Προς το περιεχόμενο

flash player

HARIS21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,εχω προβλημα με τον adobe flash player,δεν μπορω να τον εγκαταστισω.οταν παω να του κανω download μου βγαζει οτι

Your Google Chrome browser already includes Adobe® Flash® Player built-in. Google Chrome will automatically update when new versions of Flash Player are available.

Σε εφαρμογες που χρειαζετε φενετε οτι δεν εχει εγκατασταθει καθολου,Χρησιμοποιω broser τον crome

Ευχαριστω

Δημοσ.

O Google Chrome έχει τον flash player προεγκατεστημένο. Προσπάθησες να απεγκατστήσεις και να εγκαταστήσεις ξανά τον Chrome; Δοκίμασε, αν θες, να κατεβάσεις τον flash player από firefox ή internet explorer.

Δημοσ.
Καλημερα,εχω προβλημα με τον adobe flash player,δεν μπορω να τον εγκαταστισω.οταν παω να του κανω download μου βγαζει οτι

Your Google Chrome browser already includes Adobe® Flash® Player built-in. Google Chrome will automatically update when new versions of Flash Player are available.

Σε εφαρμογες που χρειαζετε φενετε οτι δεν εχει εγκατασταθει καθολου,Χρησιμοποιω broser τον crome

Ευχαριστω

Το flash plugin διαφέρει από την πλήρη έκδοση που χρειάζεσαι για μερικά προγράμματα.

Δοκίμασε με το παρακάτω.

http://www.softwarepatch.com/internet/shockwave.html

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...