Προς το περιεχόμενο

Καρτα γραφικων?

Anastazio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,θα ηθελα την αποψη σας,εχω μια saphirre 4890 την οποια μπορω να αλλαξω αυτη τη στιγμη με μια 6850 η 460gtx,η διαφορα θα ειναι ουσιαστικη στις επιδοσεις?γιατι η καρτα στεκεται ακομα στα ποδια της,επισεις αναμεσα στις 6850 και 460 ποια να προτιμησω?Ευχαριστω.

Δημοσ.

Ποια οθόνη έχεις;

Αν σε καλύπτει, δε βλέπω ουσιαστικό λόγο να προβείς σε αναβάθμιση.

Εκτός κι αν τη δώσεις σε καλή τιμή, οπότε η μετάβαση σε 6850 π.χ. θα σου βγει πολύ οικονομικά.

Δημοσ.

Εχω μια samsung 22inch.(1680*1050) ενταξει το οτι μπορω να κανω συμβιβασμους στην ποιοτητα δεν σημαινει οτι η καρτα τρεχει τα παντα στο φουλ νερο οπως πριν 1-1,5 χρονο γιαυτο το σκεφτομαι,επισεις η αναβαθμιση οντως θα μου βγει πολυ φθηνα απλα θελω να ξερω αν εχουν ουσιαστικη διαφορα σε επιδοσεις γιατι αν οχι θα την δωσω στον αδερφο μου,οσο για το 6850 vs 460 ποια η αποψη σου?

Δημοσ.

Σε stock ckocks η 6850 είναι μπροστά απ' την GTX460, και οι δύο όμως κλοκάρουν πολύ καλά, με αποτέλεσμα η 6850, να είναι σε θέση να πλησιάσει τις επιδόσεις μιας 6870, άρα και μιας GTX470.

Πάντως σε σχέση με την 4890 που έχεις, οι διαφορές δεν είναι μεγάλες.

Αν όμως η μετάβαση σου βγει πολύ φθηνά και δεν είσαι διατεθειμένος να δώσεις περισσότερα για να πας σε 69*0, όπου αυτή θα είναι μια ουσιαστική αναβάθμιση, πήγαινε σε 6850 με βλέψεις για overclocking.

Δημοσ.

Οχι φιλε μου δεν νομιζω να παω σε 69** γιατι θα ειναι κ οι τιμες τους λογικα high end οπως κ οι επιδοσεις τους απλα σκοπευα μεσω αυτης της αναβαθμισης να εχω κερδος στο αμεσο μελλον οπου η 4890 θα εχει παλιωσει αρκετα,δεν κηνυγαω τα frames απλα με ενδιαφερει να παιζω αξιοπρεπως.Απλα μου φαινεται περιεργο πως μια καρτα 2 γενιες μετα δεν εχει ουσιαστικη διαφορα σε επιδoσεις! :-)

Δημοσ.
Οχι φιλε μου δεν νομιζω να παω σε 69** γιατι θα ειναι κ οι τιμες τους λογικα high end οπως κ οι επιδοσεις τους απλα σκοπευα μεσω αυτης της αναβαθμισης να εχω κερδος στο αμεσο μελλον οπου η 4890 θα εχει παλιωσει αρκετα,δεν κηνυγαω τα frames απλα με ενδιαφερει να παιζω αξιοπρεπως.Απλα μου φαινεται περιεργο πως μια καρτα 2 γενιες μετα δεν εχει ουσιαστικη διαφορα σε επιδoσεις! :-)

Εχει διαφορα σε επιδοσεις και πολυ ουσιαστικη μαλιστα.Απλα το θεμα ειναι οτι εχεις μια αρκετα καλη καρτα,high end ηταν η 4890.Τωρα αν δεν σε ικανοποιει πλεον ή αν νοιωθεις οτι δεν μπορει να τρεξει τα παιχνιδια ικανοποιητικα και χρειαζεσαι αλλη καρτα, προχωρα.Εμενα η γνωμη μου ειναι αν σου βγαινει φτηνα,τωρα το φτηνα πως το εννοει ο καθενας βεβαια,πηγαινε για την 6850.Το να περιμενεις τις 69χχ ειναι ανουσιο απο την στιγμη που παιζεις σε 1680χ1050.Θα ηταν το overkill μιλαμε.Μια 6850 με αρκετο απ' οτι μαθαινω κλοκαρισμα και θα εισαι αρχηγος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...