Προς το περιεχόμενο

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΟΥΜΕ!!! ΖΗΤΩ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Ο

stathispap2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν ακόμα μια φορά καταφέραμε να θριαμβεύσουμε. Πριν από λίγα λεπτά ο Πύρρος πήρε ένα ακόμα Χρυσό!!! Αύριο αγωνίζεται και ο Ακάκιος, ο οποίος σίγουρα θα πάρει Χρυσό. Και βέβαια μην ξεχνάμε και τη Θάνου που πήρε Αργυρό. Τελικά οι Βορειοηπειρώτες μας έβγαλαν ασπροπρόσωπους!!! Ας είναι καλά τα παιδιά. Μακάρι μια μέρα να μπορέσουν να δουν την ιδιαίτερη Πατρίδα τους Ελεύθερη (διότι η Βόρειος Ήπειρος είναι Ελληνική, μην το ξεχνάμε!) Πάντα τέτοια φίλοι μου!!! ΖΗΤΩ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ!!

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ε όχι και αναβολικά... Όχι και αναβολικά... ʼκουσε φίλε μου, οι Έλληνες δεν έχουν ανάγκη από αναβολικά γιατί είναι αθλητές εκ φύσεως. Η πρωτιά είναι γραμμένη στο DNA τους. Οι υπόλοιποι μπορεί να ντοπαρίζονται αλλά οι Έλληνες αθλητές όχι

Δημοσ.

Symfwno oi ELLHNES DEN EXOUN ANAGH APO ANABOLIKA...OMWS O PYROS DEN EINAI ELLHNAS...OPWS KAI KANENAS APO THN ARSH BARWN OLOI ALBANOI KAI RWSSOI EINAI OYTE ELLHNIKA DEN MILANE KAN....NTROPH MAS...AKOU ONOMA PYROS...GNHSIO ALBANIKO ONOMA.KAI PALI NTROPH MA

Δημοσ.

Δεν μου λες ρε παλιοκαραγκιόζη ADAPTORA, ο Πύρρος (βασιλιάς της Ηπείρου λίγο μετά τον Μέγα Αλέξανδρο) ήταν αλβανός? Λίγο παράξενο γιατί τότε δεν υπήρχαν αλβανοί. Και δεν κατάλαβα, δεν γνωρίζεις ότι στις αλβανοκρατούμενες περιοχές υπάρχουν και Έλληνες σκλανωμένοι? Μην ξεχνάμε ότι οι Βορειοηπειρώτες είναι ΕΛΛΗΝΕΣ, και μάλιστα πολύ πιο Έλληνες από σένα που από τότε που γεννήθηκες μαθαίνεις ένα πράγμα: "Είμαι Έλληνας". Αυτοί δεν μαθαίνουν τίποτε τέτοιο. Νομίζεις ότι τους επιτρέπουν να έχουν Ελληνικά σχολεία εκεί πάνω? Αν το νομίζεις τότε πάνε να ενημερωθείς. Μην ακούω λοιπόν για αλβανούς και τα παίρνω. Αν είσαι μάγκας, πάνε πες του "Παλικάρι μου είσαι αλβανός". Ξέρεις τι θα σε κάνει? κοίτα να μην μάθεις γιατί είναι κατά πολύ δυνατότερος από σένα. Ήμηπως θεωρείς το <Ακάκιος> αλβανικό?<BR>Αυτοί οι άνθρωποι είναι ήρωες, μόνο και μόνο επειδή κατάφεραν να διατηρήσουν την Εθνική τους Συνείδηση κάτω από αυτές τις αντίξοες συνθήκες.<BR>Μην ακούω λοιπόν βλακείες

Δημοσ.

...και συμπληρώνω: Πώς θέλεις να πουν "στην Ελλάδα" και όχι "στο Ελλάδα" αφού κανείς δεν τους έμαθε σωστά Ελληνικά? Ο πιο τυχερός από αυτούς πρόλαβε να πάει σχολείο μερικά χρόνια. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ <B> γιατί δεν τους έμαθε κανείς </B

Δημοσ.

1)kyrie malaka den se 3erw apo xtes na me les karagiozh<BR>2)Copy-paste : Και δεν κατάλαβα, δεν γνωρίζεις ότι στις αλβανοκρατούμενες περιοχές υπάρχουν και Έλληνες .......ESY RE NOUMERO EXEIS KATALABEI OTI SE LIGO KAIRO 8A EIMASTE MEIONOTHTA STHN IDIA MAS THN XWRA ?? ANTE PALIO KARAGIOZH..

Δημοσ.

