de173 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα! Έχω μία βάση δεδομένων σε SQL (2008) και θα ήθελα κάθε βράδυ να την κάνω backup αυτόματα βάζοντας κάθε μέρα στο όνομα του αρχείου (.bak) και την ημερομηνία δημιουργίας του αρχείου (ημερομηνία του συστήματος στο τελείωμα του backup). Δηλαδή: DB_Backup_20101109.bak που αναφέρεται στο backup που τελείωσε στις 9/11/2010 Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Μία παρατήρηση: δεν με ενδιαφέρει αν η ημερομηνία αναφέρεται στην ημερομηνία που τελείωσε ή ξεκίνησε το backup. Το σκεπτικό μου είναι να έχω διαφορετικά αρχεία για κάθε ημέρα. Ευχαριστώ!
Aztec Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα! Έχω μία βάση δεδομένων σε SQL (2008) και θα ήθελα κάθε βράδυ να την κάνω backup αυτόματα βάζοντας κάθε μέρα στο όνομα του αρχείου (.bak) και την ημερομηνία δημιουργίας του αρχείου (ημερομηνία του συστήματος στο τελείωμα του backup). Δηλαδή: DB_Backup_20101109.bak που αναφέρεται στο backup που τελείωσε στις 9/11/2010 Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Μία παρατήρηση: δεν με ενδιαφέρει αν η ημερομηνία αναφέρεται στην ημερομηνία που τελείωσε ή ξεκίνησε το backup. Το σκεπτικό μου είναι να έχω διαφορετικά αρχεία για κάθε ημέρα. Ευχαριστώ! Express edition είναι ο sql server ?
nspyrou Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα! Έχω μία βάση δεδομένων σε SQL (2008) και θα ήθελα κάθε βράδυ να την κάνω backup αυτόματα βάζοντας κάθε μέρα στο όνομα του αρχείου (.bak) και την ημερομηνία δημιουργίας του αρχείου (ημερομηνία του συστήματος στο τελείωμα του backup). Δηλαδή: DB_Backup_20101109.bak που αναφέρεται στο backup που τελείωσε στις 9/11/2010 Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Μία παρατήρηση: δεν με ενδιαφέρει αν η ημερομηνία αναφέρεται στην ημερομηνία που τελείωσε ή ξεκίνησε το backup. Το σκεπτικό μου είναι να έχω διαφορετικά αρχεία για κάθε ημέρα. Ευχαριστώ! Σου παραθέτω ένα link που με βοήθησε να κάνω ωραία πραματάκια με τα backups από SQL Server αλλά δεν είναι ο μόνος τρόπος. Σε αυτό το link σου δείχνει πως να παίρνεις backup με το scheduler των Windows. Αλλά μπορείς να το κάνεις και απο τα Scheduled Tasks του SQL Server μέσα από το Management Studio. Ελπίζω να σε βοήθησα ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.