Luciddream Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 δεν ξέρω ποιοι απο εδώ το είχατε προλάβει αλλα ήταν η μόνη υπηρεσία που με είχε βοηθήσει να βρώ τόσα πολλά συγκροτήματα και να μάθω πολλά και διαφορετικά είδη μουσικής... υπάρχει κάτι παρόμοιο τώρα?? (το πιο κοντινό που σκέφτομαι σε αυτό είναι το youtube :lol:) για όσους δεν το είχαν προλάβει έβαζες ένα συγκρότημα και σου έβρισκε πρώτα το "καλύτερο κομμάτι" τους και δεύτερον σου έβγαζε και άλλα παρόμοια συγκροτήματα... άσε που στα κατέβαζε κιόλας
The_Judas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 χαχα που το θυμήθηκες το audiogalaxy; Πραγματικά ήταν απίστευτο. Έμαθα πάρα πολλά συγκροτήματα και είδη μουσικής από αυτό. Κατεβάζοντας μάλιστα με dial-up εκείνη την εποχή. Κάτι παρόμοιο δεν υπάρχει. Ίσως προγράμματα τύπου soulseek να είναι κάπως κοντά. Έχει ορισμένα chatrooms ανά είδος μουσικής και μπορείς να ψάχνεις από εκεί. Τέτοιου είδους προγράμματα όμως είναι κάπως παρωχημένα πια. Τώρα θα ψάξεις για blogs με rapidshare ή με διάφορα εξειδικευμένα φόρα που δίνουν torrent links. Αναλόγως με τα είδη μουσικής μπορείς να βρεις τα διάφορα φόρα ή μπλογκ που σου ταιριάζουν.
paylidis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 τι μου θύμησες τώρα... όταν εβλεπα τραγουδια 6-7 mb αφρούς εβγαζα γιατι θα εκανε αιώνες να κατέβει με τα 48.8 που επιανε η dial up δε νομιζω πάντως μαν να υπαρχει κατι... Θα το ειχα υπόψη μου... οφφτοπικ θυμασαι και το "αντιπαλο" του Napster?
Luciddream Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 οφφτοπικ θυμασαι και το "αντιπαλο" του Napster? όχι ιδιαίτερα.. κρίμα πάντως που δεν υπάρχει κάτι... :-( στο soulseek νταξ, κατεβάζεις ολόκληρους καταλόγους και ελπίζεις να πέσεις σε καλό κομμάτι..
paylidis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 όχι ιδιαίτερα.. κρίμα πάντως που δεν υπάρχει κάτι... :-(στο soulseek νταξ, κατεβάζεις ολόκληρους καταλόγους και ελπίζεις να πέσεις σε καλό κομμάτι.. ασε που σε αυτού του τύπου τα "νεότερα" παιζουνε πολύ ιοι.. βλ. Kazaa και ένα άλλο που μέχρι πρόσφατα δούλευε και 9/10 αρχεία ήταν ιοι...
Luciddream Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 ασε που σε αυτού του τύπου τα "νεότερα" παιζουνε πολύ ιοι.. βλ. Kazaa και ένα άλλο που μέχρι πρόσφατα δούλευε και 9/10 αρχεία ήταν ιοι... βασικά δεν με νοιάζει το downloading, ήθελα κάτι που να σε βοηθάει να γνωρίσεις καινούρια κομμάτια και συγκροτήματα ανάλογα με τις προτιμήσεις σου, αλλα δεν βλέπω να υπάρχει... κάτι σε στυλ itunes η jamendo, αλλα για όλα τα τραγούδια που κυκλοφορούν.. και ας σε άφηνε απλώς να τα ακούσεις. προσωπικά δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο καλό τρόπο για να γνωρίσω καινούρια μουσική χωρίς να φάω όλη μου την ζωή να ψάχνω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.