ρουτερ τωρα μηπως εχω καλητερα αποτελεσματα η δε παιζει διαφορα?

βλέπω πολλά errors στην γραμμή σου τι uptime είχες όταν παρουσιάστικαν τόσα λάθη;
Δημοσ.
χθες τρελαθηκε, μια 4,7mbbs μια 4mbbs μια 4,3mbbs και απο margin πηγαινε μια στο 5 μια στο 7 μια στο 10.

Τι εννωεις συναγερμο, και τι φίλτρο να βάλω, εχω συνδεση το φιλτρακι που πάει το ενα στο ακρο του στο σταθερου τηλεφωνου και το αλλο που γράφει adsl στο ρουτερ.

αν εχεις συναγερμο στο σπιτι θελει φιλτρο

βλέπω πολλά errors στην γραμμή σου τι uptime είχες όταν παρουσιάστικαν τόσα λάθη;
αν ειναι χαλια η γραμμη και ανεβοκατεβαινει τοσο το snr λογικα τα τοσα errors

που το βλέπω το uptime.. τι εινα το uptime?

270 ειναι τα errors

το uptime ειναι ποση ωρα ειναι up το adsl kai to internet.δεν φενεται σε ολα τα ρουτερς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...