Προς το περιεχόμενο

Από YouTube σε MP3

lazo1234

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να ρωτισω αν χανω ποιοτητα οταν κατεβαζω τραγουδια απο το Youtube και τα μετατρεπω σε mp3...?

Αν ναι υπαρχει καλο download programma mp3 πλεον?

Δημοσ.

η ποιοτητα ειναι ιδια, απο τη στιγμη που κατεβαζεις το βιντεο και τραβηξεις μονο τον ηχο απο αυτο

Η μονη διαφορα θα ειναι στο μεγεθος των 2 αρχειων, του mp3 και του flv πχ.

Βεβαια μετα αν τον ηχο τον αλλαξεις απο mp3 128k σε 64k προφανως χανεις σε ποιοτητα.

Δημοσ.
Θελω να ρωτισω αν χανω ποιοτητα οταν κατεβαζω τραγουδια απο το Youtube και τα μετατρεπω σε mp3...?

Αν ναι υπαρχει καλο download programma mp3 πλεον?

Η αλήθεια είναι ότι δεν χάνεις γιατί η ποιότητα ήχου στο youtube ειναι ήδη μέτρια και με την κωδικοποίηση σε mp3 χάνει ακόμα περισσότερο. Για να μην χάνεις ποιότητα πρέπει να βρεις άλλη πηγή όπως πχ μετατροπή απο κανονικό CD, όπου μπορείς να επιλέξεις εσύ πόσο καλή ή κακη ποιότητα θα έχεις.

Δημοσ.

Τα προγράμματα που μετατρέπουν τον ήχο από yt βιντεάκια σε mp3 αναγκαστικά κάνουν re-encoding στον ήχο, οπότε υπάρχει και απώλεια ποιότητας.

Από την στιγμή που σου δίνει επιλογή ποιότητας ένα πρόγραμμα σημαίνει ότι θα επανασυμπιέσει τον ήχο.

Αν υπήρχει δυνατότητα εξαγωγής δεν θα σου έδινε καμιά επιλογή, μόνο extract, και θα σου έβγαζε τον ήχο σε μορφή aac.

Το bitrate είναι συνήθως στα 128 Kbps.

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να είναι τόσο χάλια η ποιότητα από YouTube που να έχεις πρόβλημα

όταν θες να τα γράψεις σε cd ή καμία σχέση? Κατεβάζω συνέχεια από YouTube με ένα extension που έχω στον Chrome, αλλά ενώ τα ακούω μια χαρά στον υπολογιστή (δεν έχω και ιδιαίτερες απαιτήσεις), δεν μπορώ να τα γράψω σε cd με τίποτα. Έχω προσπαθήσει με

ένα σωρό προγράμματα αλλά όλο και κάποιο τραγούδι θα κολλήσει και θα χαραμίσει το cd. Tουλάχιστον το nero και το imgburn σου γράφουν το cd έστω κι αν δεν παίζουν μερικά τραγούδια. Με τα άλλα, τα αποχαιρετάς τα cd

Δημοσ.

εγώ κατεβάζω τραγούδια από το youtube και δεν βρίσκω καμία απώλεια ποιότητας. Κατεβάζω από το listentoyoutube. Δοκιμάστε το.!

Δημοσ.
εγώ κατεβάζω τραγούδια από το youtube και δεν βρίσκω καμία απώλεια ποιότητας. Κατεβάζω από το listentoyoutube. Δοκιμάστε το.!

Το ότι δεν βρίσκεις απώλεια δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει.

Εξ άλλου για να καταλάβεις την διαφορά θα πρέπει να ακούσεις το ίδιο κομμάτι σε cd-rip και σε youtube rip.

Πιστεύω ότι η διαφορά θα είναι παραπάνω από εμφανείς.

Δημοσ.

ήθελα να ρωτήσω, αν δεν μπορείς να βρεις το κομμάτι σε σίγουρα καλή ποιότητα και φυσικά δεν εμπιστεύεσαι 100% τα αυτιά σου (δεδομένου ότι η ποιότητα δεν είναι σίγουρα κακή τουλάχιστον), θα μπορούσες με κάποιο πρόγραμμα να βγάλεις κάποια συμπεράσματα ως προς την ποιότητα?

Δημοσ.
Το ότι δεν βρίσκεις απώλεια δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει.

Εξ άλλου για να καταλάβεις την διαφορά θα πρέπει να ακούσεις το ίδιο κομμάτι σε cd-rip και σε youtube rip.

Πιστεύω ότι η διαφορά θα είναι παραπάνω από εμφανείς.

Για να το λες κάτι παραπάνω θα ξέρεις...! Και για να πω την αλήθεια δεν έχω ακούσει cd rip kai youtube rip μαζί για να καταλάβω την διαφορά..!

Δημοσ.

Ειδικα αν βαλεις mp3 κατεβασμενο απο youtube σε ενα καλο ηχοσυστημα θα κλεισεις τα αυτια σου.Σε ηχεια λαπτοπ,σε κινητο ή σε mp3player λιγο πολυ ολα το ιδιο ακουγονται.

Δημοσ.
ήθελα να ρωτήσω, αν δεν μπορείς να βρεις το κομμάτι σε σίγουρα καλή ποιότητα και φυσικά δεν εμπιστεύεσαι 100% τα αυτιά σου (δεδομένου ότι η ποιότητα δεν είναι σίγουρα κακή τουλάχιστον), θα μπορούσες με κάποιο πρόγραμμα να βγάλεις κάποια συμπεράσματα ως προς την ποιότητα?

Όχι, δεν νομίζω να υπάρχει τέτοιο software που να σου δείχνει την ποιότητα.

Μόνο τα αυτιά και τα μάτια (για τα video) μπορούν να κρίνουν σωστά.

Το μόνο που μπορείς να δεις είναι οι στάθμες του ήχου (αν π.χ. μπουκώνει ή είναι αδύναμο) με κάποιο audio editor σαν το audacity ή το cool edit pro αλλά αυτό το καταλαβαίνεις εύκολα και με το αυτί.

Ειδικα αν βαλεις mp3 κατεβασμενο απο youtube σε ενα καλο ηχοσυστημα θα κλεισεις τα αυτια σου.Σε ηχεια λαπτοπ,σε κινητο ή σε mp3player λιγο πολυ ολα το ιδιο ακουγονται.

+1.

Αυτό ακριβώς.

Εξαρτάτε από το που θέλει κανείς να ακούσει τα τραγούδια του.

Την κατηγορία των mp3 players δεν θα την έβαζα μαζί με τα κινητά γιατί πλέον έχουν καλά κυκλώματα ήχου και αξιόλογο ήχο, τουλάχιστον τα σωστά mp3 players.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...