AAAAA XEHASA...NAI ONTOS O RWSSOS AKAKIOS KAXIASBILH (GNHSIO ELLHNIKO ONOMA KAHIASBILH) EINAI RWSSOS DEN EINAI ALBANOS SORRY GIA TO LA8OS...KAI NA MAS PEIS ESU POIOS APO TOUS GNHSIOYS ELLHNES TZELILH KAI MALAKIES MILAEI ELLHNIKA....ASE MAS RE KAHMENE..

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να σε ξερω από χθες για να σε πω καραγκιόζη: <B> με αυτά που λες γίνεσαι από μόνος σου </B><BR>Το ξέρω ότι θα γίνουμε μειονότητα στη χώρα μας αλλά γι'αυτό δεν φταίνε οι Βορειοηπείρώτες Έλληνες. Φταίνε οι κολοαλβανοί και όλα αυτά τα σκυλια που μπαίνουν στην Πατρίδα μας με το έτσι θέλω και ριμάζουν. Σου ξανατονίζω: <B> ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ </B>.<BR>Το αμφισβητείς? Διάβασε και λίγο ιστορία παλικάρι μου...<BR>Μάθε ποιες περιοχές είναι ακόμα σκλαβωμένες και έχουν Έλληνες:<BR>1) Βόρειος Ήπειρος<BR>2) Βόρειος Μακεδονία<BR>3) Ανατολική Θράκη<BR>4) Μικρά Ασία<BR>5) Κύπρος<BR>6) Πόντος (όχι ολόκληρος)<P>Τα αμφισβητείς τα παραπάνω? Δεν λεω όπως μερικοί "Πάμε να τα πάρουμε πίσω" αλλά δεν ξεχνώ ότι μας ανήκουν και τα κατέχουν άλλοι. Κατάλαβες?<BR>Και για να μην ξεχνιόμαστε: Ζημιά δεν κάνουν στη χώρα αυτοί που έρχονται και φέρουν Εθνική Συνείδηση μεγαλύτερη από τη δική σου, αλλά αυτοί που ο "πρωθυπουργός" μας εξήγγειλε στη Θεσσαλονίκη ότι θα έρθουν, τα 4 εκατομμύρια. Θα είναι όλοι εργοστασιάρχε

Δημοσ.

den eimai egw an8elinas esu eisai YPER-E8NIKISTHS...KAI KARAGIOZHS...EKTOS AN EISAI KAI ESU BOREIOYPHRWTHS KAI GI'AUTO SE PEIRAZEI...ELLHNAS EINAI AYTOS POY NIW8EI ELLHNAS KAI PISTEUEI OTI EINAI ELLHNAS KAI XEREI NA MILAEI ELLHNIKA KAI OXI AUTOI POU LENE OTI EINAI ELLHNES MONO KAI MONO GIA NA PERNOUME OI APATEWNES OI <BR>K W L O A L B A N O

Δημοσ.

Den eixa skopo na grapso, giati ksero pos einai anofelo na prospatheis na doseis na katalavoun orismenoi kapoia pragmata, antitheta me afta pou tous leei o Pateras tous, oi daskaloi tous, to perivalon tous kai afta pou den tous didakse pote to Sxoleio...<BR>As anoiksoun monoi tous kanena biblio (ektos apo RAM kai Playboy), i na akousoun kanena geronta Borioipiroti - Pontio - Mikrasiati - kai genikotera kapoin pou vasanistike gia na mporesoume emeis simera na eimaste edo ELEYTHEROI kai na MILAME ELEYHERA.<BR>Oi goneis tou Pyrrou Dima filoi mou (Ellines) einai Ellines opos kai i mitera tou Akakiou. Megalosan kai oi dyo me Elliniki sineidisi kai ideodi parolles tis antiksoes sinthikes kai na pou simera dixnoun kai ekfrazoun afto pou eixan kleismeno gia tosa xronia mesa tous - tin Elliniki yperifaneia.<BR>Eseis omos parolli tin tosi Eleftheria sas, den mathate pote na prosferete kati, gia na mporeite kai sto mellon na tin apolambanete.<BR>Eimai sigouros pos sta diskola (etsi pou sas exoune mathei) tha tin kanete

Δημοσ.

Mipos kai i Athlitria tis Ipasias pou diakrithike me ta xrommata tis Elladas kai milage Aglika (epeidi megalose sti Galia kai proponithike stin Aglia)- Den einai ELLHNIDA h den esthanete Yperifani gia afto (giati etsi megalose).<BR>Mipos O Afstralos pou pire to xriso stin skopovoli den einai Ellinas, epeidi exei ipikootita Afstraliani?<BR>H mipos tosoi Ellines pou zoun Ektos Elladas kai den milane kala Ellinika den einai ELLHNES?<BR>Sas pliroforo oti poloi apo aftous einai pio Ellines apo esas.!!!<BR

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...