mourlos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Στην Ελλαδα δεν λειτουργει σιγουρα. ποιος σας το ειπε; Τεσπα δεν παιρνω και ορκο. αλλα ειναι αξιο να του ριξεις μια ματια και ρωτα εκει τους υπαλληλους, αλλα δες τα τεχνικα χαρακτηριστικα του, για ευρωπη που ρωτησα μου ειπαν κανενα προβλημα, δεν ηταν κλειδωμενο οπως το iphone.
equi1908 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 ποιος σας το ειπε; Τεσπα δεν παιρνω και ορκο. αλλα ειναι αξιο να του ριξεις μια ματια και ρωτα εκει τους υπαλληλους, αλλα δες τα τεχνικα χαρακτηριστικα του, για ευρωπη που ρωτησα μου ειπαν κανενα προβλημα, δεν ηταν κλειδωμενο οπως το iphone. EVO 4G στην Ευρώπη δεν μπορει να παιξει για κανενα λογο.. Το τσιπακι του μπορει να λειτουργησει μονο με αμερικανικα δικτυα (cdma) και οχι ευρωπαικα (gsm) Απο εκει και περα μαλλον desire hd.. Το galaxy βγαινει branded εκει και με αλλη ονομασια οπως ειπε και πιο πριν καποιος οποτε παιζει να εχει θεμα με κλειδωμα κτλ Τελωνειο ηδη λυθηκε απο παιδια πιο πανω.. Απλα περνας εχοντας το στην τσεπη σου κανονικα.. Αν σκασεις μυτη με το κουτι στα χερια σφραγισμενο και τους το δειξεις, προφανως θα σου πιουνε το αιμα..
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 ποιος σας το ειπε; Τεσπα δεν παιρνω και ορκο. αλλα ειναι αξιο να του ριξεις μια ματια και ρωτα εκει τους υπαλληλους, αλλα δες τα τεχνικα χαρακτηριστικα του, για ευρωπη που ρωτησα μου ειπαν κανενα προβλημα, δεν ηταν κλειδωμενο οπως το iphone. Ειναι καθαρα θεμα τεχνολογιας δικτυου και δεκτη και οχι κλειδωματος συσκευης σε παροχο. Ο,τι ειπε και ο αποπανω λοιπον, απλως νομιζω πως cdma εχουν και καποιες αλλες χωρες. Σιγουρα παντως η Ελλαδα δεν ειναι μια απο αυτες.
vasilisga Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 το galaxys s υπάρχει στην «κανονική» έκδοση στην αμερική; είχα την εντύπωση ότι εκεί κυκλοφορεί μόνο ως vibrant και captivate (branded) από εταιρίες κινητής ναι εχεις δικαιο... εχει νομιζω και αλλη μια εκδοση, τη Fascinate
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.