Tsino Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Όπως λέει και ο τίτλος πρόκειται να πάω Αμερική για επαγγελματικούς λόγους. Λόγω ισοτιμίας και τιμών σκεφτόμουνα να χτυπήσω ένα android smartphone. Είμαι ανάμεσα σε NexusOne - GalaxyS-HTC Desire. Ποιό πιστεύετε είναι καλύτερο ? Υπάρχει περίπτωση να μην δουλεύουν με Ελληνική SIM λόγω κλειδώματος? Οτιδήποτε πιστεύετε ότι πρέπει να προσέξω είναι ευπρόσδεκτο
arxangelos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Εγω αρχικα θα ηθελα να σου θημισω οτι αφου το παιρνεις απο Αμερικη λογικα δεν θα εχεις εγκυηση επωμενως δεν ξερω αν οντως συμφαιρει. Αν παρεις παντως,, GalaxyS με τα χιλια....Τωρα για τις ΣΙΜ κτλ. δν ξερω περιμενε καποιον αλλο να σε διαφωτισει
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Aν δεν ειναι κλειδωμενο σε καποια αμερικανικη εταιρεια δεν θα εχεις προβλημα με την sim. Φανταζομαι οτι εννοεις Desire HD γιατι με το απλο δεν εχει νοημα η συγκριση.
gpanagiotou Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 To Galaxy με χαλάει που δεν έχει flash, εγώ θα πήγαινα προς desire.
vasilisga Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Aν δεν ειναι κλειδωμενο σε καποια αμερικανικη εταιρεια δεν θα εχεις προβλημα με την sim. Φανταζομαι οτι εννοεις Desire HD γιατι με το απλο δεν εχει νοημα η συγκριση. +1 αλλιως δες galaxy, η και n8 παντως οτι και να παρεις ενδεχεται να εχεις σοβαρο προβλημα στην εγγυηση...
TheELF Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Με το τελωνείο ξέρει κανείς τι παίζει; π.χ. μέχρι ποιο ποσό είναι ελεύθερο;; Γιατί αν είναι να πληρώσεις άλλα τόσα στο τελωνείο δεν λέει να πάρεις κανένα από τα δύο.
vasilisga Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Με το τελωνείο ξέρει κανείς τι παίζει; π.χ. μέχρι ποιο ποσό είναι ελεύθερο;;Γιατί αν είναι να πληρώσεις άλλα τόσα στο τελωνείο δεν λέει να πάρεις κανένα από τα δύο. για ποιο λογο να περασει τελωνειο? δηλαδη αν το παρει, ανοιξει την συσκευσια και το λειτουργει σαν το μοναδικο κινητο του ας πουμε, προκειται να του πει κανεις τιποτα?
mikelamar Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Με το τελωνείο ξέρει κανείς τι παίζει; π.χ. μέχρι ποιο ποσό είναι ελεύθερο;;Γιατί αν είναι να πληρώσεις άλλα τόσα στο τελωνείο δεν λέει να πάρεις κανένα από τα δύο. Μη το δηλώσεις απλό
mourlos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 HTC EVO 4G το ειδα φετος το καλοκαιρι στην Νεα Υορκη και εμεινα......
333_halfdevil Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 HTC EVO 4G το ειδα φετος το καλοκαιρι στην Νεα Υορκη και εμεινα...... Το οποίο δεν νομίζω να δουλεύει στην ευρώπη
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Το οποίο δεν νομίζω να δουλεύει στην ευρώπη Στην Ελλαδα δεν λειτουργει σιγουρα. Δεν περνα τελωνειο φυσικα.
arxaggelos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 +1αλλιως δες galaxy, η και n8 παντως οτι και να παρεις ενδεχεται να εχεις σοβαρο προβλημα στην εγγυηση... το galaxys s υπάρχει στην «κανονική» έκδοση στην αμερική; είχα την εντύπωση ότι εκεί κυκλοφορεί μόνο ως vibrant και captivate (branded) από εταιρίες κινητής
Tsino Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 για το Nexus1 κανενας λόγος? τόσο πατάτα έχει βγει ?
kantaras Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 και εγω παω και εχω βρει στο newegg το nokia n900 στα 278 evro? αξιζει??
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 για το Nexus1 κανενας λόγος? τόσο πατάτα έχει βγει ? Καθολου πατατα, απλως εχουν κυκλοφορησει αλλα (τα παραπανω) τα οποια ειναι πολυ καλυτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.