Προς το περιεχόμενο

Πάγωμα και ''χρωματιστή'' οθόνη

aliv3soul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ούτε να το διανοηθείς να κάνεις κάτι τέτοιο.

Αν είναι πες το σε κανέναν γνωστό σου να το δει μέσω teamviewer αλλά δεν νομίζω να γίνει κάτι αφού κολλάει ο υπολογιστής.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι..Αλλά δεν έχω γνωστό μου με τόσες γνώσεις στα pc..

Θα αρχίσω τις δημόσιες σχέσεις εδώ μέσα μπας και ενδιαφερθεί και κανείς, λίγο παραπάνω :P

Εμένα μου έχει κολλήσει ότι είναι η κάρτα γραφικών.. η εγγύηση ισχύει ακόμα αλλά άντε να αποδείξεις σε τέτοια περίπτωση ότι κάτι δε πάει καλά με δ αύτη.

Δημοσ.
Ε τώρα τώρα δεν μπορώ να αρχίσω τέτοια διαδικασία.. αλλά ευχαριστώ για τη πρόταση.. θα το σκεφτώ.. γιατί δε μπορώ να πω ότι με ψήνει ιδιαίτερα.. :P

Κρίμας, πρέπει να δείχνεις περισσότερη εμπιστοσύνη σε χρήστες με χιλιάδες posts και ελεύθερο χρόνο τέτοια ώρα για να ασχοληθούν με κάτι που δεν τους αφορά άμεσα... τώρα πλέον είναι αργά...next time.

Δημοσ.
Πρέπει να δώσεις πρόσβαση μέσο teamviewer σε κάποιο παιδί που προτίθεται να σε βοηθήσει, έτσι απλά δεν γίνεται δουλειά γιατί μιλάμε για hardware πρόβλημα.

Τι λύσει μπορεί να δοθεί από κάποιον μέσω teamviewer ειδικά σε hardware πρόβλημα;

Δημοσ.

post-84806-129063139365_thumb.jpg post-84806-129063139346_thumb.jpg post-84806-129063139362_thumb.jpg

Μπήκα στο reliability monitor και μου εμφάνισε αυτά..

Επίσης εχθές το Action Center μου έβγαλε παρόμοιο error και μπήκα στα details του και έλεγε τα εξής:

Windows

Problem: Video hardware error

Files that help describe the problem:

WD-20101017-0200.dmp

sysdata.xml

WERInternalMetadata.xml

View a temporary copy of these files

Warning: If a virus or other security threat caused the problem, opening a copy of the files could harm your computer.

Αυτά. Δε περιμένω και πολλά, αλλά δε ξέρεις ποτέ, μπορεί να του έρθει κανενός καμιά φαϊνή:-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...