HARIS21 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Καλημερα,εχω προβλημα με τον adobe flash player,δεν μπορω να τον εγκαταστισω.οταν παω να του κανω download μου βγαζει οτι Your Google Chrome browser already includes Adobe® Flash® Player built-in. Google Chrome will automatically update when new versions of Flash Player are available. Σε εφαρμογες που χρειαζετε φενετε οτι δεν εχει εγκατασταθει καθολου,Χρησιμοποιω broser τον crome Ευχαριστω
GreekG33k Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 O Google Chrome έχει τον flash player προεγκατεστημένο. Προσπάθησες να απεγκατστήσεις και να εγκαταστήσεις ξανά τον Chrome; Δοκίμασε, αν θες, να κατεβάσεις τον flash player από firefox ή internet explorer.
TheELF Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Καλημερα,εχω προβλημα με τον adobe flash player,δεν μπορω να τον εγκαταστισω.οταν παω να του κανω download μου βγαζει οτι Your Google Chrome browser already includes Adobe® Flash® Player built-in. Google Chrome will automatically update when new versions of Flash Player are available. Σε εφαρμογες που χρειαζετε φενετε οτι δεν εχει εγκατασταθει καθολου,Χρησιμοποιω broser τον crome Ευχαριστω Το flash plugin διαφέρει από την πλήρη έκδοση που χρειάζεσαι για μερικά προγράμματα. Δοκίμασε με το παρακάτω. http://www.softwarepatch.com/internet/shockwave.html
filip123go Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δοκίμασε αυτό που λέει ΤοΞωτικό και αν δεν πετύχει κάνε και ένα scan με antivirus και antimalware...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.