Προς το περιεχόμενο

απλούστευση youtube...

johnyb98

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Θέλω να κάνω το εξής απλό μέσα από υπολογιστή Win7:

-Να κατεβάζω ένα video απ' το YouTUBE και

-με ένα απλό copy (αν γίνεται) απ' το λογισμικό των W7 να το αντιγράφω σαν απλό αρχείο σε ένα DVD disk και να παίζει στο DVD player του σπιτιού. Αργότερα, εάν θέλω, να μπορώ να προσθέσω κι άλλο, κι άλλο, κτλ κτλ...

Απ' ότι έχω καταλάβει δε μπορεί να γίνει έτσι απλά, δηλ. σε δύο μόνο βήματα:ένα download κι ένα copy-paste. Πρέπει να κατεβάσω το αρχείο, να το φέρω σε κατάλληλο format, μέσω άλλου προγράμματος, όπως π.χ. ConvertXToDVD να κάνω εκεί άλλη μετατροπή (η οποία δεν επιτρέπει την επέκταση αρχείων) και τέλος πάλι με άλλο s/w π.χ. nero να κάνω το τελικό κάψιμο.:eek::eek::eek: ! ! ! Φέξε μου και γλύστρισα...

Εγώ θα ήθελα τη διαδικασία όσο πιό απλή γίνεται και σε όσο το δυνατό λιγότερα βήματα.

Υ.Γ. Αν μπορείτε βοηθείστε με και με το πως κατεβάζω youtube αρχεία πιό εύκολα. Κάποιο πρόγραμμα ή site.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας!!

Δημοσ.

Βασικά τρία βήματα χρειάζονται.

1) κατεβάζεις τα βίντεο και τα αποθηκεύεις σε έναν φάκελο.

2) τα μετατρέπεις όλα μαζί σε dvd και αφήνεις το πρόγραμμα που έκανε την μετατροπή να γράψει και το dvd.

3) βάζεις το dvd στο player και απολαμβάνεις στην tv.

Το (1) γίνεται με κάποιο πρόγραμμα για κατέβασμα από το youtube.

Οι δύο λύσεις που προτείνουν τα παιδιά δουλεύουν. Εγώ προτιμώ του DownloadHelper addon του firefox και ξέρω ότι δουλεύει και το Youtube Downloader.

Το (2) το κάνει το convertxtodvd. Δεν χρειάζεται επιπλέον μετατροπή. Φορτώνεις όλα τα βιντεάκια στο πρόγραμμα, επιλέγεις ένα από τα μενού που σου προσφέρει, βάζεις ένα δισκάκι στο recorder και πατάς convert.

Αν ψάχνεις για δωρεάν λύση, δες το DVD Flick.

Το... (3) χρειάζεται μια tv, ένα dvd player, και έναν καναπέ!!! ;)

Εγώ θα ήθελα κάτι σαν το παρακάτω:

home-cinema-installers.jpg

Δημοσ.

Εκτός απ'τα sites που κάνουν τη δουλειά (keepvid.com, savevid.com, και άλλα),μπορεί να σε ενδιαφέρει

κι αυτό το bookmarklet ή αυτό εδώ.

Αν έχεις βέβαια ff βάλε αυτό που λέει ο micos.

Όσο για το ConvertXtoDvd είναι όπως τα λέει ο micos, πιο απλό δε γίνεται

Δημοσ.

DVD;;;; τεχνολογία δέκα χρόνια πίσω :-D ,πάρε και εσύ ένα WESTERN DIGITAL MEDIA PLAYER TV FULL HD

βέβαια τα .flv πάλι θα χρειάζονται μετατροπή,αλλά αφού το youtube πλέον τα περισσότερα τα προσφέρει σε .mp4 δεν είναι και μεγάλο πρόβλημα.

Από εκεί και πέρα απλά τα κατεβάζεις (αν θες και κατευθείαν στον δικό του σκληρό) και τα παίζεις ένα ένα όλα μαζί ότι θες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...